تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مسلمان آينه برادر خويش است، هرگاه خطايى از برادر خود ديديد همگى او را مورد حمله قرار ند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799357254




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موسس فیسبوک سودای ریاست جمهوری آمریکا را در سر دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: موسس فیسبوک سودای ریاست جمهوری آمریکا را در سر دارد؟


مارک زاکربرگ پس از تاسیس فیس بوک که تبدیل به قدرتمندترین رسانه موجود در جهان شده، حالا رویاهای بزرگ تری را در سر می پروراند.


به گزارش عصرایران به نقل از دویچه وله؛ در ماه ها و هفته های اخیر و در حالی که آمریکا در شوک انتخاب دونالد ترامپ به سر می برد، زاکربرگ در مسیری قدم گذاشته که به اعتقاد برخی از تحلیلگران ممکن است به نامزدی او در دور آتی انتخابات ریاست جمهوری ختم شود. 


مجله آتلانتیک چالش ۲۰۱۷ زاکربرگ برای دیدار با مردم در همه ۵۰ ایالت آمریکا تا پایان سال را از جمله نشانه های خیز برداشتن زاکربرگ ۳۲ ساله برای ریاست جمهوری می داند. مجله وایرد هم در هفته های اخیر از "کمپین خزنده" زاکربرگ برای رسیدن به مسند ریاست جمهوری گزارش داده است. 


زاکربرگ در ابتدای سال با لحنی که بوی سیاست از آن به مشام می رسد، گفت: «به نظر می رسد داریم نقطه عطفی تاریخی را پشت سر می گذاریم. دهه هاست که جهانی سازی و پیشرفت تکنولوژی ما را به هم متصل تر و تولیدمان را پربارتر کرده، اما به موازات آن زندگی برای بسیاری از مردم دشوارتر شده و حالا در نتیجه این ها شاهد شکاف ملموسی در جامعه ایم که هرگز در طول عمرم آن را تا این اندازه حس نکرده بودم. باید بازی را طوری تغییر دهیم که همه از آن بهره مند شوند.» 


زاکربرگ حتی صفحه ویژه ای هم با نام "سال سفر" راه اندازی کرده تا تصاویر "سفرهای ایالتی" خود را در آن منتشر کند. 


یکی دیگر از نشانه هایی که مجله وایرد به آن اشاره کرده یکی از کامنت های فیس بوکی زاکربرگ است که در آن از تغییر نگاهش به ادیان و مذاهب گفته است. زاکربرگ اگرچه در خانواده ای یهودی متولد شد، اما به عنوان فردی "خداناباور" شناخته می شد که به علم بیش از دین باور دارد. او در آن کامنت گفت که باورهایش تغییر یافته و حالا ادیان را "بسیار پراهمیت" می داند. در آمریکا کسی که غیرمذهبی و خداناباور باشد، شانسی برای نشستن بر مسند ریاست جمهوری نخواهد داشت. 


زمینه سازی های مارک زاکربرگ برای حضور در دنیای سیاست از سال گذشته آغاز شده است. در مدارکی که آوریل ۲۰۱۶ برای تغییر ساختار خرید و فروش سهام فیس بوک ارائه شده، بندی وجود دارد که به گفته رسانه ها، زاکربرگ برای گنجاندن آن تلاش بسیاری کرده: این که او بتواند حتی در دوران غیبت اش از فیس بوک و در صورت حضور در پست های دولتی، همچنان رای برتر خود را نگه دارد و تا زمانی که ۳۰ درصد یا بیشتر سهام فیس بوک را دارد، بتواند کنترل این کمپانی را در دست داشته باشد. 


بر اساس این بند، اگر سهام او در فیس بوک کمتر از ۳۰ درصد باشد او همچنان می تواند بر مسندی دولتی بنشیند، مشروط به این که تاییدیه هیئت مدیره فیس بوک را داشته باشد. اگر چنین تاییدیه ای برای او صادر نشود، او فقط می تواند در دوره ای دو ساله در دولت حضور یابد. 


تا سال ۲۰۲۰ زاکربرگ ۳۶ ساله خواهد بود. بر اساس قانون اساسی ایالات متحده، حداقل سن لازم برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۳۵ سال است. نیک بیلتون، ستون نویس سابق تکنولوژی در نیویورک تایمز می نویسد: «اگر زاکربرگ بخواهد برای تصاحب کرسی ریاست جمهوری اقدام کند، کسانی که از حالا با دقت پی گیر اقدامات او هستند مبهوت نخواهند شد.» با این حال او گمان می کند احتمال نامزدی زاکربرگ در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ بیشتر از ۲۰۲۰ است. 


با این همه، نامزدی زاکربرگ در انتخابات ریاست جمهوری قطعا پرحرف وحدیث خواهد بود و تردیدها و انتقادهای جدی در پی خواهد داشت. شبکه اجتماعی تحت مدیریت او حالا یکی از مهم ترین منابع اخبار و اطلاعات است و مهندسان فیس بوک می توانند با تغییراتی جزئی در الگوریتم ها، توجه میلیاردها کاربر را به هرآنچه می خواهند جلب کنند. 


زاکربرگ با شبکه ای که در اختیار دارد و حجم بی کران اطلاعاتی که این شبکه از شهروندان سراسر جهان جمع آوری کرده، پیشاپیش برنده بازی خواهد بود، اما آیا برد آسان او در انتخابات ریاست جمهوری تحمل خواهد شد؟ برای پاسخ به این پرسش باید چهار، یا شاید هشت سالی صبر پیشه کرد. 


تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - 22 January 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن