تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799029413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نزدیکی روسیه و آمریکا به‌نفع یا به ضررایران | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: در بررسی‌های تحلیلی اصرار بر کلیشه‌های تحلیلی به‌شدت تحلیل ما را آسیب‌پذیر می‌کند. مثلا این باور که هر نوع نزدیک شدن روسیه به آمریکا به زیان ایران بوده، یک باور کلی و غیرقابل اتکاست؛ چراکه نزدیک شدن آمریکا به روسیه یا عکس آن روسیه به آمریکا، در وضعیت‌های تحلیلی مختلف می‌تواند به زیان منافع ملی ایران باشد و می‌تواند بالعکس در راستای منافع ملی ایران قرار گیرد.

به گزارش تراز ، در بررسی‌های تحلیلی اصرار بر کلیشه‌های تحلیلی به‌شدت تحلیل ما را آسیب‌پذیر می‌کند. مثلا این باور که هر نوع نزدیک شدن روسیه به آمریکا به زیان ایران بوده، یک باور کلی و غیرقابل اتکاست؛ چراکه نزدیک شدن آمریکا به روسیه یا عکس آن روسیه به آمریکا، در وضعیت‌های تحلیلی مختلف می‌تواند به زیان منافع ملی ایران باشد و می‌تواند بالعکس در راستای منافع ملی ایران قرار گیرد. 
این بستگی به شرایط زمانی و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی دارد. برای مثال اگر آمریکا در بحث سوریه به دیدگاه روسیه نزدیک شود و دست از برکناری اسد حداقل در یک دوره کوتاه‌مدت یک‌ساله تا دو ساله بردارد و با روسیه برای ضدیت با داعش همکاری کند، کجای این همکاری به زیان ایران خواهد بود. البته من می‌پذیرم که این فرض در عالم واقع به سختی تحقق می‌یابد .باور ما تا کنون این بوده که از تعارض روسیه با آمریکا می‌توانیم در راستای منافع خودمان بهره‌برداری کنیم؛ بنابراین اگر آمریکا به روسیه نزدیک شود، دیگر این امکان از ما گرفته می‌شود. در صورتی که می‌توان بنیاد همکاری‌های جدید را با روسیه به گونه‌ای تنظیم کرد که اصولا روسیه نتواند و نخواهد که از مناسبات خودش با ایران به خاطر نزدیک شدن به آمریکا صرف‌نظر کند.
 
در بحث تعامل با طرف آمریکایی هم به همین صورت، اصولا آمریکا دشمن ایران است، اما نحوه تعامل و چالش با این دشمن بدسگال نباید به گونه‌ای تنظیم شود که متکی به روس‌ها باشد، کارهای بسیار دیگری هم می‌شود انجام داد. بنابراین امر مطلقی در تحلیل نزدیک شدن روسیه به آمریکا و تاثیر آن بر منافع ملی ما وجود ندارد. متناسب با شرایط منطقه، معادلات بین‌المللی بین مسکو و واشنگتن و نیز نحوه عملکرد ایران که یک متغیر مستقل است بسیار تعیین‌کننده خواهد بود. اما خبر مهم این است که آمریکا هزاران تانک را به بندر هامبورگ آلمان اعزام کرده تا از طریق این بندر به‌تدریج این تانک‌ها در شرق اروپا؛ در لهستان، مجارستان، رومانی و چک مستقر شوند، این درواقع یک نوع صف‌آرایی جدید ناتو در برابر روسیه است.
 
اقدامی که نقض صریح پیمان پاریس است که در سال ۱۹۹۰ منعقد شد. موضوع این پیمان مهم بعد از فروپاشی دیوار برلین در ١٩٨٩ کاهش قابل توجه سلاح‌های متعارف از جمله تانک، توپ و غیره بود. همین موضوع مهم نشان می‌دهد با وجود آنکه ترامپ قصد دارد مناسبات سرد واشنگتن و مسکو را گرم کند، اما روند شروع جنگ سرد جدید در قالب سخت و نرم آن متوقف نشده است. از طرفی روسیه موشک‌های اس ٤٠٠ را در ناحیه راهبردی کالینگراد بین لهستان و لیتوانی مستقر کرده است. پیش‌تر هم موشک‌های تهاجمی اسکندر را در پاسخ به طرح تهاجمی آمریکا موسوم به سپر دفاع موشکی مستقر کرده بود.
 
حال آمریکایی‌ها بعد از ضمیمه کردن کریمه به خاک روسیه و تحولات شرق اوکراین به این جمعبندی رسیده‌اند که لازم است با تقویت نیروهای خود در خاک متحدان ناتو در شرق اروپا به دولت‌های لهستان، مجارستان، رومانی و چک اطمینان بدهند که در برابر تهدید روسیه از آنها حمایت می‌شود. در مقابل روسیه هم از لحاظ قدرت نرم و هم به جهت قدرت سخت در برابر یک‌جانبه‌گرایی آمریکا خود را مجهز کرده است. اکنون باید دید ترامپ تا چه میزان می‌تواند با نگاه عملگرایی تاجرمسلک وضعیت بغرنج کنونی را بهبود ببخشد.

  
 
 



منبع: آرمان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 30 دى 1395 - 08:34





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن