تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817536380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش و پرورش پایش را از سرویس مدارس بیرون بکشد!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: آموزش و پرورش پایش را از سرویس مدارس بیرون بکشد!
پیامد این تصمیم باعث افزایش بار ترافیک و آلودگی هوا شده است. همچنین اکنون اطراف ادارات و ارگان‌های مختلف پر از ماشین و تبدیل به پارکینگ شده است.
رئیس اتحادیه بنگاه‌های مسافربری گفت: آموزش و پروش به جای اینکه به فکر کسب درآمد از سرویس‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزان باشد، آن را به متخصصیانش واگذار کند و به فکر آموزش بچه‌ها باشد؛ این کار آموزش و پرورش غیرقانونی است.

سیدرضا پورسیف در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن انتقاد از آموزش و پرورش به خاطر دخالت در سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان گفت: وزارت آموزش و پرورش به جای کسب درآمد از سرویس‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزان به فکر آموزش بچه‌ها باشد.

وی افزود: آموزش و پرورش به جای آنکه این وظیفه را به افراد متخصص صنف ما واگذار کند، به فکر درآمدزایی است و طی قراردادی سرپرست سرویس تعیین می‌کند. سرپرست نیز با پرداخت کمیسیون به وزارت آموزش و پرورش کار را انجام می‌دهد، در صورتی که رانندگانی که برای این کار استفاده می‌شوند تجربه و مهارت ندارند.

رئیس اتحادیه بنگاه‌های مسافربری درباره تعداد واحدهای صنفی غیرمجاز گفت: بین ۷۰ تا ۱۰۰ واحد غیرمجاز در تهران داریم که به آنها برای دریافت پروانه اخطار داده شده است. حدود ۴۰ تا ۵۰ واحد نیز به خاطر سرپیچی از این اخطار به تعزیرات و اماکن واگذار شده است.

پورسیف با بیان اینکه استفاده ادارات، کارخانه‌ها و مدارس از خدمات واحدهای غیرمجاز تبعاتی به همراه خواهد داشت، ادامه داد: سرویس‌ گرفتن از واحدهای غیرمجاز که از رانندگان غیرمتخصص و آموزش ندیده استفاده می‌کنند آمار تصادفات را بالا خواهد برد. ضمن اینکه در صورت وقوع حادثه‌، فقط واحدهای مجاز قابل پیگیری و پیگرد خواهند بود و اگر مشتری از واحد غیرمجازی سرویس گرفته باشد، پس از وقوع حادثه هیچ مرجع رسیدگی نخواهد داشت.

رئیس اتحادیه بنگاه‌های مسافربری درباره عدم تمایل برخی واحدهای صنفی نسبت به دریافت مجوز و دلیل آن گفت: دریافت مجوز و پروانه برای واحدهای صنفی بروکراسی اداری و کاغذبازی طولانی ندارد. کسانی که نسبت به دریافت مجوز اقدام نمی‌کنند می‌خواهند مالیات، بیمه، هزینه مالیات و عوارض شهرداری را پرداخت نکنند و با قانون‌گریزی به قول خودشان از دام پرداخت هزینه‌های مختلف می‌گریزند.

وی با اشاره به حذف سرویس ایاب و ذهاب ادارات و ارگان‌ها در سال ۱۳۸۶ گفت: یک اتوبوس می‌توانست ۴۰ تا ۴۵ نفر از کارگران کارخانه را به محل کارشان برساند. همچنین یک مینی‌بوس ظرفیت ۲۰ نفر را داشت اما اکنون حذف سرویس ایاب و ذهاب ادارات و ارگان‌ها باعث شده است این افراد با وسیله نقلیه شخصی به محل کار خود برسند.

پوریوسف افزود: پیامد این تصمیم باعث افزایش بار ترافیک و آلودگی هوا شده است. همچنین اکنون اطراف ادارات و ارگان‌های مختلف پر از ماشین و تبدیل به پارکینگ شده است.

وی در پاسخ به این سوال که چه تعداد از خودروهای ناوگان تهران نیاز به نوسازی دارند، گفت: برای نوسازی مینی‌بوس‌ها مجلس مصوبه‌ای را تصویب کرده است و احتمالا از سال آینده نوسازی ناوگان مینی‌بوس‌ها آغاز خواهد شد.

رئیس اتحادیه بنگاه‌های مسافربری گفت: در حالت کلی اتوبوس یا مینی‌بوسی که بیش از ۱۵ سال عمر دارد، باید از رده خارج شود اما اکنون بیش از ۹۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی فرسوده است و نیاز به نوسازی دارد.


تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - 24 February 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن