تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860406011




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 میلیارد یورو قرارداد ساخت نیروگاه امضا شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: 10 میلیارد یورو قرارداد ساخت نیروگاه امضا شد
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو با اشاره به نهایی شدن قرارداد تامین توربین و احداث نیروگاه برق با شرکت زیمنس آلمان، تصریح کرد: علاوه بر این تفاهم نامه‌ای هم با شرکت بین‌المللی یونیت برای ساخت نیروگاه برق امضا شده است.
معاون وزیر نیرو از امضای ۱۰ میلیارد یورو قرارداد جدید احداث نیروگاه برق در ایران خبر داد و گفت: قرارداد با شرکت «یونیت اینترنشنال» تا پایان امسال امضا می‌شود.

علیرضا دائمی در گفتگو با مهر در تشریح مهمترین قراردادهای امضا شده در صنعت برق پس از لغو تحریم ها، گفت: تاکنون نزدیک به ۱۰ میلیارد یورو قرارداد ساخت نیروگاه برق در ایران با شرکت هایی از آلمان، روسیه، چین، ژاپن و کره جنوبی امضا شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو با اشاره به نهایی شدن قرارداد تامین توربین و احداث نیروگاه برق با شرکت زیمنس آلمان، تصریح کرد: علاوه بر این تفاهم نامه‌ای هم با شرکت بین‌المللی یونیت برای ساخت نیروگاه برق امضا شده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه در کنار زیمنس، یونیت اینترنشنال، قراردادهایی هم با دو شرکت روسی برای احداث نیروگاه جدید و بازتوانی نیروگاه‌های موجود برق امضا شده است، اظهار داشت: در مجموع ارزش قراردادهای امضا شده برای توسعه و افزایش ظرفیت تولید برق کشور به حدود ۱۰ میلیارد یورو می‌رسد.

وی در پاسخ به پرسش مهر مبنی بر موافقت دستگاه‌های نظارتی برای امضای قرارداد نهایی احداث نیروگاه با شرکت یونیت اینترنشنال، بیان کرد: پیش بینی می‌شود با توجه به مذاکرات انجام گرفته قرارداد نهایی با این شرکت بین‌المللی تا پایان امسال در صنعت برق کشور امضا شود.

دائمی با تاکید بر اینکه در تمامی قراردادهای ساخت نیروگاه جدید برق دو شرط استفاده بیش از ۵۰ درصدی از سهم سازندگان و صنعتگران ایرانی و انتقال دانش فنی و فنآوری‌های نوین در صنعت برق دیده شده است، تاکید کرد: قرارداد یونیت هم از این دو اصل کلی مستثنی نبوده و در قرارداد با این شرکت بین‌المللی تمامی الزامات تعیین شده رعایت خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزیر نیرو با بیان اینکه تاکنون از بین شرکت‌های خارجی، آلمانی‌ها بیشترین مشارکت را در ساخت و توسعه صنعت برق ایران در دوران پسابرجام داشته اند، تاکید کرد: درباره توافق با شرکت یونیت اینترنشنال هم باید گفت که با این شرکت تاکنون تفاهم نامه امضا شده و هنوز قرارداد رسمی بین ایران و این شرکت بین‌المللی منعقد نشده است.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: برای امضای قرارداد نهایی با شرکت یونیت اینترنشنال قطعا تمامی مصالح و منافع ملی در صنعت برق کشور رعایت خواهد شد.

دائمی همچنین با تشریح ۳ سناریوی جذب فاینانس در صنایع آب و برق، گفت: برنامه جذب ۱۳.۲ میلیارد یورو منابع مالی خارجی به این روش، در دستور کار است.



تاریخ انتشار: ۰۷:۳۶ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - 28 January 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن