تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):براستى كه اين زبان كليد همه خوبيها و بديهاست پس سزاوار است كه مؤمن بر زبان خود م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868546717




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیش‌دستی سعودی‌ها در اجرای توافق اوپک


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در حالیکه سعودی‌ها دو سال بر سیاست غلط کاهش قیمت نفت ادامه دادند اما در نهایت با افزایش فشار اقتصادی مجبور به عقب نشینی شدند به طوری که اکنون در اجرای توافق اوپک که افزایش قیمت نفت را دنبال می‌کند پیش‌دستی می‌کنند.


به گزارش فارس‌ به نقل از رویترز، وزیر انرژی عربستان اخیراً اعلام کرده است که تولید نفت این کشور به کمترین میزان در دو سال گذشته کاهش یافته است.


این اقدام در راستای اجرای توافق اوپک در راستای حذف مازاد نفت اوپک در بازار جهانی و در نتیجه افزایش قیمت نفت است.


بنا به آمارهای ارائه شده، عربستان صادرات نفت خود به بازارهای آسیایی را افزایش نداده و حتی صادرات به هند و مالزی را کاهش داده است.


خالد الفالح تأکید کرد: هم اکنون تولید نفت عربستان به زیر 10 میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان می‌دهد این کشور  حاشیه خلیج‌فارس بیش از میزان متعهد شده خود در توافق اوپک تولید خود را کاهش داده است.


در توافق اوپک که در روز 30 نوامبر امضا شد عربستان متعهد شد تا تولید نفت خود را حدود 500 هزار بشکه در روز کاهش داده و به کمی بیشتر از 10 میلیون بشکه در روز برساند. 


سطح تولید نفت عربستان هم اکنون به کمترین میزان خود در دو سال گذشته رسیده است.الفالح همچنین تأکید کرد عربستان قصد دارد تولید خود را بیش از این نیز کاهش دهد. 


به گفته این مقام سعودی تولید نفت عربستان طی ماه‌های گذشته 486 بشکه در روز کاهش یافته است.


وزیر انرژی عربستان گفت: انتظار داریم با توجه به اجرای توافقات اوپکی‌ها و همچنین پیوستن غیراوپکی‌ها به توافق اخیر و اعلام آمادگی کشورهای تولیدکننده نفت جهان برای کاهش 1.8 میلیون بشکه‌ای مجموع تولید خود طی 2 تا 3 سال آینده بازار نفت تعادل خود را باز یافته و بهبود یابد.


الفالح ادامه داد: در حال حاضر مدتی است در تلاشیم تا بتوانیم تعادل را به بازار برگردانیم. 


وی ادامه داد: امضای دو توافق اوپکی‌ها و غیراوپکی‌ها سرعت بازگشت تعادل به بازار را بهبود بخشیده است و من مطمئن هستم که این توافقات ثبات را به بازار جهانی باز خواهد گرداند.


وی همچنین پیش‌بینی کرد تقاضای نفت طی سال جاری بیش از یک میلیون بشکه در روز در جهان افزایش یابد. 


الفالح تأکید کرد: من مطمئن هستم که کاهش تولید نفت 25 کشور نفتی در کنار افزایش تقاضای نفت در جهان روند رو به تعادل بازار نفت و همچنین بهبود قیمت این حامل انرژی را تسریع خواهد کرد.


وزیر نفت عراق نیز اعلام کرده است این کشور صادرات نفت خود را 170 هزار بشکه در روز کاهش داده و قصد دارد طی هفته جاری نیز 40 هزار بشکه دیگر از آن کم کند. 


وی افزود: اگر چه عراق باید از پیوستن به توافق کاهش تولید نفت مستثنی می‌شد اما این کشور هم اکنون به طور کامل متعهد به اجرای توافق اوپک است. 


اوپک انتظار دارد با توجه به اجرای توافق 30 نوامبر و 10 دسامبر از سوی کشورهای تولید کننده نفت مازاد عرضه موجود در بازارهای جهانی در سه ماهه دوم سال جاری کاهش یابد. 


کویت نیز تاکنون صادرات خود را به مشتریان شمال آمریکا و اروپا را 133 هزار بشکه در روز کاهش داده است و بنا به گفته وزیر نفت این کشور صادرات کویت به بازارهای آسیایی همچنان ثابت است.




۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن