تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداى تعالى كتابى راهنما فرستاد و در آن خوب و بد را روشن ساخت. پس راه خوبى را پيش گ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867567444




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علائم و عوارض دیابت را بشناسید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علائم و عوارض دیابت را بشناسید
رئیس انجمن آترواسکلروز با اشاره به اینکه بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و نارسایی مزمن کلیه از عوارض دیابت است، گفت: دیابت به همراه فشار خون بالا، ریسک بروز بیماری قلبی را دو برابر می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز : رئیس انجمن آترواسکلروز با اشاره به اینکه بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و نارسایی مزمن کلیه از عوارض دیابت است، گفت: دیابت به همراه فشار خون بالا، ریسک بروز بیماری قلبی را دو برابر می‌کند.

به گزارش روزنامه آرمان، دکتر مسعود قاسمی در آستانه برگزاری ششمین همایش قلب و فناوری‌های نوین و همایش مشترک قلب، اعصاب و غدد در ارتباط با دیابت، اظهار کرد: دیابت یا بیماری قند که در واقع بیماری ناشی از اختلال متابولیسم یا عملکرد و ساز و کار بدن است به یک معضل جهانی در زمینه بیماری‌های بشر امروزی تبدیل شده است.وی در ارتباط با علائم رایج و متداول در دیابت گفت: احساس تشنگی غیر معمول، نیاز به دفع ادرار بیش از اندازه و غیر عادی همچنین افزایش اشتها و احساس گرسنگی غیر متناسب با فعالیت از علائم رایج و متداول در دیابت است که افراد باید این نشانه‌ها را جدی بگیرند.رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به عوارض طولانی مدت دیابت، افزود: انواع بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، نارسایی مزمن کلیه، زخم‌های مقاوم به درمان به‌ویژه در پاها، آسیب در دید و بینایی از عوارض دیابت است.رئیس ششمین همایش قلب و فناوری‌های نوین و همایش مشترک قلب، اعصاب و غدد یادآور شد: در فرد سالم که دچار بیماری دیابت نیست، قند مواد غذایی پس از ورود به بدن بواسطه ماده‌ای بنام انسولین قادر به ورود به سلول‌ای بدن برای تولید انرژی است.

 دلیل بیماری قند یا دیابت یا بواسطه کم شدن ترشح انسولین از لوزالمعده است یا عدم توانایی سلول‌های بدن برای استفاده از انسولین به منظور جذب قند وارده به بدن است و گاهی هم هر دو عارضه با هم برای فرد دیابتی پیش می‌آید.رئیس انجمن آترواسکلروز ایران بیان کرد: بیماری دیابت سه نوع دارد که نوع اول مخصوص کودکان و نوجوانان است و در سنین پایین بروز پیدا می‌کند؛ غده لوزالمعده توان کافی برای تولید انسولین ندارد، لذا درمان آن تجویز انسولین به‌صورت روزانه بر حسب نیاز و تنظیم متناسب قند خون است.وی در مورد دیابت نوع دوم گفت: در این نوع دیابت که در ابتدای بیماری میزان ترشح انسولین از لوزالمعده کافی به نظر می‌رسد، سلول‌ها با شروع مقاومت در پاسخ به انسولین عملا قند خون کمتری جذب می‌کنند. لذا قند در خون بالا می‌رود؛ در حالی که قند درون سلول‌ها پایین است. وزن بالا، کاهش فعالیت‌های ورزشی و البته وجود عوامل ژنتیکی مسبب بروز دیابت نوع دوم که به دیابت بزرگسالان هم معروف است، به‌حساب می‌آیند.قاسمی اضافه کرد: دیابت زمان بارداری نوع سوم است که این نوع از دیابت در عده ای از زنان باردار که سابقه دیابت ندارند و پس از بارداری قند خون‌شان به حالت طبیعی بازمی‌گردد، اطلاق می‌شود؛ البته هنوز علت دقیق این نوع دیابت مشخص نشده است.رئیس ششمین همایش قلب و فناوری‌های نوین و همایش مشترک قلب، اعصاب و غدد در مورد خاطر نشان کرد: کاهش وزن، رژیم غذایی کم شیرین، عدم مصرف سیگار، کنترل فشار خون و مراقبت از بهداشت پاها اقدامات مناسب برای پیشگیری از دیابت بزرگسالان یا کاهش عوارض آن نزد فرد مبتلا به شمار می‌رود.

 وی با اعلام اینکه آمار مبتلایان به دیابت در جهان ۴٢۰ میلیون نفر است، گفت:٩۰ درصد این گروه، مبتلا به نوع دوم یا همان دیابت بزرگسالان هستند. همچنین آمار نشان می‌دهد که کمی کمتر از ۱۰ درصد مردم ساکن در کره زمین دچار دیابت می‌شوند.قاسمی با بیان اینکه هر سال حدود پنج میلیون نفر در اثر دیابت فوت می‌کنند، بیان داشت: مخارج درمان و پیشگیری از دیابت در هر سال بیشتر از ۶۰۰ میلیارد دلار است. همچنین بیماران دیابتی بالای ۶۵ سالگی احتمال حوادث قلبی بسیار بیشتری دارند؛ به‌طوریکه تا مرز هفتاد درصد این بیماران دلیل فوت‌شان قلبی است.رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: ۲۰ درصد مرگ در بیماران دیابتی به دلیل سکته مغزی بوده و علت فوت با منشا قلبی در نزد دیابتی‌ها ٢ تا ۴ برابر بیشتر از افراد غیر دیابتی است. همچنین دیابت به همراه فشار خون بالا ریسک بروز بیماری قلبی را دو برابر می‌کند.وی عنوان کرد: در بیماران دیابتی افزایش کلسترول شیوع بیشتری دارد و در صورت افزایش کلسترول خون، خطر بیماری قلبی بسیار بیشتر می‌شود؛ البته کاهش وزن و ورزش موجب اثرات بسیار مفید در فرد مبتلا به دیابت همچون کاهش قند و فشار خون، کاهش خطر آنفارکتوس قلبی و کاهش خطر سکته مغزی می‌شود. بنابر اعلام روابط عمومی انجمن آترواسکلروز ایران، قاسمی در ارتباط با ورزش‌های مفید جهت مقابله با دیابت گفت: حداقل ٣۰ دقیقه در روز برای دست کم پنج روز در هفته، راهپیمایی یا معادل آن همچنین حدود ٢۵ دقیقه برای سه روز در هفته ورزش هوازی سریع برای کسانی که پزشک مجاز دانسته، می‌تواند در مقابله با دیابت موثر باشد.ششمین همایش قلب و فناوری‌های نوین و همایش مشترک قلب، اعصاب و غدد ۱۴ و ۱۵ بهمن در پژوهشگاه نیرو برگزار می‌شود.





۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن