تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817490768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنان همپای مردان وارد عرصه انقلاب شدند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: زنان همپای مردان وارد عرصه انقلاب شدند
جهاد اگرچه برای مردان واجب است، ضرورتی برای حضور و پیشقدم شدن بانوان ندارد. زمان انقلاب بدعت های دینی و انسانی در کشور ایجاد شده بود و زمانی که خلاف دین در حال رواج است این وظیفه واجب شرعی همه است که در چارچوب امر به معروف و نهی از منکر وارد شوند پس زنان همپای مردان وارد عمل شدند.


به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی و هنری منطقه 8 و فرهنگسرای گلستان ؛ دکتر محمدحسین صفار هرندی در نشست تبیینی نقش زنان در شکل گیری، پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی با اعلام این مطلب گفت: همان روزهای آغاز شکل گیری مبارزات انقلابی عده ای تلاش می کردند با مطرح کردن روایات،آیات و اسناد دینی زنان را از عرصه مبارزات حذف کنند اما در نهایت موفق نمی شدند تا اینکه امام با گفتن سخنی با مضمون اینکه اصل کار انقلاب زنان هستند با تأکید حضور زنان در عرصه، تمام این نقشه ها را نقش برآب کردند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نظام سرمایه داری غرب از ابتدای انقلاب صنعتی و جنگ جهانی دوم تلاش کرد حضور زنان را در جامعه بیشتر کند، افزود: درست در زمانی که مردان به دلیل حضور در جنگ جهانی مجبور بودند کارخانه ها را رها کنند نظام سرمایه داری غرب برای جبران کمبود نیروی کار و تأمین نیروی کار بیشتر و در عین حال ارزان تر تصمیم گرفتند زنان را وارد عرصه کار کنند و با شعارهایی زیبا مانند نقش برابر و حق رأی تلاش به ظاهرسازی این اقدام کردند.
صفارهرندی با تأکید بر اینکه رژیم پهلوی هم در راستای الگوبرداری تلاش می کرد از زنان دو نقش متفاوت یکی فانتزی و زیبا و دیگری مخفی و در گوشه خانه بسازد، اظهار داشت: چیزی که زن در زمان پهلوی دیده می شد بسیار متضاد با جایگاه و شخصیتی بود که خداوند در ضمیر و هویت زن نهاده است و دقیقا به همین دلیل زنان براساس نارضایتی که از جایگاه خود داشتند وارد عرصه مبارزه شدند.
وی با اشاره به اینکه زن می تواند در زمان واحد چند نقش را به خوبی ایفا کند، تأکید کرد: زنان دستی در پرورش اعضای خانواده، عهده دار سرپرستی خانواده و در عین حال حضور فعال اجتماعی دارند که این قدرت ازعهده مردان خارج است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انقلاب ریشه در جمع زنان جامعه داشت و قدرت و قوت گرفت، تصریح کرد: دقیقا به همین دلیل است که دشمنان انقلاب تأکید می کنند اگر می خواهید انقلاب ایران را از بین ببرید باید ریشه انقلاب را در زنان از بین ببرید.
این مسئول با تأکید بر اینکه نباید نقش زنان را در جامعه کمرنگ درنظر گرفت، خاطر نشان کرد: باید ظرفیت ها و قابلیت های زنان را برای عهده گرفتن نقش های مختلف لحاظ کرد اینکه زن به هر قیمیتی، با هر دستمزدی و در هر شغلی مشغول بکار شود شایسته شأن و شخصیت زنان مسلمان نیست.

لاله افتخاری در فرهنگسرای گلستان عنوان کرد:
انقلاب نتیجه حرکت زینبی و الگوی فاطمی بود
زنان پیش از انقلاب در رفع ابتدایی ترین خواسته های خود محدود شده بودند چون قوانین کشور چنین اجازه ای به آنها نمی داد. زنان ما بخاطر قانون بی حجابی مجبور بودن یا از عرصه جامعه حذف شوند یا با محدودیت هایی فعالیت کنند که شایسته زن مسلمان نبود در مقابل همه این اتفاقات زنان با الگوگرفتن از فرهنگ فاطمی و حرکت حضرت زینب (س) انقلاب را پایه ریزی کردند و به پیروزی رساندند.
به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی و هنری منطقه 8 و فرهنگسرای گلستان ؛ لاله افتخاری در نشست تبیینی نقش زنان در شکل گیری، پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی با اعلام این مطلب گفت: زنان محجبه و چادری در زمان حکومت پهلوی بیش از سایر زنان محدود شده بودند و دقیقا به گفته رسانه های معاند و مخالفین انقلاب اسلامی، انقلاب ما انقلاب چادری ها بود و در عین حال ما بانوان غیرچادری را هم در بین تظاهرات کنندگان می دیدیم.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) که فرمودند سربازان من امروز در گهواره ها هستند، افزود: این سخن امام مانند سایر سخنانشان حقیقی و عینی بود چون ما سربازانی را در گهواره داشتیم که مادرانشان تربیت کننده آنها بودند و بعدها توانستند در با فرمان امام وارد عرصه مبارزه شوند.
افتخاری با بیان اینکه در بسیاری از شهرها پایه گذار و شروع کننده تظاهرات زنان بودند، اظهار داشت: ما در شهرهایی مانند مشهد حضور زنان را بسیار پررنگ می دیدیم تا جاییکه مردان برای حمایت و مشایعت زنان حاضر نمی شدند لحظه ای تظاهرات و مبارزه را ترک کنند.
وی با اشاره به ویژگی زنان که توانایی منحصربفرد انجام چند کار همزمان را دارند، ادامه داد: زنان ما باید بدانند اصل و محور نقش آنها فعالیت اجتماعی نیست بلکه حضور در خانواده، کنار همسر و فرزندان مهمترین نقش زن است اگر زنی در عرصه اجتماع نباشد شخص دیگری می تواند عهده دار مسئولیت او باشد اما اگر مادر یا همسری در خانواده نباشد هیچکس نمی تواند خلأ حضورش را جبران کند چون تربیت نسل کار هرکسی نیست.
افتخاری با بیان اینکه مهیا شدن شرایط خانوادگی و اجتماعی می تواند به حضور بیشتر زنان منجر شود، تصریح کرد: اگر مردان، برادران و فرزندان هر خانواده بتوانند شرایط خانه را به خبوی مهیا کنند از طرف دیگر سازمان ها و مسئولان هم بتوانند شرایط اجتماعی را مهیا کنند ما می توانیم به حضور مادران و همسرانی شاغل، دانشجو و موفق در جامعه امیدوار باشیم.
وی با تأکید بر ضرورت ارزش گذاری به نقش زن، مادری و همسری در جامعه ادامه داد: حمایت از دورکاری زنان، کاهش ساعت کاری، افزایش مرخصی های زنان و اقدامات حمایتی برای زنان شاغل یا دانشجو از جمله تمهیداتی است که می توان در این زمینه اندیشید و اعمال کرد.





تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن