تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798468752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آینده عراق پس از «داعش» | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیرعامل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام گفت: احتمالا بعد از دفع بحران داعش، مقابله و جوسازی ها علیه حشدالشعبی افزایش پیدا خواهد کرد.

به گزارش تراز ، سید حمزه صفوی مدیرعامل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام در کنفرانس دو روزه گفتگوهای بغداد که با موضوع گفتگوهای بغداد، گزینه‌های بعد از داعش برگزار شد، گفت: تاریخ معاصر غرب آسیا فراز و نشیب‌های زیادی داشته است، از قرن بیست تاکنون همواره این منطقه طعمه‌ رقابت‌های استعماری ابرقدرت‌ها و حیاط خلوت آنها بوده است.

وی با اشاره به قرارداد سایکس پیکو در سال 1916 و کارنامه سیاه یکصد ساله امنیتی غرب در منطقه غرب آسیا تأکید کرد: در غرب به ملت‌های غرب آسیا به‌عنوان انسان‌های برابر با خود نگریسته نمی‌شود و تأمین امنیت در این منطقه در اولویت های غرب قرار ندارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به نظریه مجموعه امنیتی، باری بوزان اظهار داشت: باری بوزان و همکارانش در این نظریه، "مجموعه امنیتی منطقه‌ای" را مجموعه‌ای از واحدها می‌دانند که در آنها فرایندهای عمده‌ امنیتی کردن و غیرامنیتی کردن یا هردوی آن‌ها با هم مرتبط ‌اند و مشکلات امنیتی آن‌ها نمی‌تواند جدای از یکدیگر تحلیل یا حل شود. این نظریه، امنیت را موسع و چندبعدی می بیند.

صفوی تأکید کرد: تجربه‌ یکصد سال اخیر به ما نشان داده است هر زمانی که در منطقه به دنبال راهکار امنیتی خارج از خود منطقه بوده‌ایم، بحران در منطقه بیشتر شده است و راهکار الگوی امنیتی کاملا درون‌زا است.

مدیرعامل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام با اشاره به آیه شریفه " اِنَّ اللّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّیَ یُغَیِّروا ما بِاَنفُسِهِم" خاطرنشان کرد: اگر ما بدنبال تغییر در احوالمان و حرکت به سمت جلو هستیم سرچشمه و منبع تغییر در درون خودمان است و با وجود نقش مداخله‌گر قدرت‌های فرامنطقه‌ای، اگر به دنبال استقرار امنیت در منطقه هستیم، باید اعتقاد داشته باشیم که امنیت باید از درون منطقه شکل بگیرد.

مدیرعامل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام اظهار داشت: امنیت در منطقه غرب آسیا با اراده و تلاش دولت‌های منطقه ایجاد می شود و دخالت و وابستگی به قدرت‌های فرامنطقه ای بر بحران می‌افزاید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه بعد از غلبه و پیروزی بر داعش، اولین فرصتی که برای عراق ایجاد می شود شناخت دوست و دشمن است، گفت: با جنایت های گروه‌های تکفیری نظیر داعش اکنون مردم راحت تر می‌توانند دوستان و دشمنان خود را بشناسند. اینکه چه کسانی در مبارزه با داعش در کنار ملت عراق ایستادند و چه کسانی کارشکنی کرده و علیه امنیت و مصالح ملت عراق حرکت کردند.

این کارشناس مسائل جهان اسلام، تضعیف و انزوای جهانی تفکر تکفیری را دومین فرصت برای مردم عراق عنوان کرد و افزود: اگر تا قبل از این در ارتباط با خوب و یا بد بودن و خطر تفکر تکفیری ‌ها اختلاف‌ نظر وجود داشت، هم اکنون عمق فاجعه و غیرانسانی بودن تفکر تکفیری بر همگان روشن شده است.

صفوی در تبیین فرصت های بالقوه داعش برای ملت عراق خاطرنشان کرد: سومین فرصتی که داعش پس از نابودی برای عراق می‌تواند داشته باشد، این است که نقش مرجعیت دینی به‌عنوان سرمایه اجتماعی برای ملت عراق آشکارتر شد و چهارمین مسئله بازترشدن دست دولت عراق در مدیریت روابط خارجی خود است.

وی در تحلیل تهدیدات بالقوه داعش و جریانات تکفیری برای دولت- ملت عراق تصریح کرد: اولین تهدید می‌تواند تحمیل توافقنامه امنیتی از طرف ابرقدرت‌ها به دولت عراق باشد. نزاع بر سر مناطق آزادشده بین اربیل و بغداد نیز می تواند تهدید محسوب شود. در حال حاضر کردها جزو نیروهای مؤثر در صحنه میدانی مبارزه با داعش هستند و با توجه به عدم ترک مناطق تصرف‌شده، احتمال اختلاف میان حکومت مرکزی و اقلیم کردستان بالاست که اگر مدیریت نشود می‌تواند به بحران تبدیل گردد.

مدیرعامل موسسه آینده پژوهی جهان اسلام  در پایان تأکید کرد: احتمالا بعد از دفع بحران داعش، مقابله و جوسازی ها علیه حشدالشعبی افزایش پیدا خواهد کرد. در حال حاضر حشدالشعبی در عملیات‌های ضد تروریسم توانسته موفق عمل کند اما در عراق پسا داعش، موجودیت حشدالشعبی ممکن است از سوی مخالفین با اتهاماتی نظیر فرقه‌گرایی و... مواجه شود.

کنفرانس گفتگوهای بغداد، این هفته با سخنرانی  نخست وزیر و رییس پارلمان عراق و شخصیت های سیاسی و علمی از کشورهای اسلامی در پارلمان این کشور و دانشگاه بغداد برگزار شد. 
 
 



منبع: تسنیم

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 30 دى 1395 - 08:32





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن