تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):روز غدیر در آسمان مشهورتر از زمین است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817489939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیتِ خوب لزوماً فیلمِ خوب تحویل نمی‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
نیتِ خوب لزوماً فیلمِ خوب تحویل نمی‌دهد
درباره فیلم «دریاچه ماهی»؛
نیتِ خوب لزوماً فیلمِ خوب تحویل نمی‌دهد بسیاری گمان می کنند که می توان با اسم ارزشی یا با طرح موضوعات اینچنینی دست به ساخت فیلم زد زیرا نیت را مد نظر قرار دارند و اساسا اصول و قواعد را کنار می گذارند، انگار به گوششان رسیده است که نفس موضوع اهمیت دارد و نه شیوه عمل به آن.


به گزارش فرهنگ نیوز،زبان سینما قواعدی ثابت نیست زیرا سبک و ژانر و فرم و غیره در تعیین دید فیلمساز نسبت به زیبایی شناسی نقش دارد اما با توجه به اینکه قواعد ثابت نیست نمی توان از سبک و ژانر بیرون زد و از نکات اولیه که لازم و ملزوم امر فیلمسازی است غافل ماند و اصلا راه کج کرد و چیز دیگری ساخت که سینما نیست. متاسفانه درباره فیلم هایی با اسم گذاری ارزشی این اتفاق به یک روند عادی تبدیل شده است. روندی عادی که پیام های واضحی را برای مخاطب و تحلیل گر سینما دارد و آن چیزی نیست جز کارنابلدی و نفهمیدن یک زبان . حال می خواهد زبان تصویر باشد، زبان داستان باشد یا هنر نوع و شکل دیگر که در سینما نقش دارد و مورد اهمیت است!

دریاچه ماهی از حجم بالای نابلدی عواملش رنج بسیار می‌برد، تا حدی که برای مخاطب به مرز شگفت زدگی می‌رسد. بسیاری گمان می‌کنند که می‌توان با اسم ارزشی یا با طرح موضوعات اینچنینی دست به ساخت فیلم زد زیرا نیت را مد نظر قرار دارند و اساسا اصول و قواعد را کنار می گذارند، انگار به گوششان رسیده است که نفس موضوع اهمیت دارد و نه شیوه عمل به آن. این دوستان دقیقا بالعکس فکر می کنند و به همین خاطر است که موضوع و تم ارزشی شان به سخره گرفته می شود. دریاچه ماهی هم همین است. ایده ای که می تواند شکل بگیرد اما چون از مسئله بزرگی به نام فرم غافل است ، وقتی نمی تواند قصه بگوید و حتی قصه را تبدیل به تصویر کند در واقع تمام تکیه اش را به مضمونش می دهد. تکیه ای که سست است و به مویی بند . زیرا مضمون از درون شکل سر بر می آورد.

کاراکتر «دریاچه ماهی» یک ویژگی خاص و ماوراءالطبیعی دارد که می‌تواند پیش‌گویی کند و آینده و ارواح را ببیند. این ویژگی کاراکتر با اتفاق اخیر شهیدان غواص پیوند می‌خورد. تا بدین جا ایده سرپاست و محکم می‌تواند گسترش یابد و روی مسئله‌ای تمرکز کند، اما فیلم چه نحوه بیانی دارد؟ در تصویر نماهای پی او وی متفاوتی وجود دارد. ما نقطه نظر عینک کاراکتر اصلی را می‌بینیم، نقطه نظر یک تاب را می‌بینیم، و نقطه نظر خود کاراکتر را، بعد نماهای نقطه نظر رها می‌شوند و دلیلشان پنهان می‌ماند تا اینکه اجراهای بد و بازی‌های غلو شده بی‌دلیل توی چشم می‌زند، کاراکتر اصلی ما پس از سال‌ها عارف مسلک می‌شود با گیاهان حرف می زند و دیگر خبری از نقاط آغازین داستان نیست. شلختگی عنصر اصلی و اساسی است که اثر دنبال می کند و با شیوه ها مختلفی که منجسم نیست، مضمون نمی‌سازد و اساساً راهی به فرم نمی‌برد، وارد حیطه عرفان‌گرایی می‌شود که دست از همه چیز می‌شوید و پیام و محتوا فریاد می‌زند. این فریاد زدن را می‌توان در طول تاریخ سینمای ایران دنبال کرد... از پیش از انقلاب تا دهه 60 و 70 و همین اخیر با رسوایی و معراجی و غیره.

 

منبع: مهر


95/11/14 - 09:16 - 2017-2-2 09:16:46





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن