تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 21 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828265644




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بحران بافت‌هاي مزاحم شهري در مديريت بحران!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بحران بافت‌هاي مزاحم شهري در مديريت بحران!
مناسب‌سازي سازه‌هاي شهري اعم از خيابان‌ها، كوچه‌ها، پل‌ها و نيز تأمين روشنايي معابر در شب...
مناسب‌سازي سازه‌هاي شهري اعم از خيابان‌ها، كوچه‌ها، پل‌ها و نيز تأمين روشنايي معابر در شب از جمله وظايف مديريت شهري است كه بايد در نقشه‌هاي شهري حتماً مورد تأكيد قرار گيرد اما متأسفانه به دليل تلفيق شهرسازي قديمي و جديد در شهرهاي كشور، وضعيت امدادرساني و مديريت بحران را با بحراني جديد و دست و پاگير مواجه ساخته است.
انسان و سازه‌هاي شهري دو مؤلفه مهم در مواقع بحراني و بروز حوادث طبيعي يا ناشي از اشتباهات انساني در شهرهاست كه بايد براي آمادگي هر يك از آنها از سوي مديريت شهري به منظور مقاومت و مقابله در برابر بحران چاره‌انديشي شود.
مؤلفه انساني را مي‌توان با آموزش و نيز آگاه‌سازي از چگونگي مقابله با بحران براي مديريت تهديدات شهري آماده كرد اما سازه‌هاي شهري بايد در طول زمان و با برنامه‌هاي جامع شهري استانداردسازي شود به گونه‌اي كه در برابر حوادث هم تاب‌آوري داشته باشد و نيز به گونه‌اي باشد كه وضعيت امدادرساني در شهر را با اخلال روبه‌رو نكند.
در حال حاضر بسياري از شهرهاي ما با بافت‌ها و سازه‌هايي در شهر مواجهند كه در زمان امدادرساني، زمان و دقت كار را كاهش مي‌دهند و همين امر سبب بروز تلفات جاني و مالي مضاعف در موقعيت بحران براي شهر و شهروندان مي‌شود.
مناسب‌سازي سازه‌هاي شهري اعم از خيابان‌ها، كوچه‌ها، پل‌ها و نيز تأمين روشنايي معابر در شب از جمله وظايف مديريت شهري است كه بايد در نقشه‌هاي شهري حتماً مورد تأكيد قرار گيرد اما متأسفانه به دليل تلفيق شهرسازي قديم و جديد در شهرهاي كشور و در برخي شهرها بافت فرسوده، وضعيت امدادرساني و مديريت بحران را با بحراني جديد و دست و پاگير مواجه ساخته است.
اين شرايط در حال حاضر در شهرهاي اصفهان، تهران، كرمان، يزد و نيز شهرهايي كه داراي بيشترين بافت فرسوده شهري هستند، به عنوان يكي از چالش‌هاي بين دستگاه‌هاي امدادرساني و شهرداري‌ها به شمار مي‌رود كه به رغم اجراي برخي طرح‌هاي نوسازي در محلات، هنوز عرض برخي معابر براي عبور خودروهاي امدادي به اندازه استاندارد نرسيده است و از همين رو، زمان امدادرساني در شهرهاي فوق همچنان با استانداردهاي جهاني فاصله دارد.
همچنين، در طراحي شهري بايد از ساخت و طراحي مكان‌هايي كه ايزوله هستند و ارتباطي با مكان‌هاي اطراف خود ندارند، اجتناب كرد. به‌طوري كه اين مكان‌ها به با مكان‌هاي مجاور و ساير محيط‌ها مرتبط بشوند و مردم بتوانند به راحتي در ميان اين محيط‌ها رفت‌وآمد كنند. اين مسئله در زمان بحران و شرايط اضطراري، بيش از پيش اهميت پيدا مي‌‌كند، چراكه امكان عمليات مختلف در فضايي گسترده را به نيروهاي امدادي مي‌دهد و مانع گير افتادن مردم در محيط‌ها و فضاهاي شهري بسته مي‌شود كه امكان ورود و خروج نيروهاي نجات يا كمك‌رسان را محدود مي‌سازد.
اما علاوه بر موارد فوق يكي از دلايلي كه تردد خودروهاي امدادي در معابر شهري را با مشكلات عديده روبه‌رو ساخته، استفاده بيش از حد مردم از خودروهاي شخصي و در نهايت شلوغي خيابان‌هاست كه اين موضوع بر رواني تردد خودروهاي امدادي به شدت تأثيرگذار بوده و ساكنان شهرهاي بزرگ با صحنه‌هايي كه در آن يك خودروي امدادي براي دقايقي طولاني در ترافيك مانده و راهي براي حركت سريع‌تر ندارد، بارها مواجه شده‌اند اما گريزگاهي هم در اين شرايط از سوي مديران شهري براي اين امر در نظر گرفته نشده است.
عرض اندك خيابان‌ها به ويژه در شهرهايي با بافت تاريخي، ايجاد لاين ويژه خودروهاي امدادي را با چالش روبه‌رو كرده و با توجه به عدم‌موفقيت دولت و نيز مديريت شهري براي نوسازي و احياي بافت فرسوده، توانايي شهرسازان براي تعريض خيابان‌ها نيز عقيم مانده است و نمي‌توان در بافت‌هايي كه نياز به عقب‌نشيني و تمركز تراكم دارد، دست به تغييرات و تعريض معابر زد.
بافت فرسوده، فرصت و هزينه زيادي را از مديران شهري در اين ارتباط گرفته است و هنوز هم با وجود بحراني كه در رابطه بين ميزان استاندارد بودن معابر شهري و امدادرساني وجود دارد، اين چالش به قوت خود باقي است و كيلومترها بافت فرسوده با اقدامات ميلي‌متري در حال نوسازي است.






تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن