تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868966140




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد جوادی آملی از افشاگری‌های رسانه‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: انتقاد جوادی آملی از "افشاگری‌های رسانه‌ای"
«افشاگری‌های رسانه‌ای در بسیاری از موارد، تنها آبروی نظام، دستگاه‌ها و افراد را به خطر می‌اندازد و کاری از پیش نمی‌برد و امری را اصلاح نمی‌کند، در حالی که بسیاری از انتقادات را می‌توان به صورت شخصی و خصوصی با افراد در میان گذاشت تا خود را اصلاح کنند.»

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله جوادی آملی روز پنجشنبه (30 دی) در دیدار سید رضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: دستمایه فرهنگ جامعه ما باید قرآن و عترت(ع) باشد و همه متولیان فرهنگی باید تلاش کنند طبق دستور قرآن و اهل بیت(ع)، وحدت و انسجام را در جامعه حفظ کنند.

وی بیان کرد: ما خیال می‌کنیم نصیحت کردن، پند دادن و سفارش کردن و موعظه کردن است، در حالی که اینها تنها سخنرانی است و تاثیر چندانی ندارد، «نصاح» آن نخ محکمی است که با آن دوخت و دوز انجام می‌شود و سوزن را «منصحه» و خیاط را «ناصح» می‌گویند؛ یعنی آن کسی که توان این را دارد که بریده‌ای را متصل کند و جامه پاره شده‌ای را رفو کند، این فرد ناصح است.

وی خاطرنشان کرد: اگر نخ محکم عقل در دست باشد و اگر قلم، آن سوزن باشد و نویسنده هم ناصح باشد، همه شکاف‌های موجود در جامعه برداشته خواهد شد، اما اگر نویسنده ناصح نباشد، باید بداند تنها یک سخنران یا یک سخن خوان است.

آیت‌الله جوادی آملی با تاکید بر این نکته که «نصیحت باید از جنس عمل باشد» اظهار کرد: اگر ما به آنچه معتقدیم و می‌گوییم، عمل کنیم، مساجد ما مملو از جوانان خواهد شد؛ جوانان کشور شیفته عقل، خرد و عمل صالح هستند لذا مسولان باید ابتدا خود در مسیر درست حرکت و سپس جامعه را نیز به این سمت هدایت کنند. در نتیجه ما باید با عمل‌مان جامعه را اداره کنیم و فرهنگ را اشاعه دهیم.

وی افزود: لباس تقوایی که خداوند بر تن جامعه پوشانده، نباید به راحتی پاره و گسسته شود و اگر گسسته شد سریع باید رفو و ترمیم شود. فرهنگ نه باید دولتی باشد و نه باید خصوصی باشد، بلکه فرهنگ باید یک امر عمومی باشد و همه مردم خود را مسئول و متولی فرهنگ جامعه بدانند.

او با اشاره با آسیب‌شناسی فضای رسانه‌ای کشور، تاکید کرد: ما یک «آبرو ریختن» داریم که حرام است و یک «نهی از منکر» داریم که واجب است؛ افشاگری‌های رسانه‌ای در بسیاری از موارد، تنها آبروی نظام، دستگاه‌ها و افراد را به خطر می‌اندازد و کاری از پیش نمی‌برد و امری را اصلاح نمی‌کند، در حالی که بسیاری از انتقادات را می‌توان به صورت شخصی و خصوصی با افراد در میان گذاشت تا خود را اصلاح کنند.

آیت‌الله جوادی آملی خاطرنشان کرد: وجود برخی سوءرفتارها در بین عده‌ای از مسولان، باعث می‌شود انگیزه جامعه که متولی اراده و تصمیم است فلج شود و در نتیجه جامعه به سمت بیراهه برود وگرنه جامعه ما مشکل علمی ندارد، مشکل عمل دارد و وزارت فرهنگ باید بخش عمل و اراده را در جامعه بیدار و زنده کند و به آن درمان ببخشد؛ البته حوزه، دانشگاه و سایر نهادها نیز به سهم خود در این زمینه وظیفه دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مسئله اقتصاد را مورد اشاره قرار دادند و تصریح کرد: در بخش اقتصاد این مملکت به لطف الهی، همه چیز وجود دارد و حضرت امیر علیه السلام می‌فرماید اگر کشوری آب و خاک داشته باشد و باز دستش پیش بیگانه دراز باشد، از رحمت خدا به دور است؛ لذا یکی از مهمترین وظایف وزارت فرهنگ باید ایجاد و ارتقاء فرهنگ عمومی جامعه در حوزه کار و اقتصاد باشد.

او در پایان سخنان خود بیان کرد : این  نظام، نظام الهی است و ما را به برکت خون شهدا و مجاهدتهای امام راحل از فرش به عرش رسانده است، ان شاء الله باقی مانده راه را نیز باید طی کنیم و این نظام را به دست صاحب اصلیش برسانیم.


تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۳۰ دی ۱۳۹۵ - 19 January 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن