تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  بنر تستی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817467147




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاور روحانی:احمدی نژاد ایران را مانند ونزوئلا اداره کرد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



مشاور روحانی:احمدی نژاد ایران را مانند ونزوئلا اداره کرد
اولین نشست همایش ایران فرهنگی در جهان امروز با موضوع "فرهنگ و اقتصاد" و با حضور مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما و احمد علی نقی رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران برگزار شد.
روز نو : اولین نشست همایش ایران فرهنگی در جهان امروز با موضوع "فرهنگ و اقتصاد" و با حضور مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما و احمد علی نقی رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران برگزار شد.


به گزارش روزنو، در ابتدای این نشست شاهسواری مدیرعامل خانه سینما در سخنانی اظهار کرد: سهم ایران فرهنگی در جهان امروز موضوع مهمی است. ساعاتی است که یکی از بزرگترین افتخارات سینمایی ایران حاصل شده است. من از شما خواهش می کنم به افتخار اصغر فرهادی، تیم هنرمندش‌ و هرکسی که در جهان به هر معنایی برای ما افتخار می‌افریند دست بزنید.


او ادامه داد: همت هنرمندان این سرزمین فرصت کافی برای سخن گفتن می‌خواهد. کسانی که باخون دل و نیت اقتدار فرهنگی کار می کنند و دریافت جایزه اسکار توسط اصغر فرهادی نشانی از تعظیم جهان به ادب و هنرایرانی و دست‌اوردهای فرهنگی و هنری ما است.


در ادامه علی نقی رو به نیلی اظهار کرد: امروز صنعت چاپ در سراشیبی رکود و مرگ است و ما شاهد رقم 14 هزار میلیارد تومان ورود کالای چاپی به کشور هستیم. سوال ساده من این است که دولت چه سیاستی را برای این امر برنامه ریزی کرده است؟


سپس  مسعود نیلی مشاور اقتصادی رئیس جمهور بیان کرد: برای اولین بار است که هنگام صحبت کردن هول شدم زیرا ما اهالی اقتصاد آدم‌های نامحبوبی هستیم و بیشتر مشکلات را ما درست می‌کنیم. موضوع صحبت الان نیز با رکود شروع شد. اهالی هنر برعکس ما چهره‌های محبوبی هستند. امیدوارم ابتکار آقای صالحی امیری برای برگزاری این برنامه فتح بابی باشد که امکان گفت‌وگو را برای ما ایجاد کند.


او ادامه داد: من بیش از 10 سال است که نه به عنوان یک مسئول دولتی بلکه به عنوان یک فرد دانشگاهی علاقه مند بودم اقتصاد را با هنر مرتبط کنم. بسیاری از دردهای اجتماعی که اهالی هنر از آن آثارشان را استخراج می‌کنند، منشا اقتصادی دارد.


وی گفت: زمانی که ارتباط بین اقتصاد و هنر برطرف نشود، ضعف ما است که مجبور می‌شویم با عدد و رقم و نمودار صحبت کنیم که پیام را منتقل نمی‌کند. دو هفته پیش من به آقای صالحی امیری پیشنهاد دادم که یک سری سوژه را به اهالی سینما معرفی کند که ریشه اقتصادی دارد و سپس به مشکل بزرگ تبدیل شده است. شاید بتوان داستان‌هایی را از اقتصاد نقل کرد که اهالی هنر ببیند که اقتصاد انقدر هم خشک و بی‌روح نیست. من امشب برای برگزاری آن جلسه ابراز آمادگی می‌کنم.


نیلی با اشاره به متولدین دهه 60 و انفجار جمعیت در ایران گفت: در سرشماری سال 1365 همه متوجه شدند که کودکان صفر تا 4 سال ما، 9 میلیون نفر از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند. این بچه‌ها در خانواده‌هایی متولد شدند که پدر و مادرشان با کاهش سطح درامد روبرو شده بودند و در شرایط دشوار جنگی بزرگ شدند. زمانی که به سن کار و ازدواج رسیدند از آن‌جا که رسم بوده دخترها با پسرهای دو سه سال بزرگتر از خود ازدواج کنند، خیلی از دخترهای متولد دهه 60 نتوانستند ازدواج کنند. پسرها دقیقا در زمانی به سن کار رسیدند که کشور با وفور درآمد مواجه شده بود و قیمت نفت افزایش یافته بود اما به دلایلی شغلی ایجاد نشد و ما با جوانایی مواجه شدیم که نه امکان ازدواج داشتند نه امکان اشتغال که این موضوع امکان مشکلات اجتماعی را به وجود آورد.


وی اضافه کرد: داستان متولدین دهه 60 داستان غم انگیزی بود که جدای از ناهنجاری اجتماعی، امروز خودش را به این صورت نشان می‌دهد که یک میلیون و 200 هزار نفر در سال وارد بازار کار می‌شوند که پیش از سال 1383 این تعداد به کمتر از 60 هزار نفر می‌رسید.


نیلی بیان کرد: شما هنرمندان با عمق عواطف‌تان و تولید موضوعات هنری خیلی خوب است بدانید اتفاقاتی که در یک بازه زمانی افتاده چه بوده که ما امروز با برخی چیزها مواجه شدیم.


مشاور اقتصادی رئیس جمهور در ادامه گفت: شرایط ما به گونه‌ای است که بهبود وضعیت اقتصادی کشور را نسبت به سال 1391 و 1392 شاهد هستیم و البته با شرایط مطلوب فاصله داریم. ما در سال 1394 با کاهش قیمت نفت مواجه شدیم که بقیه صنایع وابسته را نیز تحت تاثیر قرار داد. در سال 1390 درامد خالص حاصل از صادرات نفت خام 12 میلیارد دلار بود که در دی‌ماه سال گذشته و پیش از برجام این درامد به ک‌م‌تر از یک میلیارد دلار در ما رسید. یعنی در سال گذشته مجموعا 24 میلیارد دلار درامد داشتیم که این رقم نشان می‌دهد به غیر از سال 1377 که درآمد حاصل از نفت ما پایین‌تر بود، سال 1394 بدترین سال نفتی ما بوده است.


او ادامه داد: با وجود مشکلاتی که کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کند اما اسیب‌هایی که سایر کشورهای نفتی از کاهش قیمت نفت دیدند ما ندیدیم و به طور نسبی وضعیت بهتری در این زمینه داریم. در دوره‌ای که درامد نفتی زیاد بود خیلی شبیه به کشور ونزوئلا اداره می‌شدیم.


نیلی همچنین اظهار کرد: در برخی از صنایع مانند ساختمان و چاپ هنوز با مشکل مواجه هستیم. زمانی که سطح درآمد مردم کاهش پیدا می‌کند، اولین جایی که خرج از آن کم می‌شود حوزه هنر است این موضوع را در رابطه با دولت نمی‌گویم بلکه در سطح کشور و انتخاب مردم این اتفاق می‌افتد و زمانی که درآمد آن‌ها کاهش پیدا می‌کند به طور طبیعی به سمت نیازهای اولیه‌شان حرکت می‌کنند.


وی افزود: ما زمانی که با کمبود تقاضا در حوزه فرهنگی و هنری مواجه می‌شویم، این موضوع به صنعت‌های وابسته آن نیز سرایت می‌کند. بنابراین برای بهبود این وضعیت باید تلاش کنیم سطح درآمد مردم افزایش پیدا کند.


شاهسواری در ادامه گفت: یکی از اشکلاتی که زمانی که با آقای نیلی صحبت می‌کنیم وجود دارد، احتمال ناامیدی است. من مجبور هستم برخی آمارهای آقای نیلی را درباره سینما به چالش بکشم. اشکال اساسی در جهان بینی ما نسبت به موضوع است. اصالت دادن به اقتصاد به عنوان حل کننده مشکلات ما را به این سمت می‌برد که بدون پول هیچ کاری انجام نمی‌شود. جهان امروز جهان کسب و کار خرد است که کار هنری در این جز این کسب و کار به حساب می اید.


او ادامه داد: ما در هنر از این ایده تا نیروی انسانی متکی به اقتصاد خودمان هستیم. این ارزش‌های ذاتی هنر است که مورد غفلت مدیران بوده است که از نظر آن‌ها ما یا تزیینی هستیم یا معلوم نیست چه می‌گوییم.


شاهسواری در ادامه به ارائه آماری در حوزه سینما پرداخت و گفت: میزان فروش فیلم‌های سینمایی در سال 1392، 31 میلیارد تومان، در سال 1393، 55 میلیارد تومان  و در سال 1394، 75 میلیارد تومان بوده است و باید بگویم در سال 1395 این رقم از مرز 160 میلیارد تومان نیز عبور کرده است. در حال حاضر تعداد سالن‌های تئاتر درون‌زایی که در شهر وجود دارد و در آن‌ها تئاتر اجرا می‌شود حتما به بالای 100 عدد می‌رسد. دوستان ما در حوزه موسیقی با همه موانعی که داشتند در سال گذشته گردش مالی 250 میلیارد تومانی داشتند. اشکال ما اینجاست که اینقدر با اعداد بزرگ فکر کرده‌ایم که این پول‌های خرد و ریز، به حساب نمی‌آید.


مدیرعامل خانه سینما بیان کرد: در حال حاضر بیش از 1000 شهر ما فاقد سالن سینما است. چرا نظام مدیریتی کشور نمی‌تواند از  یک امر درون‌زا استفاده کند و مدام به فکر این است که کجا کارخانه بزند. عدم توجه به برخی اولویت‌ها ما را دچار مشکل می‌کند. ما برای حفظ اقتصاد معتقدیم در حوزه فرهنگ و هنر، اقتصاد ملی، درون‌زا و مقاومتی داریم.


وی افزود: اگر کمی اولویت‌هایمان را نگاه کنیم و ببینیم حجم خانواده‌هایی که امکان بهره‌برداری از کالاهای فرهنگی را ندارد به چه صورت است به نتایج بهتر می‌رسیم. من جرئت بیان آمار کالای قاچاق فرهنگی را ندارم. مردم ما نیازمند رویکرد کیفی به زیست‌شان هستند. تابلو، تصویر و فیلم روی دیوار می‌تواند جامعه را علاقه‌مند و امیدوار و به اقتصاد و سیاست کمک کند.


شاهسواری اظهار کرد: اگر در جهان امروز نگاه کنیم، عمیق‌ترین مدافعین ما اهالی فرهنگ و هنر هستند. تلاش برای امنیت کشور بدون وجود عمق استراتژی فرهنگی ماندگار نیست.


وی خطاب به نیلی گفت: آقای نیلی در اولین فرصت زمانی را تعیین کنید که گفت‌وگویی به قصد مفاهمه در کسب افتخارات ملی در همه حوزه‌ها داشته باشیم. افتخاراتی مانند اصغر فرهادی و آرزو کنیم که کاش قدر اصغرفرهادی‌ها را بیشتر بدانیم و آن‌ها را زیاد کنیم.


در ادامه این نشست، علی نقلی بیان کرد: ما آمده‌ایم درد و دل خود را با تعامل به کسانی که رای داده ایم بگوییم و از آن‌ها دستورالعمل بگیریم. آیا از  14 هزار میلیارد تومان ورود کالای چاپی به کشور که 280 میلیارد تومان آن می تواند صنعت را نجات دهد، جلوگیری نمی‌شود؟ ظرفیت چاپ کشور می‌تواند همه آن 14 هزار میلیارد تومان را تامین کند به شرطی که از ورود کالای چاپی به کشور جلوگیری شود. من از آقای صالحی امیری درخواست دارم علاوه بر جلوگیری از ورود این کالاها، اقدام به وارد کردن ماشین‌الات و امکانات بیشتر برای صنعت چاپ کنند.


در پایان این نشست، نیلی اظهار کرد: من با گردش مالی صنعت چاپ آشنایی ندارم اما این رقم واردات نداشتیم. من بر اساس علاقه شخصی، کسب و کار در هنر را دنبال میکنم که رشد خوبی داشته و مزیت به حساب میاید. شاید یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید انجام شود این است که باید در وزارت ارشاد به اقتصاد هنر توجه بیشتری کنند تا گردش مالی آن تبدیل به مازاد شده و در حوزه‌های مختلف سرمایه گذاری شود.




تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن