تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870049577




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه قلب، اعصاب و غدد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس انجمن آترواسکلروز ایران عنوان کرد؛
ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه قلب، اعصاب و غدد

جراحی مغز


شناسهٔ خبر: 3892542 - سه‌شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
سلامت > درمان

.jwplayer{ display: inline-block; } رئیس انجمن آترواسکلروز ایران، گفت: آخرین دستاوردهای علمی در زمینه تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری های مشترک قلب، اعصاب و غدد، در همایش مشترک بررسی می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مسعود قاسمی در آستانه برگزاری ششمین همایش قلب و فناوری های نوین و همایش مشترک قلب، غدد و اعصاب، اظهار داشت: انجمن آترواسکلروز ایران و مرکز تحقیقات اندوواسکولار با حمایت وزارت بهداشت در طرح مدون بازآموزی دانشگاه های کشور اقدام به برگزاری ششمین سمینار دوسالانه قلب و فناوری های نوین کرده است. وی افزود: همایش مشترک قلب و اعصاب همراه با همایش قلب و غدد درون ریز جهت ارائه آخرین دستاوردهای تشخیصی، درمانی و بیماری های مشترک قلب، اعصاب و غدد طی ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه سال جاری در تالار همایش های پژوهشگاه نیرو برگزار می‌شود. رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: از آنجا که بیماری عروقی قلب و بیماری هایی که به گونه ای با نارسایی قلب مرتبط می شود، اشتراک مستقیم و غیر مستقیم با سایر اعضای بدن دارد، همکاران متخصص در رشته های داخلی از جمله قلب، غدد و اعصاب برای اطلاع از آخرین تحقیقات رشته تخصصی و فوق تخصصی می توانند در این همایش شرکت کنند. قاسمی افزود: برگزاری چنین سمینارهایی این امکان را فراهم کرده که متخصصان گروه های پزشکی در جهت تشخیص به موقع و درمان مؤثر بیماری ها گام بردارند به همین منظور انجمن آترواسکلروز و آندواسکلر امسال در قالب ششمین همایش خود طی چندین سخنرانی تخصصی و فوق تخصصی و برگزاری حداقل ۸ میزگرد یا پانل مشترک در حوزه قلب و غدد و اعصاب برای به روز رسانی آخرین دستاوردهای مورد نظر گام برداشته است. رئیس ششمین همایش قلب و فناوری های نوین گفت: در این برنامه از اعضای مهم هیات علمی داخل و خارج کشور جهت ارائه مطالب و برنامه های علمی دعوت به عمل می آید. قاسمی تصریح کرد: از جمله موارد گفتگو در این همایش بیماری شایع تیروئید و اشتراکات آن با قلب مثل تندی و کندی ضربان، اختلالات ریتم قلب و تظاهرات عروقی منتشر شامل تصلب شرائین و اشتراک به عروق کاروتید گردن و داخل مغزی همچنین سکته های عروقی با منشا مغز، دیابت شیرین و افزایش فشار خون شریانی است. ششمین همایش قلب و فناوری های نوین و همایش مشترک قلب، غدد و اعصاب در روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن ۹۵ در محل پژوهشگاه نیرو برگزار می شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن