تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817400660




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا علیه صدا و سیما شعار می دادند؟


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: چرا علیه صدا و سیما شعار می دادند؟

چرا علیه صدا و سیما شعار می دادند؟


مدیران صدا و سیما بدانند که دوران تک رسانه ای بودن گذشته و در عصر انفجار اطلاعات و ماهواره و اینترنت و شبکه های اجتماعی، تمسک به "قواعد تک صدایی قرن گذشته"، به یک کمدی بی مزه شبیه تر است تا مدیریت رسانه.
به گزارش آخرین نیوز ، سایت عصر ایران نوشت: در مراسم تشییع پیکر آیت الله هاشمی، بسیاری از مردم هنگامی که به دوربین های صدا و سیما می رسیدند، علیه این سازمان شعار می دادند. این صحنه، بارها و بارها در جریان مراسم و در نقاط مختلف مسیر تکرار شد و فیلم های آن در شبکه های اجتماعی پیچید. صدا و سیما، به جز دقایق نخستین درگذشت آیت الله هاشمی که خود را به بی توجهی زده بود و در حد یک زیر نویس بدان می پرداخت، در پوشش مراسم مربوط به وداع و خاکسپاری او عملکرد خوبی داشت و انصافاً برای هاشمی و مراسم او سنگ تمام گذاشت. با این حال، چرا مردم از این رسانه ابراز نارضایتی می کردند؟ گلایه های مردم از صدا و سیما، به رویکرد دائمی آن و نه عملکرد این چند روزه مربوط می شود. حافظه مردم آنقدر ضعیف نیست که روش صدا و سیما از سه روز به قبل را فراموش کنند. صدا و سیمایی که این روزها هاشمی را به مثابه اسطوره ای تاریخی مورد ستایش قرار می دهد و حتی به فرزندش محسن هاشمی، تریبون مستقیم در برنامه صبحگاهی اش می دهد، تا قبل از درگذشت هاشمی، به گونه ای درباره هاشمی رفتار می کرد که گویا او وجود ندارد. در صدا و سیمای دوران حیات هاشمی در سال های اخیر، هاشمی مغضوب مدیران این رسانه بود و محکوم به سانسور. حتی زمانی که علیه او در صدا و سیما سخن گفته می شد، برغم وجود قانون جوابیه، این اجازه را به هاشمی نمی دادند که به عنوان شهروندی که از آنتن سیما علیه اش اتهام زده شده، جواببه اش پخش شود. این بود که نسل جدیدی که هنوز تلویزیون می بینند، در روزهای اخیر با مردی به نام هاشمی آشنا شدند و از بزرگ ترها پرسیدند او که بود که تا کنون در تلویزیون ایران چهره اش ندیده اند. واقعیت این است که صدا و سیما همانند یک باشگاه سیاسی عمل می کند و به ویژه در بخش سیاسی اش، از کلیت جامعه منفک است و ساز جناح خاص خود را می نوازد. تو گویی صدا و سیما ، نه رسانه ملی که ارگان رسانه ای یک حزب بسته است که اگر برنامه 90 یا خندوانه هم پخش می کند به خاطر این است که مردم را جذب خود کند و امیال سیاسی اش را به آنها تزریق نماید. رفتار دوگانه صدا و سیما درباره هاشمی، که قبل از ارتحالش، او را سانسور می کرد و تریبون را به مخالفانش می داد ولی بعد از درگذشت اش او را به عرش برد، بی صداقتی حاکم بر این رسانه را عیان کرد.
وظیفه تصمیم گیران و مدیران صدا و سیما این است که از این ماجرا عبرت گیرند و بدانند که سیاسی کاری با رسانه ملی، در نهایت به بدنام شدن سیاسی کاران می انجامد. یادشان باشد آنچه به عنوان صدا و سیما در دست آنان است، نه غنیمتی برای امیال شخصی و سیاسی که امانتی است که 80 میلیون ایرانی در آن سهم دارند و حق دارند که به اندازه سهم خویش، خود را در آینه آن بیابند. صدا و سیما ، همان گونه که حق نداشت هاشمی را سانسور کند، این حق را هم ندارد که ملت ایران را سانسور و تنها بخشی از آن را نمایندگی کند. مدیران صدا و سیما بدانند که دوران تک رسانه ای بودن گذشته و در عصر انفجار اطلاعات و ماهواره و اینترنت و شبکه های اجتماعی، تمسک به "قواعد تک صدایی قرن گذشته"، به یک کمدی بی مزه شبیه تر است تا مدیریت رسانه. کاش ماجرای صدا و سیما و هاشمی را ، ساعتی با تعقل و دوراندیشی واکاوی کنند تا روزی برسد که مردم ایران، رسانه ملی را واقعاً ملی بدانند و بدان افتخار کنند؛ هیچکس دوست ندارد مردم کشورش را در حالی ببیند که علیه صدا و سیمای کشورشان شعار می دهند. وه که چه نیکو گفته اند: یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است.



چهارشنبه, 22 دی 1395 ساعت 12:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن