تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862486085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیام رزمایش‌ ولایت ۹۵ صلح و امنیت برای همه منطقه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: دریادار سیاری: پیام رزمایش‌ ولایت ۹۵ صلح و امنیت برای همه منطقه است
پیام رزمایش‌ ولایت ۹۵ صلح و امنیت برای همه منطقه است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: پیام رزمایش ولایت ۹۵ که در وسعتی بیش از ۲ میلیون کیلومتر مربع برگزار می‌شود، صلح و امنیت برای همه منطقه است. به گزارش ایلنا، امیردریادار حبیب‌الله سیاری صبح امروز در آغاز مرحله نهایی رزمایش بزرگ دریایی ولایت ۹۵ در منطقه یکم نیروی دریایی ارتش در بندرعباس بر عرشه ناو در حال ساخت سهند، اظهار کرد: رزمایش ولایت ۹۵ که از نیمه بهمن‌ماه امسال در منطقه تنگه هرمز، دریای عمان، شمال اقیانوس هند تا مدار ده درجه و خلیج عدن آغاز شده است، در مرحله نهایی تا ۱۱ اسفندماه ادامه دارد. وی افزود: این رزمایش در ادامه سلسله رزمایش‌های ویژه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی برگزار می‌شود و هدف اصلی آن ارتقای توان دفاعی کشور، دفاع از مرزهای آبی و منافع کشورمان، برقراری امنیت در گسترده دریاها، مقابله با تروریسم دریایی بخصوص در شمال اقیانوس هند، آزمایش کلیه سلاح‌ها و تجهیزات است. فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ارسال پیام صلح و دوستی به کشورهای منطقه از جمله اصلی‌ترین اهداف این رزمایش است، عنوان کرد: ایجاد امنیت در آ‌ب‌های منطقه از سوی جمهوری اسلامی ایران به نفع همه کشورهای منطقه است و ما بارها در مأموریت‌های دریایی متنوع خود، به بسیاری از کشتی‌ها و شناورهای کشورهای مختلف کمک کرده‌ایم. دریادار سیاری ادامه داد: محدوده گسترده این رزمایش از تنگه هرمز تا دریای عمان و شمال اقیانوس هند و خلیج عدن به قدری گسترده و وسیع است که برقراری امنیت و ثبات در آن یک راهبرد برای نظام جمهوری اسلامی است چرا که بسیاری از کشتی‌های تجاری کشورمان از این مسیر تردد می‌کنند. وی وسعت تقریبی منطقه رزمایش بزرگ ولایت ۹۵ را بیش از ۲ میلیون کیلومتر مربع عنوان کرد و گفت: انواع و اقسام تجهیزات نیروی دریایی از جمله یگان‌های متنوعی از زیردریایی‌ها در کلاس‌های مختلف، ناوشکن‌ها، ناوهای موشک‌انداز، ناوهای پشتیبانی‌کننده اطلاعاتی و عملیاتی، انواع هواپیماها و بالگردها، پهپادها، گروه‌های موشکی، گروه‌های جنگ الکترونیک، یگان‌های مهندسی رزمی و تیپ‌های عملیات ویژه و تفنگداران در این رزمایش حضور دارند. فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: مرحله نهایی رزمایش ولایت ۹۵ که از امروز و با رمز یا زهرا آغاز شده تا ۱۱ اسفندماه ادامه خواهد داشت. امیردریادار سیاری همچنین گفت: موضوع آموزش به نیروها و انتقال تجربیات مختلف نیز به عنوان بخشی از اقدامات و فعالیت‌های محوری این رزمایش به طور مستمر پیگیری می‌شود تا بتوانیم مأموریت‌های خودمان را در هر شرایط آب و هوایی و هر مقطع زمانی و مکانی در جهت صیانت از مرزهای آبی، منابع دریایی و منافع دریایی‌مان به خوبی اجرا کنیم. وی در پایان به رشد توانمندی‌های کشورمان در حوزه دریا نیز اشاره‌ای کرد و عنوان داشت: ناوگروهی که هم‌اکنون از سوی نیروی دریایی کشورمان در آب‌های آزاد به‌سر می‌برد، ۱۵ اسفندماه و پس از ۵ ماه دریانوردی مستمر در اقیانوس هند، آفریقا و اقیانوس اطلس به کشور باز می‌گردد که نشان‌دهنده توانمندی و رشد توانایی‌های ویژه نیروی دریایی کشورمان است. مرحله نهایی رزمایش بزرگ ولایت ۹۵ صبح امروز با حضور امیردریادار سیاری و با رمز یا زهرا (س) آغاز شد و تا ۱۱ اسفندماه ادامه دارد.

۱۳۹۵/۱۲/۰۸ ۱۵:۱۱:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن