واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چراغ سبز روحاني براي جوان گرايي و كار آمدي در دولت دوازدهم
يكي از مصاديق افراط و تفريط استفاده از نيروهاي جوان و با تجربه در راس امور مهم به ويژه وزارتخانه ها، سازمان ها و نهاد هاي دولتي مي باشد موضوعي كه در دولت محمود احمدي نژاد شاهد استفاده از افراد خام و بعضا بي تجربه در مشاغل حساس و رده بالاي دولت بوديم .
كارآمدي دولت روحاني در صورت پيروزي در انتخابات سال آينده رياست جمهوري را مي توان تضميني واقعي و عملي براي ادامه گفتمان تدبير و اميد روحاني دانست.
عصر خبر- محمد پارسا- گويا افراط و تفريط بخشي از فرهنگ ايرانيان در بعضي امور است و گويا مسئولان كشور از جمله رياست جمهوري نيز از اين امر مستثني نيست.حداقل بررسي سابقه عملكرد اكثريت دولتها و نه همه آنها بيانگر اين موضوع است.
يكي از مصاديق افراط و تفريط استفاده از نيروهاي جوان و با تجربه در راس امور مهم به ويژه وزارتخانه ها، سازمان ها و نهاد هاي دولتي مي باشد موضوعي كه در دولت محمود احمدي نژاد شاهد استفاده از افراد خام و بعضا بي تجربه در مشاغل حساس و رده بالاي دولت بوديم .
از سوي ديگر ظاهرا در دولت حسن روحاني نيز شاهد محافظه كاري و عكس اين موضوع هستيم ، طوري كه گفته مي شود دولت يازدهم پيرترين دولت پس از انقلاب است ، دولتي كه اتفاقا با راي جوان تر ها راهي پاستور شده است!.
به طور قطع پس از 38 سال از انقلاب شكوهمند اسلامي كه با رهبري امام خميني(س) و لبيك مردم ايران به ويژه همين جوانان به پيروزي رسيد ما نبايد شاهد ضعف دولتها در پرورش نيروهاي انقلابي و متخصص باشيم كه هستيم. ضعفي كه به نظر مي رسد با گذشت زمان به پاشنه آشيل دولتها و شايد حتي كشور تبديل شود.
در اين كه شرايط براي پرورش مديران جوان فراهم است شكي نيست اما به نظر مي رسد مسئولان ارشد دولت به خصوص رئيس جمهور تا كنون عزم لازم را براي اين كار نداشته اند. هر چند كه به تازگي محمد رضا نعمت زاده وزير صنعت، معدن و تجارت ورئيس ستاد انتخاباتي روحاني در انتخابات يازدهم رياست جمهوري پس از مدتها مقاومت اعلام كرده كه سال آينده بازنشته خواهد شد و جايش را به جوانترها خواهد داد موضوعي كه مي توان چراغ سبز دولت و شخص رئيس جمهور به استفاده از نيروهاي جوان در كابينه دوازدهم دانست.
بايستي منتظر ماند و ديد كه آيا شخص رئيس جمهور در اين زمينه اظهار نظري تكميلي و صريح خواهد كرد يا خبر؟
كارآمدي دولت روحاني در صورت پيروزي در انتخابات سال آينده رياست جمهوري را مي توان تضميني واقعي و عملي براي ادامه گفتمان تدبير و اميد روحاني دانست، وگرنه اميدي به ادامه اين گفتمان نخواهد بود و به طور قطع ما در انتخابات سيزدهم رياست جمهوري شاهد تغيير نظر مردم و اقبال به جناح رقيب و شايد هم كيش و مات اين گفتمان باشيم موضوعي كه بايد روحاني از هم اينك به فكر آن روز باشد و پيروزي در انتخابات سال آينده را پايان كار نداند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - 13 February 2017
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]