واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
اظهارنظرهای انتخاباتی کاندیدای ساده زیست اصولگرایان
آقای جلیلی با آن کارنامه درخشان؛ شعارهای احمدی نژادی در سال 96 جواب نمی دهد!
سعید جلیلی که در انتخابات سال 92 نقش تاثیر گذار و موثری داشت، این بار هم می خواهد بیاید و شانس خود را بیازماید. بله اشتباه نکنید؛ جلیلی نقش مهم و غیر قابل کتمانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 داشت، نه آنکه این نقش در راستای جلوت و پیروزی او باشد، بلکه جلیلی بهترین فرصت را برای ریاست جمهوری حسن روحانی فراهم آورد.
روز نو : سعید جلیلی که در انتخابات سال 92 نقش تاثیر گذار و موثری داشت، این بار هم می خواهد بیاید و شانس خود را بیازماید. بله اشتباه نکنید؛ جلیلی نقش مهم و غیر قابل کتمانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 داشت، نه آنکه این نقش در راستای جلوت و پیروزی او باشد، بلکه جلیلی بهترین فرصت را برای ریاست جمهوری حسن روحانی فراهم آورد.
به گزارش روز نو؛ دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی و رئیس تیم مذاکره کننده هسته ای در دوران محمود احمدی نژاد گویا عزم خود را جزمم کرده که یکبار دیگر به میدان رقابت با حسن روحانی بیاید و برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری خود را بیازماید.
به گزارش خرداد؛ سعید جلیلی که در انتخابات سال 92 نقش تاثیر گذار و موثری داشت، این بار هم می خواهد بیاید و شانس خود را بیازماید. بله اشتباه نکنید؛ جلیلی نقش مهم و غیر قابل کتمانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 داشت، نه آنکه این نقش در راستای جلوت و پیروزی او باشد، بلکه جلیلی بهترین فرصت را برای ریاست جمهوری حسن روحانی فراهم آورد.
یک از دلایل اقبال و استقبال مردمی به شیخ دیپلمات، نابلدی و مذاکرات فرسایشی بود که سعید جلیلی آن را پیش می برد و مردم برای اعلام ناخشنودی و عدم رضایت خود از این استاد دانشگاه امام صادق به مردی رای دادند که در نقطه مقابل او در مذاکرات قرار داشت و از پیش برد دیپلماسی تعاملی سخن می گفت.
در دیگر سو سعید جلیلی نماد تفکر تندروهایی چون جبهه پایداری بود و همسو و همراستا با محمود احمدی نژاد ارزیابی می شد و از جهت نیز او نقش کلیدی در انتخابات ایفا کرد و مردم را به سمت و سوی کاندیدایی سوق داد که درست برخلاف مواضع این جریان و در راستای مواضع چهره هایی چون آیت الله هاشمی رفسنجانی حرکت می کرد.
حال اما بازهم سعید جلیلی عزم حضور در انتخابات دارد، او که پس از انعقاد برجام در کمیسیون بررسی برجام در مجلس نهم همسو با همفکرانی که جملگی آنان چندی بعد از مردم پاسخ منفی دریافت کرده و بهارستان را به مقاصد خانه هایشان ترک کردند، حملات تندی را به دستاورد هسته ای دولت روحانی به انجام رسانده و پس از آن هرگاه که فرصت یافته بود، بر حجم و دامنه انتقادات افزود و اکنون به سفرهای استانی می رودو در جمع مردم سخن می گوید و بازهم بر همان مدار قبلی گام بر میدارد و البته سخنانی می گوید که به وضوح نشانه علاقه وی برای حضور مجدد در انتخابات است.
همین امروز سعید جلیلی در جمع مردم شهر قدس گفته است: « باید توده مردم سر سفره انقلاب بنشینند نه عده ای ویژه خوار»
جملاتی آشنا با سخنان یازده سال پیش مردی که گفته بود آمده است تا سفره های مردم را بزرگ کند اما روزی که رفت با درآمدهای افسانه ای نفت، سفره مردم بسیار کوچک تر از هر زمانی شد و هنوز تاثیر و تبعات آن هنرنمایی ها گریبان گیر اقتصاد ایران است.
سعید جلیلی از حقوق های نجومی می گوید که سر جمعش 23 میلیارد تومان بود و جملگی به خزانه بازگشت اما نمی گوید که میلیاردها ؛ میلیارد دلار درآمد نفتی در دوران محمود احمدی نژاد چه شد و چه خروجی و دستاوردی برای کشور جز تورم و رکود به ارمغان آورد.
سعید جلیلی گویا فراموش کرده است که اکنون و در سال 1395 هستیم و کارنامه کسانی که از این شعارها می دادند و عملکردهایشان با گوشت و پوست و خون مردم لمس شده است، گویا او فراموش کرده که دشمنان در دورانی که وی مذاکرات را بدون هیچ خروجی و دستاوردی به پیش می برد، چه تحریم های ظالمانه ای را بر کشور مستولی کرده و چه بر سر اقتصاد کشور و بنیه اقتصادی مردم آوردند و ایشان و رئیس جمهوری وقت تنها به اظهار نظرهای پر طمطراق و واکنش های مقتدرانه! بسنده می کردند.
البته جلیلی در بخش دیگری از سخنانش نیزبه برجام تاخته و انتقادات قدیمی را باز تکرار کرده و مضاف بر آن گفته است: «جوانانی که امنیت را به ارمغان آوردند میتوانند مشکلات و نارساییها مثل رکود و بیکاری را نیز حل کنند.»
رکود و بیکاری که در دوران احمدی نژاد ومیدان داری ایشان در مذاکرات هسته ای طنین انداز شده و هنوز با همه تمهیدات و آوربرداری ها، سایه شوم آن از سر کشور رخت برنبسته است؛ امنیتی که او می گوید مرهون مولفه های متعددی است و از جمله آن درایتی که در مذاکرات به خرج داده شد و با بازگشت ثبات اقتصادی و قدرت مند سازی زیر ساخت داخلی و ارتقای ضریب نفوذ ایران در منطقه دشمنان را ناکام گذاشت که ثمرات آن در عرصه های میدانی چون سوریه نیز هویداست و دیپلماسی به همراه توانمندی استراتژیست های نظامی گره چندین ساله را گشود و صحنه معادلات را دچار تغیر و تحول کرد.
آقای جلیلی البته دوست ندارد و نمی خواهد نگاهی به تغییر شرایط ایران در داخل و خارج نسبت به 4 سال پیش نظری بیافکند و البته این نکته را بازگو کند که اگر روندهایی که ایشان پی گرفته بود ادامه می یافت اکنون در چه شرایط و وضعیتی قرار داشتیم ...
البته ایشان همانند هر شخصیت وچهره ای مختار و مجاز است کمه در انتخابات حضور یافته و اقبال و استقبال عمومی به افکار خود را محکی دوبار بزند اما یادشان باشد که اکنون در سال 1395 هستیم و کسانی که شعارهای ساده زیستی می داند کارنامه شان روشن و کسانی که قطعنامه ها را کاغذپاره می خوانند عملکردهایشان عیان شده است؛ اگر ایراد و نقدی هم به عملکردهای فعلی وارد است که هست و دوستان آقای جلیلی فکر می کنند از این وضعیت می توانند صید خود را حاصل کنند از یاد نبرند که مردم گذشته نه چندان دور را از یاد نبرده اند و می دانند ریشه مشکلات فعلی در کجا و چه دیدگاهی است، برجام اگر نقص و ایرادی هم داشته باشد بی شک از مذاکرات با خروجی هیچی که هر روز بر دامنه تهدیدات و تحدیدات دشمن علیه ایران می افزود،، فرسنگ ها فاصله دارد.
*خرداد
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]