تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869584327




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنفس مصنوعی احمدی نژادی ها با کاندیداتوری یار غار


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


ماندن به هر قیمتی غنیمت است
تنفس مصنوعی احمدی نژادی ها با کاندیداتوری یار غار
اعلام کاندیداتوری حمید بقایی برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 به همان میزان که غیر منتظره بود اما عجیب نیست! اگر سبک و سیاق سیاست ورزی و برون نمایی های رسانه ای محمود احمدی نژاد را به نظاره بنشینید، این اعلام نامزدی نه تنها عجیب نیست که قابل درک و طبیعی است.
روز نو : اعلام کاندیداتوری حمید بقایی برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 به همان میزان که غیر منتظره بود اما عجیب نیست! اگر سبک و سیاق سیاست ورزی و برون نمایی های رسانه ای محمود احمدی نژاد را به نظاره بنشینید، این اعلام نامزدی نه تنها عجیب نیست که قابل درک و طبیعی است.
 اعلام کاندیداتوری حمید بقایی برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 به همان میزان که غیر منتظره بود اما عجیب نیست! اگر سبک و سیاق سیاست ورزی و برون نمایی های رسانه ای محمود احمدی نژاد را به نظاره بنشینید، این اعلام نامزدی نه تنها عجیب نیست که قابل درک و طبیعی است.
 
به گزارش روز نو؛ محمود احمدی نژاد از آن دست سیاستمدارانی است که علاقه وافری به عرضه خود در افکاری عمومی به هر نحوی از انحاء دارد. برای احمدی نژاد فرق نمی کند که این عرضه به افکار عمومی در قالب حمله به سابقه داران سیاسی و چهره های شاخص باشد یا در قالب شعارهای پر طمطراق و ادعاهای گزاف. برای او مطرح شدن اولویت اصلی و مقدم بر هر چیزی است مردی که برای این عرضه در افکار عمومی به هر اقدامی دست می برد و اینکه هزینه های این اقدام چیست و چه تبعاتی دارد،چندان مهم و قابل توجه نیست.
 
او برای آنکه در متن و بطن اخبار باشد، راهکارهای متفاوتی داشته، از ظاهر متفاوت و بستن بند کفش گرفته تا مصاحبه های بی سر و ته با رسانه های خارجی و خرج جملاتی که در هیچ قاموس متعارف سیاست ورزی نمی گنجیده، او می بایست در کانون توجه می بود، او می بایست احاطه شده در هاله نور می درخشید و متمایز می شد او معجزه هزاره بود و امید مستضعفان جهانی که کودک خردسال آمریکایی هم محو جلال و جبروت اش بود.
 
حال با چنین میل و علاقه وافری آیا می شود که احمدی نژاد از متن و بطن تحولات به دور باشد، آیا او می تواند با نهی از حضور قید نقش آفرینی و خبرسازی در چنین تحول مهمی را زده و خانه نشین شود؟
 
کیست که نداند حمید بقایی یار غار و همیشه همراه محمود احمدی نژاد بوده و هست؟ کیست که نداند او به رغم آنکه هفت ماه در زندان بود هیچ گاه از سوی محمود احمدی نژاد طرد نشده و پس از دوران بازداشت نیز همواره در میان حلقه یاران خاص احمدی نژاد بود؟
 
حال آمدن بقایی آیا می تواند بدون اذن و هماهنگی با محمود احمدی نژاد باشد؟ پس چرا احمدی نژاد به طور رسمی بیانیه داد که از هیچ فردی در انتخابات حمایت نمی کندو حتی اشاره مستقیم به نزدیکان خود کرد؟
 
به همان دلیل پیش گفته که احمدی نژاد می خواهد و باید به هر طریقی در صحنه باشد ولو با بیانیه ولو با اعلام کاندیداتوری فردی که رد صلاحیتش اظهر من الشمس است اما این قبض و بسط ها امکان عرضه و باقی مانی احمدی نژاد در فضای سیاسی را مهیا می کند.
 
و البته دلیلی بس مهم تر نیز برای این امر قابل ذکر است.
 
احمدی نژاد و طیف همراهان وی همواره در طول چند سال گذشته مدعای این را داشته اند که وی مقبولیت گسترده ای در افکار عمومی دارد. این ادعا هیچ گاه به محک آرای عمومی گذاشته نشده و البته بسیاری از نزدیکان وی در دولت قبل و طیف فکری همسو با اودر انتخابات ریاست جمهوری گذشته شکست سختیمتحمل شدند اما یاران احمدی نژاد مدعای آن را داشته و دارند که اینها از احمدی نژاد فاصله گرفته او را نمایندگی نمی کنند و کسانی چون مشایی هم امکان حضور و رقابت نداشته اند تا این طیف قدرت خود در افکار عمومیرا به رخ بکشد.
 
حال اعلام کاندیداتوری بقایی هم از همان سنخ است، یار همیشه همراه احمدی نژاد امکان حضور در انتخابات را نمی یابد وگرنه او غوغایی به پا می کندو همه عرصه ها را در می نوردد.
 
 این اعلام کاندیداتوری تنفس مصنوعی به جریانی است که خود به خوبی می داند در چه شرایط و احوالی در سال 84 به عرصه قدرت آمد و کارنامه مشعشعی رقم زد و حال برای ادامه حیات سیاسی راهی جز مانورهای تبلیغاتی اینچنیی ندارد، همه چیز احمدی نژاد در همین تبلیغات و برون نمایی ها خلاصه می شود چرا که نه حرفی برای ارائه و نه کارنامه ای برای عرضه وجود دارد، پس هر فرصتی و هر قبض و بسطی موهبتی است برای ماندن به هر قیمتی.

*خرداد




تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن