محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828799156
مسیح مهاجری:صداوسیما از خودش بپرسد چرا بسیاری از صاحبنظران حاضرنیستند درصداوسیما حاضر شوند
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مسیح مهاجری:صداوسیما از خودش بپرسد چرا بسیاری از صاحبنظران حاضرنیستند درصداوسیما حاضر شوند
روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود به قلم مسیح مهاجری نوشت:رسانه ملی کشورمان را نه میتوان یکسره مثبت دانست و نه یکسره منفی. عملکرد رادیو و تلویزیون در بخشهای غیرسیاسی در بسیاری موارد ستودنی، اثرگذار و مفید است. فیلمها و مجموعههای تلویزیونی مفید که از تلویزیون پخش میشوند کم نیستند.
آفتابنیوز : برنامههای فرهنگی، گزارشهای اجتماعی، مستندهای آگاهی بخش، روشنگریهائی که در مورد شرایط منطقه به ویژه جنایات نظام سلطه صورت میگیرد و مطالبی که آموزشهای مربوط به حفظ سلامتی محسوب میشوند، همگی نقاط قوت رسانه ملی هستند. افراد زحمتکش، دلسوز و اهل تحقیق در رادیو و تلویزیون، خدمات قابل تحسینی به جامعه ارائه میدهند که باید قدر آنها شناخته و دانسته شود و به خاطر همین نقاط قوت، همه باید در هنگام اظهارنظر با جامع نگری و توجه به همه جوانب سخن بگوئیم و بنویسیم و از قضاوتهای یکطرفه پرهیز نمائیم.
در کنار این همه نقاط قوت که رسانه ملی دارد، ضعفهائی نیز وجود دارندکه اگر به آنها توجه نشود و برای برطرف کردن آنها اقدامی صورت نگیرد، آن زحمات و تلاشهای دلسوزانه کم رنگ وکم اثر میشود و خسران بزرگتر این است که این رسانه عظیم اعتبار خود را از دست میدهد. همه ما موظفیم در جهت بالا بردن اعتبار رسانه ملی تلاش کنیم و اعتبار آن را اعتبار کشور و ملت و نظام بدانیم و برای تبدیل کردن نقاط ضعف آن به نقاط قوت بکوشیم. این وظیفه و مسئولیت را بیش از همه خود مسئولان رسانه ملی باید احساس کنند.
مسئولان رسانه ملی باید این واقعیت را بپذیرند که اکنون برخلاف گذشته، رسانه ملی یک ابررسانه بیرقیب نیست. وجود فضای مجازی که هر روز متنوعتر و گستردهتر میشود، اثرگذاری رادیو تلویزیون را بشدت کاهش داده است. درست به همین دلیل است که رسانه ملی باید درصدد بالا بردن اعتبار خود باشد تا بتواند در عرصه رقابتی شدیدی که درگیر آنست، خود را تثبیت کند. متاسفانه چنین تلاشی در رسانه ملی وجود ندارد و این نگرانی کاملاً احساس می شود که این رسانه اثرگذاری خود را از دست بدهد و مردم برای به دست آوردن اخبار و اطلاعات مورد نیاز خود به فضای مجازی و سایر رسانهها روی بیاورند و یا حتی سخن از ضرورت شکسته شدن انحصار این رسانه بگویند.
واقعیت دیگری که باید مسئولان رسانه ملی به آن توجه کنند این است که این رسانه متعلق به یک جناح و یک گروه نیست بلکه به عموم مردم تعلق دارد و باید در مسائل سیاسی اختلافی بیطرف باشد. مفهوم بیطرفی این نیست که رادیو تلویزیون در برابر نظام سلطه موضع نداشته باشد یا جنایتها و دخالتهای بیگانگان در منطقه و جهان را نادیده بگیرد و یا از کنار مفاسد سیاسی و فرهنگی و اقتصادی داخل کشور بیتفاوت عبور کند. اینها از وظایف ذاتی رسانهها هستند و هیچ رسانهای نمیتواند خود را رسانه بداند و در عین حال در برابر این امور حساس نباشد چه رسد به رسانه ملی. منظور از بیطرفی این است که رسانه ملی وارد دعواهای جناحی و حزبی نشود و اگر وارد مسائل اختلافی میشود بطور مساوی نظر دو طرف را منتشر کند، عینک بدبینی نسبت به یک جمع و جناح و گروه را کنار بگذارد و کارگزار این یا آن جناح سیاسی نباشد. اینکه رسانه ملی برای یک دولت خاصه خرجی کند و تمام عملکردهایش را مثبت و مفید جلوه دهد و آمارهای دروغش را وحی منزل بداند ولی نوبت دولت بعدی که میشود همه چیز را سیاه جلوه دهد و آمارهایش را زیر سئوال ببرد و تلاش کند آن را ناکارآمد معرفی نماید، از نگاه مردم هیچ معنائی غیر از جناحی عمل کردن ندارد و «رسانه میلی» که در تعبیر رئیسجمهور روحانی آمده بود یعنی همین.
هدف این نیست که رسانهها دولت را نقد نکنند. صاحب این قلم، نقد را جان مایه رسانهها میدانم و بشدت معتقدم دولتها باید توسط رسانه ملی نقد شوند، اما آنچه اکنون رسانه ملی انجام میدهد نقد نیست. انتقاد کردن، با آدابی همراه است که در راس آنها همه جانبه نگری قرار دارد. اگر یک نفر را میآورید که از تلویزیون یا رادیو به مردم بگوید دولت – هر دولتی – در سیاست خارجی یا برنامه اقتصادی و یا هر برنامه دیگری موفق نبوده، یک نفر را هم در کنار او قرار بدهید که نظر مخالف او را بگوید تا مردم با شنیدن استدلالهای دو طرف، قدرت قضاوت پیدا کنند. رسانه ملی معدود کارشناسانی را در مسائل سیاسی و بینالمللی و برجام در پستوهای خودش دارد که اولاً به مجرد اینکه اعلام کند میخواهیم از یک کارشناس درباره فلان موضوع بپرسیم، همه میتوانند نام آن کارشناس را قبل از اینکه او را ببینند بگویند، ثانیاً حتی میتوانند بگویند آقای کارشناس در جواب سوالی که از او پرسیده میشود چه خواهد گفت!
مگر قحط الرجال است که رسانه ملی فقط از همین چند نفر به عنوان کارشناس استفاده میکند؟ چرا سراغ این همه صاحبنظر که منصف و مطلع و بیغرض هستند نمیروید؟ اگر میبینید بسیاری از صاحبنظران قبول نمیکنند در برنامههای تلویزیون حاضر شوند، به این علت است که آنها نمی توانند نظرهایشان را آزادانه بگویند. شما نباید توقع داشته باشید همه طبق میل شما نظر بدهند، این که میشود رسانه میلی! رسانه ملی آن است که به نظرهای مختلف میدان بدهد و گردانندگان آن از اینکه کسانی برخلاف نظر گردانندگان این رسانه حرف بزنند نگران نباشند زیرا نظام جمهوری اسلامی چنان قدرتمند است و از چنان منطقی برخوردار است که میتواند پاسخ هر حرف ناصوابی را بدهد. اگر شما به آراء مختلف میدان ندهید، دیگران در فضای مجازی یا حتی رسانههای بیگانه و معاند هرچه میخواهند منتشر میکنند و مخاطبان شما هم جذب آنها میشوند.
رسانه ملی وقتی میتواند جامعیت خود را به دست بیاورد و به معنای واقعی کلمه «رسانه ملی» باشد که از عناصر وابسته به جناحهای سیاسی کاملاً پالایش شود و کارها دردست افرادی که گرفتار وابستگی جناحی نیستند باشد. این حکم امام که مقرر فرمودند نیروهای مسلح به هیچ حزب و گروه و جناحی وابسته نباشند، شامل رسانه ملی نیز هست و حتی میتوان گفت رسانه ملی در این زمینه از حساسیت بیشتری برخوردار است. ما تلویزیون بیبی سی را بوق استعمار میدانیم که با سیاه نمائی اوضاع ایران درصدد تخریب چهره نظام جمهوری اسلامی است. همین بوق استعمار متاسفانه بخشی از دستمایههای سیاه نمائیهای خود را از برنامههای تلویزیون جمهوری اسلامی که پخت و پز کنندگان آنها به خیال خودشان درصدد ضربه زدن به جناح مقابل هستند میگیرد و با مقداری رنگ و لعاب همانها را به خورد بینندگان خود میدهد. رسانه ملی ما باید خنثی کننده تبلیغات مسموم بیگانگان باشد نه اینکه برای آنها مواد اولیه سیاه نمائی علیه نظام تهیه کند.
واقعیت مهمی که شما دست اندرکاران رسانه ملی باید بدانید این است که یکطرفه عمل کردنهای شما کار را به جایی رسانده که تبلیغات شما علیه هر کس و هر جریان، نتیجه معکوس میدهد. ما دوست داریم رسانه ملی ما از چنان اعتباری برخوردار باشد که عموم مردم مطالب آن را سندی قطعی بدانند و حرف هیچ رسانه دیگری اعم از مجازی و بیگانه را در مقایسه با آن معتبر ندانند. این اعتبار وقتی به دست خواهد آمد که شما یکطرفه عمل نکنید و تجربه بسیار آموزنده انتخابات هفتم اسفند 94 را همواره در نظر داشته باشید. در ایام قبل از هفتم اسفند 94 شما تا توانستید یک جناح را کوبیدید و حتی بخشهائی از فیلم کیف انگلیسی را هم پخش کردید تا بگوئید عوامل انگلیس قصد دارند به مجلس راه پیدا کنند و از قضا تمام آنها که میخواستید به مجلس نروند وارد مجلس شدند! این وضعیت، نه برای رسانه ملی خوبست و نه برای کشور و نظام. حالا که درحال نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم هستیم باز هم عزم عناصر وابسته به یک جناح در رسانه ملی برای کوبیدن جناح دیگر جزم شده است. تصور نکنید مردم این شگردها را نمیفهمند. امروز مردم به برکت تنوع رسانهها از همه چیز مطلعند و مطمئن باشید اگر همین روش را ادامه دهید نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم نیز درست عکس آن چیزی خواهد شد که شما میخواهید. این، یعنی رسانه ملی از مردم و از فضای مجازی عقبتر است.
توصیه متواضعانهای که به شما داریم این است که در عملکردتان به ویژه در بخشهای سیاسی تجدیدنظر اساسی نمائید تا اعتبار رسانه ملی بالا برود و آن عقب ماندگی جبران شود.
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
انتقاد شدید هاشمی از صداوسیما در برنامه زنده: چرا در زمان تخلفات دولت قبل ساکت بودید؟ چرا حالا صدایتان درآمده
انتقاد شدید هاشمی از صداوسیما در برنامه زنده چرا در زمان تخلفات دولت قبل ساکت بودید چرا حالا صدایتان درآمده است دکتر حسن هاشمی وزیر بهداشت در برنامه زنده تلویزیون به شدت از رویه تخریبی سازمان صداوسیما علیه دولت انتقاد کرد وزیر بهداشت که در برنامه ثریا حضور پیدا کرده بود گفتسوال قاضیپور از پورمحمدی: چرا جلوی تبلیغات پدیده شاندیز در صداوسیما را نگرفتید؟
سوال قاضیپور از پورمحمدی چرا جلوی تبلیغات پدیده شاندیز در صداوسیما را نگرفتید پرونده پدیده شاندیز یک پدیده در ابعاد مختلف است البته هرچند شخصا در رابطه با این موضوع در حوزه اجرا نظارت و قضا هیچ نقشی ندارم و سهمی در تصمیم گیری اجرا پیگیری و نظارت ندارم اما از گذشته در جریانوزیر دادگستری چرا جلوی تبلیغات دروغین پدیدهشاندیز از صداوسیما را نگرفت
قاضیپور وزیر دادگستری چرا جلوی تبلیغات دروغین پدیدهشاندیز از صداوسیما را نگرفت نماینده مردم ارومیه گفت آقای پورمحمدی چرا جلوی تبلیغات دروغینی که از صدا و سیما پخش می شد را نگرفتید و اجازه دادید ده ها هزار نفر به خاک سیاه بنشینند بعد بیدار شود به گزارش ایلنا نادر قاضی پور درسوال قاضیپور از وزیر دادگستری؛ چرا جلوی تبلیغات دروغین صداوسیما درباره "پدیده"را نگرفتید؟
سوال قاضیپور از وزیر دادگستری چرا جلوی تبلیغات دروغین صداوسیما درباره "پدیده"را نگرفتید نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت چرا مشکل پدیده را حل نمیکنید آپولو که به آسمان نمیفرستید آیا زمانی که با حقوقهای کلان این پروژه طراحی و اجرا میشد خواب بودید چرا جلوی تبلیچرا آیتالله موسوی اردبیلی، حاضر نشد بنیصدر را برای بازجویی احضار کند؟
چرا آیتالله موسوی اردبیلی حاضر نشد بنیصدر را برای بازجویی احضار کند من اگر بخواهم رئیسجمهور را احضار کنم باید چماقدارهایی را که برضد رئیسجمهور شعار دادند و سخنرانی او را برهم زدند احضار کنم تا رعایت عدالت بشود محمدجواد حجتی کرمانی در یادداشتی در روزنامه اطلاعات به بیانچرا آیت الله، حاضر نشد بنیصدر را احضار کند؟
خبرآنلاین محمدجواد حجتی کرمانی در یادداشتی در روزنامه اطلاعات به بیان خاطره ای از آیت الله موسوی اردبیلی پرداخت وی نوشت به یاد دارم روزی با آقای بجنوردی به حضور مرحوم آیتالله موسویاردبیلی رسیدیم با یک پیشنهاد معیّن اندیشیده شده و آن این بود که دادستان کل کشور با استفاده از حسوال قاضیپور از پورمحمدی: چرا جلوی تبلیغات پدیده شاندیز در صداوسیما را نگرفتید؟/ پاسخ وزیر دادگستری
سوال قاضیپور از پورمحمدی چرا جلوی تبلیغات پدیده شاندیز در صداوسیما را نگرفتید پاسخ وزیر دادگستری روز نو وزیر دادگستری گفت پرونده پدیده شاندیز یک پدیده با تخلفات وسیع و گسترده است و همه باید برای رفع این مشکل تلاش کنیم به گزارش روز نو نادر قاضیپور با طرح سوالرحمتی حاضر به دفاع نشد و پرونده مسیر خودش را طی کرد
رحمتی حاضر به دفاع نشد و پرونده مسیر خودش را طی کرد روز نو عبدالله سمامی درباره محرومیت احتمالی سید مهدی رحمتی اظهار داشت ما آقای رحمتی را به کمیته اخلاق احضار کرده بودیم تا از خودشان دفاع کنند اما ایشان حاضر نشد بنده خودم سه بار برای ایشان دعوتنامه فرستادم وی در ادامهچرا رحمتی در جلسه صحبتهای منصوریان حاضر نشد؟
چرا رحمتی در جلسه صحبتهای منصوریان حاضر نشد تاریخ انتشار چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۰ ۰۲ استقلال دیروز در حالی تمرین کرد که علیرضا منصوریان قبل از شروع کار بازیکنان را در رختکن نگه داشت و ۵۰ دقیقه برایشان حرف زد روزنامه خبرورزشی نوشت البته نکته عجیب آنکه در این جلسه همه نفراانتقاد از حوزه هنری:شماکه بسیاری از فیلم های سینمای ایران را اکران نمی کنید ،چرا سینما می سازید؟
انتقاد از حوزه هنری شماکه بسیاری از فیلم های سینمای ایران را اکران نمی کنید چرا سینما می سازید تاریخ انتشار شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۹ ۰۸ روزنامه وقایع اتفاقیه نوشت معاونت حوزههنری از ساخت سالن از سوی این نهاد شبهدولتی در ناوگان سینماهای ایران خبر داد سؤال اصل-
سیاسی
پربازدیدترینها