تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870154524




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشرفت فیزیکی ۹۴درصدی مسکن مهر شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: پیشرفت فیزیکی ۹۴درصدی مسکن مهر شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر
در سال جاری تاکنون ۴۷ هزار و ۲۰۴ واحد افتتاح شده و ۴۵ هزار و ۳۶۰ واحد مسکونی آماده افتتاح است.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: مسکن مهر شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر به‌جز شهرهای جدید ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

به گزارش عصر ایران حمیدرضا عظیمیان در نشست خبری که بعد ازظهر امروز برگزار شد، در خصوص آخرین وضعیت مسکن مهر شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر، به جز شهرهای جدید گفت: پیشرفت فیزیکی مسکن مهر شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر به جز شهرهای جدید ۹۴ درصد است. تعداد یک میلیون و ۲۱۱ هزار ۳۶۱ واحد عقد قرارداد شده که تاکنون ۹۲۵ هزار و ۷۸۵ واحد افتتاح، ۴۵ هزار و ۳۶۰ واحد آماده افتتاح و ۲۴۰ هزار و ۲۱۶ واحد باقی مانده است.

وی در خصوص عملکرد سال جاری گفت: در سال جاری تاکنون ۴۷ هزار و ۲۰۴ واحد افتتاح شده و ۴۵ هزار و ۳۶۰ واحد مسکونی آماده افتتاح است.


پیشرفت فیزیکی ۹۴درصدی مسکن مهر شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر


مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن درباره خدمات روبنایی در اراضی مسکن مهر که توسط سازمان ملی زمین و مسکن انجام می‌شود، گفت: تاکنون ۹۵ مدرسه، ۲۱ کلانتری و ۲۹۴ مرکز تجاری تکمیل شده و ۶۱ مدرسه، ۱۳ کلانتری و ۴۴۸ مرکز تجاری در حال احداث است.




وی با اشاره به ایجاد یگان حفاظت از اراضی ملی و عمومی گفت: در طی ۱۶ ماه اخیر طرح جامع حفاظت از اراضی تهیه و تدوین شد. در این خصوص ساماندهی نیروهای موجود و امکانات حفاظتی انجام گرفت و ۷۵ درصد اراضی ملی در استان‌ها تحویل این یگان شد.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن ادامه داد: انتخاب، گزینش و انتصاب ۳۴ فرمانده در استان‌ها از میان افسران ارشد پلیس از اقدامات انجام شده در ۱۶ ماه اخیر بوده است.

 همچنین از خردادماه سال جاری تاکنون ۱۰۹۲ مورد به مساحت حدودا دو هزار هکتار رفع تصرف شده است.

عظیمیان به برنامه‌های سال ۱۳۹۶ یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن اشاره کرد و گفت: تحویل کلیه اراضی ملی سازمان در سطح کشور، پیگیری پوشش انتظامی و اپتیکی کلیه اراضی، بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند همچون پهباد، GPS، GIF، استقرار سامانه دریافت اخبار و اطلاعات مردمی، راه‌اندازی گشت‌های مجهز از جمله اقدامات آینده خواهد بود.

وی با بیان اینکه تامین مسکن اقشار ویژه از دیگر ماموریت‌های سازمان ملی زمین و مسکن محسوب می‌شود، تصریح کرد: بر اساس بند «ل» ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه وزارت راه و شهرسازی، سازمان ملی زمین و مسکن موظف هستند نسبت به تامین مسکن اقشار ویژه، (جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر، آزادگان، فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد به بالا) اقدام کنند که در این خصوص بیش از ۳۱۰ میلیارد ریال تسهیلات جهت تامین مسکن به ۳۱۰۲ نفر از این اقشار صورت گرفته است.


وی با اشاره به تامین مسکن خانوارهای دارای دو معلول و بیشتر به عنوان یکی از برنامه‌های سازمان ملی زمین و مسکن نام برد و گفت: در این راستا تفاهمنامه زمین مناسب برای تامین مسکن 7759 خانوار تحت پوشش بهزیستی در مناطق شهری که حداقل 2 فرد معلول دارند، تامین می‌شود.


مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به این‌که عمده وظیفه سازمان ملی زمین و مسکن تامین زمین برای مسکن و فعالیت‌های دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی در راستای ارائه خدمات عمومی است، اظهار کرد: به نسبت طی سال‌های اخیر و امسال توفیقات خوبی در این زمینه داشته‌ایم.

عظیمیان با یادآوری این‌که سازمان توسط یک هیئت مدیره 5 نفره اداره می‌شود، تصریح کرد: مجموعه پرسنل سازمان ملی زمین  مسکن در سراسر کشور بالغ بر 1500 نفر می‌شود، علاوه بر این 5 کارخانه قطعات پیش ساخته ساختمان توسط سازمان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در خصوص عملکرد سازمان ملی زمین و مسکن در دولت یازدهم نیز باید به بهسازی و مناسب‌سازی بیش از ۲۳۲۹ واحد مسکونی، رفع موانع اجرایی ۷۹۰ واحد مسکونی، احراز شرایط بیش از ۱۰ هزار متقاضی بهزیستی، تخصیص زمین برای ۲۹۷۹ واحد مسکونی و واگذاری قطعی ۳۲۰۷ واحد مسکونی به خانوارهای واجد شرایط اشاره کرد.



تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - 07 February 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن