تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نگاه مؤمن عبرت آميز و نگاه منافق سرگرمى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828963716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ترامپ، نماد کودک درون آمریکا | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: استراتژی‌های سیاسی و اقتصادی همواره دو مقوله جدانشدنی کشورها و مسیری برای اتخاذ مواضع آنها است. با نگاهی به عملکرد رئیس‌جمهور پیشین آمریکا می‌توان این نکته را دریافت که اوباما رفتارهای سیاسی را محور اصلی و تحرکات اقتصادی را وابسته به مدل سیاستی خود طرح‌ریزی کرده بود.

به گزارش تراز ،استراتژی‌های سیاسی و اقتصادی همواره دو مقوله جدانشدنی کشورها و مسیری برای اتخاذ مواضع آنها است. با نگاهی به عملکرد رئیس‌جمهور پیشین آمریکا می‌توان این نکته را دریافت که اوباما رفتارهای سیاسی را محور اصلی و تحرکات اقتصادی را وابسته به مدل سیاستی خود طرح‌ریزی کرده بود. 
با توجه به اتفاقات اخیر می‌توان تغییر رویکرد آمریکا را ملاحظه کرد. به‌گونه‌ای که تلاش‌های اقتصادی محور اصلی و رفتار‌های سیاسی وابسته به مدل‌های اقتصادی است. ترامپ یک تاجر است و می‌داند مهم‌ترین تهدید برای آمریکا قدرت اقتصادی چین است بنابراین در اولین موضع خاص خود با برقراری ارتباط با تایوان، با چین وارد چالش می‌شود.  ترامپ با همین استراتژی به سراغ اتحادیه اروپا رفته و با دست‌گذاشتن روی برجام درصدد است با سوءاستفاده از وضع نامساعد اتحادیه اروپا از آن باج‌خواهی کند.  این رفتار همچنین درباره عربستان درخصوص حمایتش در مقابل یمن نیز اتفاق افتاد و درواقع پاسخی برای تهدید عربستان به خارج‌کردن سرمایه‌هایش از بانک‌ها و بورس آمریکا بود که در زمان اوباما اتفاق افتاد. درواقع می‌توان گفت پافشاری ترامپ بر مواضع عجیب‌وغریبش تنها نشانه‌ای است برای طرف مقابل جهت باج‌خواهی و عقب‌راندن وی از مسیری که تاکنون براساس تفاهمات فی‌مابین ایجاد شده است.  البته این چالش‌ها بعد از مدتی با تعاملات جدید و مدل‌های جدید قراردادی و سهم‌خواهی بیشتر آمریکا از سهم بازارهای ازدست‌رفته خود در این مدت به تعادل خواهد رسید ولی نکته مهم آن است که ترامپ بازی را با اولویت‌های اقتصادی پیش خواهد برد و هیچ‌گاه فضای جنجال رسانه‌ای خود را خالی از سوژه نخواهد گذاشت.
 
ترامپ همان‌قدر که در اقتصاد آمریکا اعتبار دارد، در مدیریت رسانه نیز تبحر داشته و تاکنون از رسانه‌های وابسته به خود برای پیشبرد اهدافش به خوبی استفاده کرده است.  حال سؤال اینجاست که چرا آمریکا در این برهه، روی‌کارآمدن ترامپ را برگزید؟ یکی از پاسخ‌هایی که می‌توان به این سؤال داد، این است که شرایط نامساعد اقتصادی جهان به‌گونه‌ای است که معادلات واقعی براساس قرارداد‌ها و توافقات قبلی، حلال مشکلات نیست و آینده‌ای درخور برای آمریکا ندارد، به همین دلیل لازم بود شخصی همانند ترامپ روی کار بیاید تا به صورت غیرمنطقی در مقابل عقلانیت بایستد و معادلات منطقی و اصولی را که در نهایت به زیان آمریکا تمام می‌شد، با رفتار‌های غیرعقلانی و دیکتاتورانه بر هم بزند و به سمتی پیش براند که در نهایت به سود آمریکا تمام شود و در این مسیر هیچ چیز به جز پیشرفت اقتصادی آمریکا و صهیونیست‌ها برایش مهم نباشد. مدل رفتاری اوباما به‌گونه‌ای بود که باید با درنظرگرفتن منافع ایالات متحده با ظاهری عاقلانه عمل می‌کرد و حتی در برهه‌ای از زمان هم با ایران سر یک میز نشست و توافقی را امضا کرد و این مغایر با آن چیزی بود که آمریکا به‌ذات دنبال آن باشد. چهره‌ای غیرعقلانی مثل ترامپ می‌تواند این نقش را بازی کند و معادلات را بر هم بزند تا به تصور خودشان اوضاع ننگین گذشته را به سامان برسانند. در واقع ترامپ کودک درون آمریکاست و آنچه تفکر اصلی سیاست‌مداران آمریکا در درون و پشت پرده است، بروز و ظهورش در رفتارهای ترامپ است.
 
 
 



منبع: شرق

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 19 بهمن 1395 - 09:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن