تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869503264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اوبر خودروهای پروازی را با مهندسان ناسا می‌سازد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اوبر خودروهای پروازی را با مهندسان ناسا می‌سازد
اگر آسمان‌خراش‌ها اجازه دهند تا از موقعیت زمین به شکل موثرتری استفاده شود، حریم هوایی سه بعدی می‌تواند به کاهش تراکم حمل و نقل روی زمین کمک کند.
انسان مدت‌هاست که قصد کرده تا ترافیک را دور بزند و احتمالا برای فرار از ترافیک جهانی، پرواز اولین فکر و ایده اوست. طرح و تفکر خودروهای پروازی مدت‌هاست که ذهن انسان را به خود معطوف کرده و حرف از این وسایل نقلیه بر سر زبان‌هاست. اما در این زمینه خودروسازان حرف‌های زیادی برای گفتن نداشتند و اولین قدم‌ها را سازندگان هواپیما مانند ایرباس برداشتند. اما اینک ایرباس در اجرایی این ایده تنها نیست و اوبر نیز به این جریان پیوسته است. به گزارش گروه خودروی عصر ایران به نقل از "بلومبرگ"، زمانی که اوبر طرح خودروهای پروازی خود را مطرح کرد، همگان با دیده شک و تردید و به عنوان یک رویای جاه‌طلبانه به آن نگاه کردند. اما استخدام‌های جدید اوبر از مهندسان ناسا حکایت از جدی بودن اوبر در این مسئله دارد.
اوبر خودروهای پروازی را با مهندسان ناسا می‌سازد

اوبر، مارک مور را به عنوان مدیر مهندسی پروژه هوانوردی‌اش استخدام کرده است. این مهندس ناسا روی پروژه "الویت" اوبر کار می‌کند که به دنبال افزایش قابلیت‌های صعود و فرود عمودی از زمین است. مور پیش از این در مرکز تحقیقات لنگری ناسا روی پروژه‌های هوانوردی کار می‌کرد. او در سال 2010 مقاله‌ای را در خصوص سامانه‌های هوایی الکتریکی با قابلیت صعود و فرود عمودی منتشر کرد که جایگزین خوبی برای خودروهای آینده محسوب می‌شوند.  مدیر تولیدات برنامه‌های پیشرفته اوبر در این خصوص گفت: اوبر بر نقش خود به عنوان یک کاتالیزور در رشد و توسعه اکوسیستمی هوابردها با قابلیت صعود و فرود عمودی تاکید دارد. پروژه الویت اوبر قصد دارد تا روند سنتی حمل و نقل را بر هم بزند. این پروژه به سادگی قادر است حمل و نقل بین شهر و حومه و همچنین سفرهای درون شهری را -از نوع هوایی- اجرایی کند. اوبر در اولین پروژه پروازی‌اش نه تنها قصد دارد در ساختار و سازه، حرکت جدیدی ایجاد کند، بلکه می‌خواهد به توسعه هرچه بیشتر فناوری‌های پروازی بپردازد. در این پروژه کاهش آلودگی صوتی و افزایش عمر باتری‌های الکتریکی تضمین می‌شوند. در کنار مقررات هوایی، هدف نهایی این پروژه کاهش زمان و بعد مسافت در شلوغ‌ترین شهرهای جهان است. اگر آسمان‌خراش‌ها اجازه دهند تا از موقعیت زمین به شکل موثرتری استفاده شود، حریم هوایی سه بعدی می‌تواند به کاهش تراکم حمل و نقل روی زمین کمک کند. البته اوبر در این زمینه تنها نیست. یک شرکت متعلق به کشور اسلوواکی نیز، اولین نمونه‌های خودروهای بالدار خود را از سال 2014 آزمایش کرده است. خبرهای خودروهای پروازی ایرباس نیز در این زمینه جهانی شده‌اند. اگر تحول و توسعه فناوری‌های هوایی را کنار بگذاریم، بزرگترین مشکل برای اجرایی کردن این پروژه در سطح کلان، قوانین و مقررات هوایی است که می‌توانند در بسیاری از کشورهای جهان با چالش روبه‌رو شوند.


تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - 07 February 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن