واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سردار جلالی: مقابله با تهدیدات سخت و پرهزینه است
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: تهدید و حادثه بسیار ساده و ارزان شکل میگیرد، اما مقابله کردن با این تهدیدات سخت و پرهزینه است.
ایسنا: سردار غلامرضا جلالی طی سخنانی در جلسه قرارگاه پدافند زیستی استان قم که با محوریت رزمایش پدافند زیستی برگزار شد، اظهار کرد: تهدید و حادثه بسیار ساده و ارزان شکل میگیرد، اما مقابله کردن با این تهدیدات سخت و پرهزینه است.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه در پی آن هستیم که در بخشهای مختلف استان قم، حوزه پدافند زیستی را اجرایی کنیم، گفت: در عرصههای نظامی، اطلاعاتی و بهداشتی حول محور استانداری بهدنبال آن هستیم که این موارد را طرحریزی و شناسایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه ساختار این قرارگاه با فرماندهی استاندار است، گفت: تقسیمبندیهای موجود در حوزه زیستی، بیولوژیکی، هستهای و شیمیایی انجامشده است.
جلالی افزود: طرحریزی پدافند زیستی باید انجام بگیرد و موتور محرکه این کار را بهعهده فرماندهی عملیاتی رزمایش یعنی سپاه گذاشتهایم.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه این طرح در استانهای دیگر نیز دارای الگو است، تصریح کرد: وظایف به کارگروهها آموزش داده میشود و تقسیمکاری در این رابطه وجود دارد، بعد از آموزش چند دوره تمرین داریم، مرحله آخر مرحله رزمایش است که در آن نقاط ضعف و قوت موردبررسی قرار میگیرد.
وی با اشاره به تعریفی ازمفهوم تهدید، گفت: تهدیدات دارای سه منشأ طبیعی، تروریستی و تهدیدات ناشی از کشور متخاصم است، در سطح دوم تهدیدات با گروههای تروریستی مواجهیم که از عناصر زیستی استفاده میکنند، مبدأ و منشأ تهدید نوع سوم از سوی یک کشور متخاصم است.
جلالی افزود: عرصههای زیستی شش حوزه دام، انسان، محیطزیست، غذا، نباتات، آب و محیطزیست را شامل میشود که هریک از این عرصهها میتواند از یک حوزه به حوزه دیگر نیز نفوذ کند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل بابیان اینکه مباحث تشخیصی، گره مهمی در عرصههای زیستی است، افزود: اهداف جنگ زیستی به اهداف زمان جنگ و زمان صلح تقسیم میشود، در زمان صلح اغلب اهداف اقتصادی هستند بهعنوان مثال حمله آمریکاییها به چین را ب اهدف حمله به بازار اقتصادی چین ارزیابی میکنند.
وی با اشاره به گامهای اساسی پدافند زیستی گفت: باید ابتدا تهدیدات و سپس محیط خودمان را بشناسیم، عملیات امداد، نجات و درمان، مسئله محدودسازی منطقه عملیات، ردیابی عامل تهدید، استفاده از دارو و پادتن، مستندسازی و ارزیابی گامهای دیگری هستند که در راستای پدافند زیستی برداشته میشوند.
جلالی با بیان اینکه هر یک از کارگروههای حوزه پدافند زیستی باید طرحهای حوزه خود را بنویسند، تصریح کرد: استانداری نیز در این رابطه باید کنترلی داشته باشد تا مغایر با طرح کلی نباشد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل در پایان از تدوین کتابی در حوزه پدافند زیستی در سازمان پدافند غیرعامل خبر داد و گفت: امید است این کتاب بهزودی به چاپ برسد.
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]