تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867916416




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند نفر در حادثه پلاسکو بیکار شدند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وقوع حادثه آتش سوزی و تخریب ساختمان پلاسکو تهران و میزان خسارت های وارد شده بواسطه ازبین رفتن اجناس تولیدی ها وفروشگاه‌های این ساختمان وبیمه نبودن تعداد زیادی از این واحدها از بعد اقتصادی نگرانی های بسیاری را در بین مالکان سرقفلی ها وکاسبان ایجاد کرده است.

علی فاضلی رییس اتاق اصناف ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: براساس آمار بیمه از 3000نفر فعالان ساختمان پلاسکو حدود2200 نفر کارگر بوده اند که بعد ازوقوع این حادثه شغل خود را از دست داده‌اند.

وی همچنین بیان کرد: حدود 64درصد از واحدهای تخریب شده مربوط به اتحادیه پیراهن دوزان بوده و همین امر بیشترین ضرر را متوجه این صنف کرده و مابقی زیان دیدگان از اصناف پوشاک، خیاطان، کفاشان و کشبافان بوده اند ومیزان خسارت ها تا به حال حدود 1500 میلیارد تومان تخمین زده شده است.

رییس اتاق اصناف ایران با اشاره به بحث بیمه خسارت دیدگان، تصریح کرد:از جهت تامین اعتبار سرقفلی ها نگرانی وجود ندارد و مشکل اصلی مربوط به بیمه سرمایه های داخل پلاسکو است.

وی ادامه داد: بیشتر واحدهای پلاسکو در باره بیمه کوتاهی کرده و یا عده ای که بیمه بوده اند، اقدام به کم اظهاری کرده اند و این امر موجب شده تا حادثه پلاسکو زیان گسترده ای را متوجه تولیدکنندگان کند.

فاضلی ابراز امیدواری کرد:باتشکیل جلساتی با کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و وزارت صنایع بتوانیم تاحد امکان جبران خسارت واحدهای فعال تجاری پلاسکو را بنماییم.

402 واحد صنفی فعال در پلاسکو عضو اتحادیه پیراهن دوزان بودند
 

جواد درودیان رییس اتحادیه پیراهن دوزان،در ادامه بحث بی کاری کارگران تولیدی های پلاسکو به خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت:402 واحد صنفی فعال در پلاسکو از اعضای اتحادیه پیراهن دوزان بودند و برآورد دقیق بیکاران حاصل از این اتفاق به راحتی امکان پذیر نیست.

وی در ادامه افزود: در سال های گذشته بیشتر کارگاههای تولیدی واقع در پلاسکو به دلایلی از جمله گرانی سرقفلی به اطراف تهران منتقل شدند و بیشتر واحدهای فروش در این ساختمان تمرکز داشتند از این روی شاید تعداد کارگران بیکارشده ای که در خود ساختمان مشغول به فعالیت بودند، زیاد نباشد اما به دلیل از بین رفتن زمینه فروش،بسیاری از کارگران پیراهن دوزی در کارگاههای تهران بیکار خواهند شد.

درودیان با اشاره به جلسه مشترک اتحادیه پیراهن دوزان در روز یکشنبه اعلام کرد:دراین جلسه هر یک از صاحبان واحدهای پیراهن دوزی میزان خسارات وارده و تعداد کارگران وشرایط بیمه سرمایه خود را اعلام کرده و ما نیز براساس اطلاعات و آمارهای گذشته اظهارات آنها را راستی آزمایی خواهیم کرد.

وی در خصوص وضعیت بیمه شدگان واحدهای فعال در پلاسکو،گفت: تنها 100 واحد از پیراهن دوزان مستقر در این ساختمان بیمه بوده اند ودر مورد جبران خسارت مابقی باید بعد از جلسات مشترک با سازمان بیمه و وزارت صنعت تصمیم گرفته شود.

40 کارگر خیاطی در پلاسکو بیکار شدند
 

حبیب طهماسبی نیک رییس اتحادیه خیاطان کشور در رابطه با بیکاری کارگران خیاطی های پلاسکوبه خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: حدود 10عضو اتحادیه خیاطان در پلاسکو درحال فعالیت بودند وبر اساس آمار تخمین زده شده 40 کارگر خیاطی بیکار شده اند.

وی تصریح کرد: کارگروه تخصصی در اتحادیه خیاطان تشکیل شده و با تشکیل جلساتی با کارفرمایان فعال پلاسکو میزان خسارت وارده وکارگران بیکار شده را بسنجیم، در حال حاضر به طور تقریبی میزان خسارت وارده به واحدهای تولیدی خیاطی در ساختمان پلاسکو حدود 700میلیون تا یک میلیارد تومان برآورد شده است.

طهماسبی نیک همچنین بیان کرد: کمتر از ده درصد واحدهای خیاطی فعال درپلاسکو بیمه بوده اند ومسئله مهم در حال حاضر این است که مسولان بتوانند مکان جدیدی برای استقرار متمرکز اصناف فراهم کنند.

وی در پایان تاکید کرد:بطورحتم تمام خسارت ها توسط بیمه قابل پرداخت نیست،اما توجه مسئولین می تواند جبران کننده بخشی از آسیب ها باشد.


۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن