واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران:تمام سرمایهمان یک نقطه در ورزش را نشانه رفته است
عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در شرایطی که تمام سرمایه مان یک نقطه در ورزش را نشانه رفته باید تنها محاسبهگر خسارات ناشی از شیوع بیماریهای مفاصل و تحمیل هزینههای هنگفت در آیندهای نه چندان دور به بدنه کشور باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس،الهه راستگو، در اختتامیه مسابقات محلات منطقه9 توسعه ورزش شهروندی و همگانی را از تاکیدات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) دانست و اظهارداشت: متاسفانه علی رغم این تاکید توجه به ورزش بیش ازآنکه در جهت ایجاد زیر ساختهای لازم و استعدادیابی در رشتههای مختلف باشد همواره صرف جذب مخاطب بیشتر شده و از این حیث لازم است با برنامه ریزی و سیاستگذاری دقیق شرایط کمی و کیفی موجود را تغییر دهیم.
وی به مقبولیت و جذابیت ورزش در میان اقشار مختلف مردم اشاره کرد و افزود: اینکه ورزش شهروندی در میان این طیف عظیم و مشتاق از چه جایگاهی برخوردار بوده و در چه میزان از این افراد ورزش به عنوان اولویت نخست فعالیتهای اجتماعی و روزمره مطرح است موضوع مغفول ماندهای است که قطعا توجه به آن برنامه ریزیها را اصولیتر و واقع بینانه تر خواهد ساخت.
رییس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمانهای مردم نهاد شهر تهران سهم ورزش در سریالهای پر مخاطب تلویزیونی را ناچیز خواند و تصریح کرد: قطعا اکتفا صرف به پخش برخی رشتههای ورزشی و غفلت از دیگر حوزهها در سوق جامعه به انجام ورزش موثر نبوده و تنها پروش مخاطب را به دنبال خواهد داشت و این در حالی است که مهمترین استراژی و سیاستگذاری دولتمردان جهت برون رفت از شرایط آسیبهای اجتماعی موجود و ممانعت از تعمیق آن باید توسعه ورزش شهروندی و برنامه ریزی جهت افزایش ورزشکاران باشد نه ورزش دوستان.
راستگو همگانی کردن ورزش شهروندی را مستلزم عزم، اراده و حضور فعالانه تمامی دستگاهها دانست و تاکید کرد: اگرچه اقدام شهرداری تهران درسالهای اخیر درجهت ایجاد سالن،زمین ورزشی وتوزیع کارت ورزش شهروندی جهت شرکت در فعالیتهای ورزشی با حداقل قیمت امری ستودنی است و لزوم الگو برداری سایر شهرها وکلانشهرهای کشور از آن ضروری است اما باید پرسید در دیگر دستگاهها نیز شرایط لازم برای گرایش حداکثری مردم به ورزش فراهم شده است؟
دریافتی و شهریه نامتناسب با شرایط اقتصادی مردم
وی یکی از دلایل عدم گرایش مردم به انجام ورزش را دریافتی و شهریه نامتناسب با شرایط اقتصادی آنان ذکر کرد و افزود: باید پرسید در جامعهای که این روزها اقتصاد مقاومتی به هدف نخست و اول آن تبدیل شده و تامین مخارج زندگی آن هم در شرایطی که تحریمها، بیکاری را به مهمترین معضل کشور تبدیل ساخته شرایط حضور در سالنهای ورزشی وتحقق ورزش شهروندی فراهم است؟
عضو چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران باطرح پرسش درخصوص سرانه بودجه مصوب نمایندگان منتخب ملت جهت توسعه ورزش شهروندی به عنوان یکی از مهمترین عوامل مهم حذف وکاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی نظیر گرایش به اعتیاد تصریح کرد: باید پرسید در چند در صد از بزهکاران سابقه فعالیتهای ورزشی دیده شده و بالعکس چند درصد از ورزشکاران بزهکار شدهاند.
راستگو اظهارداشت: در شرایطی که تمام سرمایهمان یک نقطه در ورزش را نشانه رفته و استعداد یابی در میان عامه مردم از سهم کمتری برخوردار است باید تنها محاسبه گر خسارات ناشی از عدم توجه به این مهم که حداقل آن شیوع بیماریهای مفاصل وتحمیل هزینههای هنگفت در آیندهای نه چندان دور به بدنه کشور است باشیم.
وی گفت: بسیاری از آمارهای نگران کننده درحالی ارائه میشود که برنامه ریزی اصولی در راستای توانمندسازی جامعه با محوریت ورزش خواهد توانست این آمارها و نسبتها را معکوس ساخته و جامعه را پیشرو درمسیر توسعه قراردهد.
رییس ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت سازمانهای مردم نهاد شهر تهران به بازدیدهای خود از محلات مختلف شهر تهران اشاره کرد و اظهارداشت:کمبود فضای ورزشی حتی در مناطق برخوردار مهمترین گلایه شهروندان بوده و از این حیث لازم است مسئولین وزارت ورزش و جوانان توجه بیشتری به این حوزه به خرج داده و تنها به مصاحبه و برگزاری جلسه بسنده نکند.
راستگو با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد متخصص در امر ورزش و سلامت باتوجه به ماهیت مردمی خود از نقش موثری در این راستا برخوردارند افزود: قطعا توجه ویژه در راستای توان افزایی سازمانهای مردم نهاد زمان دستیابی به این مهم را کاهش خواهد داد چراکه نقش مشورتی و اجرایی سمن ها امروز در دنیا انکار شدنی نیست.
وی با اشاره به اینکه سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزههای گوناگون از جمله ورزش با تشکیل کارگروههای 15 گانه در ستاد سمن های شهر تهران اقدامات موثری را به انجام رسانده اند افزود: استعداد یابی در مدارس و توسعه ورزش شهروندی از خردسالی تنها به یک شعار و برنامه گذرا تبدیل شده و این درحالی است که اگر امروز دولت هزینهای را می پردازد فردا نظاره گر سودآن در سلامت جامعه و افتخارآفرینی و مدال آوری در زمینه های مختلف ورزشی خواهد بود. انتهای پیام/
95/05/06 :: 17:26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]