واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بازار شب عید؛ فرصتی برای فروش یا بازاریابی؟
راکبی گفت: در معاملههای مناسبتی نظیر خرید شب عید بسیاری خود را مجبور به خرید برخی محصولات حتی گرانتر از قیمت واقعی میدانند ولی فروشنده حرفهای به دنبال حلقه ارتباطی با مشتری است.
تولیدکنندگان و عرضهکنندگان در نمایشگاهها و بازارچهها عیدانه بهجای تمرکز در فروش باید بر روی بازاریابی توجه کنند.
یک کارشناس فروش و مشاور کارآفرینی در گفتوگو با پولنیوز با بیان این مطلب اظهار داشت: اگرچه بسیاری از تولیدکنندگان و فروشندگان از نمایشگاهها و بازارچههای عیدانه بهعنوان فرصتی برای فروش و کسب درآمد بیشتر بهره میبرند ولی همین نگرش مقطعی باعث رخوت و کاهش معاملات بازار در چند ماه اول سال میشود.
امیر راکبی تصریح کرد: در تجارت مدرن، رویدادهای مناسبتی تنها بهمنزله فروش بیشتر نیست بلکه بازاریابی و کسب رضایت مشتری از طریق قیمت مناسب، کیفیت بالای محصول و برخورد مطلوب با مراجعهکننده باعث جذب مشتری همیشگی میشود، درحالی که برخی تصور میکنند با افزایش قیمت محصولات در شب عید میتوانند سود بیشتری کنند.
وی با اشاره به اینکه فروش یکی از عوامل زیرمجموعه بازاریابی است، افزود: اگرچه فروش آخرین عملیات بازاریابی در یک معامله است اما در عین حال شروع یک رابطه بلندمدت با مشتری محسوب می شود و فروشندگان باید درصدد پیوند دائمی با مشتریان باشند نه اینکه تلاش کنند محصول خود را بهواسطه نیاز مشتری در شب عید به چند برابر قیمت واقعی بفروشند.
راکبی ادامه داد: احساس شكست در ذهن مشتری يكی از موانع مهم بر سر راه خريد كردن است و نباید انتظار داشت مراجعهکنندهای که یک بار در خرید خود شکست خورده است، دوباره برای خرید برگردد و این همان دلیلی است که برخی از فروشندگان همواره کممشتری هستند.
راکبی ابراز کرد: فروشندگی، مجبور ساختن مشتری به خرید نیست، اگرچه در معاملههای مناسبتی نظیر خرید شب عید بسیاری خود را مجبور به خرید برخی محصولات حتی گرانتر از قیمت واقعی میدانند ولی فروشنده حرفهای به دنبال حلقه ارتباطی با مشتری است و تلاش میکند نیاز مشتری را درک کرده و او را در انتخاب صحیح راهنمایی کند و به مشتری حس اعتماد و پیروزی دهد تا در طول سال این مراجعهکننده برای خریدهای بعدی خود برگردد.
این کارشناس فروش بیان کرد: بیشتر تصميمات مربوط به خريد عید احساسی است و مردم احساسي تصميم میگيرند اما بعد با منطق اين تصميم را بررسی میکنند. پس اگر فروشندهای بتواند در ذهن مشتری خود احساس پیروزی و رضایتمندی را ایجاد کند، باید مطمئن باشد که فاتح معامله، باردیگر برای پیروزی مجدد برمیگردد و این همان بازاریابی و فروشندگی حرفهای است.
وی ادامه داد: در كار فروش كافی است اندكی بهتر از سایر رقبای خود باشید و در زمينههای كليدی و حساس تفاوت اندكی ايجاد كنيد. همين تفاوت اندک میتواند درآمد شما را به مقدار زياد افزايش دهد و این در حالی است که در بازارچهها و نمایشگاههای مناسبتی فرصت خوبی است تا مشتریان احتمالی را به مراجعهکنندگان دائمی خود مبدل کنید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - 04 March 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]