تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817342564




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازنده جنگ تجاری آمریکا و چین کدام کشور است؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



بازنده جنگ تجاری آمریکا و چین کدام کشور است؟
روز نو :  
روزنامه چاینا دیلی با اشاره به وعده های انتخاباتی دونالد ترامپ برای کاهش واردات از چین نوشت:کلید زدن جنگ تجاری برای شرکت ها و بازار کار آمریکا فاجعه بار خواهد بود. از سوی دیگر چین خواهد توانست از این جنگ بدون آسیبی عمده سالم بیرون بیاید.
 
 روزنامه چاینا دیلی، در مقاله ای با اشاره به وعده های انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری جدید آمریکا نوشت: اگر آمریکا جنگی تجاری با چین را آغاز کند، خودش بازنده خواهد بود.
 
در این مقاله آمده است: دونالد ترامپ در دوران رقابت های انتخاباتی وعده داده که تعرفه 45 درصدی بر واردات کالاهای چینی به آمریکا اعمال خواهد کرد تا این کشور را وادار به بازنگری در توازن تجاری اش با آمریکا سازد. نتیجه فوری این اقدام وقوع یک جنگ تجاری شدید خواهد بود که آمریکا تقریبا به صورت قطع بازنده آن خواهد بود. هرچند ما هنوز نمی دانیم که ترامپ این تهدید را عملی خواهد کرد یا نه، اما خروج وی از موافقتنامه شراکت فراآتلانتیک در روزهای نخست روی کار آمدنش نشان می دهد که او ابایی از عملی کردن وعده های جنجالی انتخاباتی اش ندارد.
 
فعلا چین تصمیم گرفته تا منتظر بماند و اجازه دهد اول آمریکا مهره خود را در این شطرنج تجاری حرکت دهد. یک جنگ تجاری برای کل منطقه آسیا- اقیانوسیه مشکل ساز خواهد بود نه فقط جنوب شرق آسیا و این می تواند تاثیراتی منفی بر شرکای تجاری آمریکا و چین داشته باشد. اما چنین جنگی برای چین یک فاجعه نخواهد بود زیرا بیش از اینکه چین به آمریکا نیاز داشته باشد، آمریکا به چین نیازمند است.
 
در ادامه این مقاله می خوانیم: اکنون دیگر دهه 1980 نیست. سه دهه قبل، وضعیت ممکن بود متفاوت باشد. چین در آن زمان توسعه نیافته بود و خواهان دسترسی به تکنولوژی های تولیدی بود. اما اکنون چین بخش عمده فن آوری های مورد نیاز را در اختیار دارد و آنچه را در اختیار ندارد نیز به راحتی از خارج از آمریکا تهیه می کند. هرچند چند دهه قبل ممکن بود بازار آمریکا برای چین اغوا کننده باشد، اما اکنون این بازار اشباع شده و بازارهای نوظهور جدیدتری هستند که می توانند برای پکن جذابیت بیشتری داشته باشند.
 
بازارهای کالاهایی نظیر لبتاپ و تلفن همراه که سریعترین رشد را برای چین دارند در مناطق در حال توسعه ای نظیر هند، آمریکای لاتین و کشورهای آفریقایی قرار داند.
 
به علاوه چین بازاری است که امریکا به آسانی نمی تواند آن را نادیده بگیرد. تا پایان سال 2015 میلادی، مصرف کنندگان چینی حدود 131 میلیون آیفون خریداری کردند. کل فروش این گوشی ها به مصرف کنندگان آمریکایی در همان بازه زمانی 110 میلیون دستگاه بوده است. میزان فروش آیفون در چین با فروش تولید کنندگان داخلی چینی رقابت می کند. آیفون تنها بخش کوچکی از صادرات آمریکا به چین است. بوئینگ که 150 هزار فرصت شغلی در آمریکا ایجاد کرده برآورد نموده که چین در طی 20 سال آینده حدود 6810 فروند هواپیما از این شرکت خریداری نماید و این بازار به تنهایی بیش از یک تریلیون دلار ارزش خواهد داشت. در صورت وقوع جنگ تجاری، چینی ها می توانند به راحتی این پول هنگفت را صرف خرید از شرکت ایرباس کنند که در حال احداث یک کارخانه هواپیماسازی در چین برای مونتاژ هواپیماهای بزرگ دو طبقه خود در این کشور است. در بخش خودرو، اکثر چینی ها خیلی زود به جای فورد به خودروهای مرسدس، بی ام و یا لکسوس روی خواهند آورد.
 
اگر ترامپ جنگ تجاری را آغاز کند، اولیه ترین تاثیرات احتمالا توسط شرکت هایی نظیر والمارت احساس خواهد شد که میلیاردها دلار کالاهای ارزان قیمت از چین وارد می کنند و این کالاها به مصرف شهروندانی می رسد که به ترامپ رای داده اند. قیمت تقریبا همه این کالاها بلافاصله به شدت افزایش خواهد یافت و تهیه آنها برای دهک های پایین درآمدی جامعه آمریکا غیر ممکن خواهد شد و دلیل آن نه هزینه های تولید بلکه تعرفه هایی خواهد بود که دولت ترامپ وضع می کند. نتیجه این اقدام یک جنگ اقتصادی خواهد بود که چین قطعا در آن موقعیتی بهتر از آمریکا برای پیروزی خواهد داشت.
 
ذخایر ارزی چین اکنون به حدود 3 تریلیون دلار می رسد. در مقابل، میزان ذخایر ارزی آمریکا حدود 120 میلیارد دلار است. تعرفه های وضع شده توسط ترامپ به صورت اتوماتیک موجب به جریان افتادن مکانیزم تنبیه آمریکا در سازمان تجارت جهانی خواهد شد و این منجر به افزایش تعرفه ها برای کالاهای صادراتی آمریکا به کشورهای دیگر خواهد شد.
 
با توجه به آنچه گفته شد به نظر می رسد کلید زدن جنگ تجاری برای شرکت ها و بازار کار آمریکا فاجعه بار خواهد بود. از سوی دیگر چین خواهد توانست از این جنگ بدون آسیبی عمده سالم بیرون بیاید.

منبع: تسنیم


تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن