تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828959533




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانک مرکزی و مشکل معوقات بانکی | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: بانک مرکزی درباره زیان بانک‌ها هیچ ابزار معجزه‌آسایی ندارد. بانک مرکزی ناظر عملیات بانکی کشور است. هر بانک یک فعال اقتصادی است که با سرمایه سهامداران خود، کار و کسب سود می‌کند.

به گزارش تراز ، بانک مرکزی درباره زیان بانک‌ها هیچ ابزار معجزه‌آسایی ندارد. بانک مرکزی ناظر عملیات بانکی کشور است. هر بانک یک فعال اقتصادی است که با سرمایه سهامداران خود، کار و کسب سود می‌کند. 
نظر به اهمیت عملیات بانکی در اقتصاد کشور بانک مرکزی مسئول تدوین سیاست‌ها و مقررات تولید و آیین‌نامه و مقررات نحوه عملیات بانکداری در کشور است. وظیفه بانک‌ها تجهیز منابع نیازمند منابع مالی در فعالیت اقتصادی است و از طرفی مردم عادی سرمایه‌های کوچکی دارند که قدرت ریسک پذیری این را که در جایی به صورت مستقیم فعالیت کنند ندارند. بانک‌ها پول‌های مردم را به عنوان سپرده نزد خود نگه می‌دارند و به وکالت از صاحب سپرده به نیازمند اقتصادی این پول را منتقل می‌کنند.
 
بانک نقش واسطه‌ای میان نیازمند اقتصاد مالی و صاحب سپرده را دارد. بنابراین با این توضیح، اینکه بانکی سودآور باشد یا نه مربوط به مدیریت بانکی و مسئولیت هیات مدیره است. در شرایطی که فعالیت بانکداری مناسب و سودآور نباشد و نظارت در این زمینه وجود نداشته باشد، بانک‌ها از فعالیت اصلی خود خارج شده و به سوی بنگاه‌داری می‌روند و تنها بانک مرکزی می‌تواند مانع این جا به‌جایی شود.در اقتصاد دولتی کشور، هیات مدیره، حسابرس، عضو هیات مدیره و... همه افرادی دولتی بوده و بانکداری از دید صاحب سپرده حداقل سود تضمین شده را دریافت می‌کرد. در سال‌های اخیر اغلب حساب و کتاب، گزارش حسابرسی و صورت‌های مالی غیر شفاف بود و کسی هم در دولت و مجلس به دنبال کنترل سود نبود و برای راضی کردن مردم هم یک سود علی الحسابی پرداخت می‌شد. به دلیل وجود اقتصاد زیرزمینی و فعالیت شبه بانکی در بازار مالی کشور و بالا بودن نرخ سود آنها نسبت به سود بانکی، عملا نرخ تورم و نرخ سود بانکی تحت تاثیر نرخ تنزیل بازار بوده است.
 
اینکه بانک‌ها امسال زیان‌ده بودند به دلیل صدور صورت‌های مالی شفاف است، یعنی سودهای غیرواقعی که در گذشته اعلام کرده بودند باعث ایجاد حباب و تصور غلط از سوددهی بانک‌ها شده بود که برای بانک‌های خصوصی این مساله حل شد و برای بانک‌های دولتی هم به نوبت این اتفاق می‌افتد. بانک مرکزی نمی‌تواند با معجزه زیان بانک‌ها را تبدیل به سود کند، زیرا این زیان به دلیل رکود اقتصادی و کاهش سود عملیاتی بانک‌هاست. ضمن استقبال از واقع‌گرایی از گزارشگری شفاف بانک‌ها باید دید دولت چه برنامه‌ای برای خارج کردن اقتصاد از رکود دارد. در مورد معوقات بانکی نیز باید گفت وظیفه قوه قضائیه به جریان انداختن پرونده‌هاست، اما به دلیل تعداد بالای پرونده‌های مطالبات معوق بانکی، انتظار زیادی از این قوه برای کمک نمی‌رود.
 
زمانی که دولت خود بزرگ‌ترین بدهکار بانکی است و بعد از آن مدیران شرکت‌های خصولتی بدهکار بانک‌ها هستند، قوه قضائیه اگر بخواهد این دو را اعمال قانون و دارایی‌هایشان را توقیف کند ، مشکلات ویژه ای پیش می آید. قوه قضائیه تنها می‌تواند به تسریع در فرایند رسیدگی کمک کند. قانون، عقل و منطق می‌گوید قبل از آنکه پول به کسی داده شود علاوه بر دریافت وثیقه باید درباره اینکه این فرد خورنده پول است یا گیرنده پول بررسی صورت گیرد.
 
 
 



منبع: آرمان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 18 بهمن 1395 - 09:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن