پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848740409
تحقیق از 200 نفر در پرونده «زنجانی»
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سخنگوی قوه قضائیه گفت: قوه قضائیه بدون توجه به اینکه متهم چه کسی است و با وابسته به کدام جناح می باشد، به موضوع رسیدگی می کند؛ چه بسا که جریان های سیاسی از پرونده هایی که تشکیل میشود و متهمان محکوم می شوند، بهره برداری سیاسی میکنند که این موضوع ربطی به قوه قضائیه ندارد.
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در صد و ششمین نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت فرا رسیدن 19 دی ماه و نیز تبریک میلاد امام حسین عسگری (ع ) گفت: قوه قضائیه مصصم به برخورد با هرگونه فساد اعم از اقتصادی و غیر اقتصادی است و فرقی نمی کند که در این مبارزه با فساد، اتهام متوجه چه کسی یا نهادی یا جریان و یا دولتی باشد. در این جهت دستگاه قضایی تفاوتی قائل نیست.
وی افزود: در دولت قبل پروندههایی مانند پرونده 3 هزار میلیاردی داشتیم که در این پرونده از بیش از 500 نفر تحقیق شد و پرونده عده کثیری به دادگاه رفت و دهها نفر محکوم شدند و ملاحظه هیچ جریان و هیچ کسی در این زمینه نشد. در این دولت هم پرونده هایی مانند پروندههای صندوق ذخیره فرهنگیان، حقوقهای نجومی، شهرداری و غیره را داشتیم و تفاوتی بین این جناح و آن جناح نیست.
معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: قوه قضائیه در راه مبارزه با فساد بر اساس آنچه که قانون اساسی و قوانین عادی بر عهدهاش گذاشته عمل می کند و تسلیم فضاسازی و جوسازی ها نمی شود و اگر بر اساس قانون کسی حرفی داشته باشد مطمئنا حرفش گوش داده می شود و مورد رسیدگی قرار میگیرد.
وی افزود: اهتمام ما در مبارزه با فساد اقتصادی در رابطه با کشف جرم و تعیین مجازات و برخورد قانونی با مجرمین است و نکته مهم این است که در پرونده های مهم، اموال به بیت المال و شکات برگردانده شود.
پرونده «بابک زنجانی» در دولت سابق اتفاق افتاد
حجتالاسلام والمسلمین محسنیاژهای در ادامه سخنان خود با اشاره به پرونده بابک زنجانی، گفت: این پرونده تاکنون به 150 جلد رسیده و قرار مجرمیت آن هزار و چند صفحه میشود که اگر بخواهیم راجع به آن صحبت کنیم در این مجال نمی گنجد، اما به طور مختصر باید بگویم که این پرونده در دولت سابق اتفاق افتاد و شروعاش در آن دولت بود. در اواخر سال 91 واحد ضدپولشویی که در وزارت اقتصاد و دارایی است متوجه میشود که شرکتی به نام شرکت (اس. سی. تی بنکرز) کیش گردش بالا و مشکوکی دارد و همانجا آن واحد گزارش را ارائه می دهد مبنی بر اینکه پولها و نفتی که گرفته شده، برگردانده نشده است.
وی افزود: اوایل سال 92 شرکت نفت، نیکو و اداره حقوقی وزارت نفت متوجه می شوند که پولهای شان برنگشته و پول هایی که باید در خارج از کشور به حسابی که شرکت نیکو معرفی کرده واریز می شد، پرداخت نشده است و پول هایی که بابت خرید نفت و یا نفت کوره پرداخت شده برنگشتهاند و در همین راستا شروع به مذاکره و صحبت با بابک زنجانی می کند. یعنی از اوایل سال 92 تا مرداد ماه همان سال این صحبت ها ادامه می یابد و مرداد ماه با صحبت های قبلی یک چک به مبلغ دو میلیارد یورویی و اسناد ملکی بابت تضمین بدهی (از طرف بابک زنجانی) تحویل شرکت نفت داده می شود. مسئولین وقت شرکت نفت که دیده بودند وعده ها انجام نشده نگران می شوند و در 23 مهر ماه سال 92 تقاضا می کنند که این فرد ممنوعالخروج شود، اما شکایت کیفری تا آن مقطع نمیکنند. اداره حقوقی وزارت نفت نامه ای را در آن زمان به دادگستری تهران می نویسد و طلب دو میلیارد و 66 میلیون و 751 هزار و دو یورویی می کند و می گوید که ایشان تعهداتی داده، اما مطمئن نیستیم که به آن عمل کند؛ لذا درخواست می کنیم که ممنوع الخروج شود.
وی افزود: بابک زنجانی که از این موضع مطلع می شود نامهای را در تاریخ 30 آذر ماه سال 92 خطاب به مدیر عامل وقت شرکت نیکو می نویسد. در واقع طرف وی بانک مرکزی و وزارت نفت نبوده بلکه طرف وی شرکت وابسته به نفت یعنی شرکت نیکو بوده است. وی می گوید که من مبلغ دو میلیارد و 460 میلیون یورو را در حساب شما کارسازی کردم و شما اقدامات لازم را برای برداشت انجام دهید و رونوشتی به رئیس بانک مرکزی، وزیر اطلاعات، دادستان تهران، دیوان محاسبات، رئیس کمیسیون اصل 90، رئیس کمیسیون انژری مجلس و سازمان بازرسی کل کشور می زند و می گوید که من بیشتر از بدهی ام به شما واریز کردم، لذا از شما طلبکارم و بقیه آن را به من بدهید. در همان تاریخ یعنی 30 آذر ماه سال 92 یک نامه به بازپرس دادسرا به همین مضمون ارسال می شود و بازپرس نیز شروع به تعقیب و بررسی نسبت به این موضوع که مبالغ سنگینی هم است، میکند.
وزارت اطلاعات کمک بسیاری در پرونده بابک زنجانی انجام داد
سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه دستگاههای مختلف در رابطه با پرونده بابک زنجانی کمک کردند، از وزارت اطلاعات بابت سهم بسزایش در این موضوع قدردانی کرد.
محسنیاژهای در رابطه با پرونده بابک زنجانی و فعالیت دستگاه های مختلف در این باره ادامه داد: بازپرس هم از بانک مرکزی خواست که آیا این مطالب که ایشان ادعا کرده اند صحیح است؟ بانک مرکزی در جواب می گوید خیر این اسناد واقعی نیست و این پول هم به این حساب واریز نشده است. بازپرس بیشتر مشکوک می شود و شروع به تحقیقات بیشتری میکند و متوجه میشود ایشان در موضوعی سال قبل چک برگشتی داشتند. همچنین در خصوص مسالهای دو سال زندان بودند و همچنین در خصوص مسائل دیگر سه ماه بازداشت بوده است.
سخنگوی دستگاه قضا در این باره افزود: ایشان از چهار یا پنج اسم بعد از موضوع چک های برگشتی و بازداشت برای باز کردن حساب جاری استفاده کردند و یک تغییری در اسم کوچک و فامیلی خود می دهند تا بتوانند در بانکها کار را شروع کنند. بازپرس از دادستان درخواست میکند که این موضوع جدی تر باید پیگیری شود و بازپرس مسئول کار کردن و تمرکز بر روی این پرونده میشود و نیاز بود که از دستگاه های مختلف کمک گرفته شود. از نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات، سازمان بازرسی کل کشور خواهد که پیرامون ایشان تحقیق شود.
وی افزود: نیروی انتظامی گزارشی از ایشان تهیه میکند و گزارش را به وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه میدهد و میبیند موضوع هم داخل و هم خارج از کشور وجود داشته و منبع خرید نفت و میعانات گازی به ایران نیامده است و بازپرس هم میبیند برای پیگیری کار مشکل میشود. سه یا کشور در این باره مطرح بوده کشورهایی که بعضی از آنها موافقت نامه استرداد مجرمین با ما امضاء نکرده بودند. یک جلسه با حضور رئیس قوه قضاییه تشکیل شد که در آن جلسه از معاون اول رئیسجمهور آقای جهانگیری، وزیر امور خارجه آقای ظریف، وزیر اطلاعات آقای علوی و دادستان تهران دعوت شد که در آنجا ببیند حجم کار زیاد است و نیاز است دستگاه های مختلف کمک کنند.
ردیابی اموال «بابک زنجانی» همچنان ادامه دارد
به گزارش ایسنا، محسنیاژه ای در ادامه گفت: در جلسهای که تشکیل شد مطرح شد که همه باید به میدان بیایند تا این اموال شناسایی و ردیابی شود و همه کمک کنند و آقایان در آنجا قول می دهند که موضوع را دنبال کنند. بازپرسی و دادستان در چندین ماه در حدود یک سال، سی جلسه با حضور نمایندگان وزارت نفت، اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات، بانک مرکزی و دستگاه های مختلف تشکیل دادند که اموال شناسایی و ردیابی شود. در چند نوبت هم در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی که رئیس آن هم آقای جهانگیری هستند نمایندگانی از قوه قضاییه و مجلس و دولت حضور دارند و با حضور هر سه قوه صحبت شد که نیاز است دستگاه ها همکاری لازم را داشته باشند و آقای ظریف و وزیر اطلاعات هم در این باره قول دادند که موضوع را پیگیری کنند و آقای جهانگیری هم مصوبه آن جلسه را اعلام میکنند که وزارت خارجه باید در این باره همکاری کند.
محسنیاژهای تصریح کرد: متوجه میشوند ایشان اموالی دارند که عمدتا به نام خودش نیست، بلکه به نام بستگان و دیگران هم هست و این اموال در خارج از کشور است و مشکل است که این جا بررسی شود. وزارت اطلاعات هم موظف میشود در داخل و خارج از کشور این ردیابی ها را انجام دهد و همچنین سازمان بازرسی کل کشور هم وظیفه ردیابی ها را در داخل کشور قبول میکند. وزارت اطلاعات بسیار زحمت کشید. اگر اقدامات وزارت اطلاعات نبود این اموال که خیلیهایش به نام دیگران بود با یک گفتوگو با متهم کشف نمی شد. وزارت اطلاعات کار قابل توجهی کرد که هنوز هم در این باره در حال پیگیری است، البته اطلاعات سپاه و سازمان بازرسی کل کشور هم در این باره کمک کردند و بانک مرکزی هم همکاری لازم را داشت.
معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: در این مرحله ایشان ادعا میکرد که من در فلان کشور در فلان حساب موجودی نقدی دارم که همین ادعا را در سه یا چهار مورد تکرار کرده بود. هیاتی به نمایندگی وزارت اطلاعات ، بانک مرکزی، وزارت نفت و دادستان موظف شدند به این کشورها بروند و این شماره حساب ها را پیگیری کنند و آقای زنگنه هم در این هیات مکرر گفتند که اگر بگوید پول دارد در فلان کشور هم باشد کار ما راحت میشود و خیال مان آسوده است که پول وجود دارد. این سه هیات رفتند در چند کشور بررسی هایی را انجام دادند و در هر مرتبه ای که بررسی کردند، متوجه شدند اینها دروغ بوده است.
محسنی اژهای در این باره افزود: البته هیات های دیگری هم برای شناسایی اموال رفتند که اموالی در چهار یا پنج کشور شناسایی شد که امر خوبی هم بود. این اموال صرف نظر از مشکلات، شناسایی شد. اموالی که به نام دیگران بود و با تحقیقات جدی بازپرس و کمک دستگاهها این امر پیگیری شد. افرادی که این اموال به نامشان بود احضار شدند. خیلیها هم این موضوع را قبول داشتند و یک طلب هم مشخص شد که یک قلماش حدود 600 تا 700 میلیون یورو بود که بابت فروش نفت از یک شرکت خریدار مورد طلب بود که وزارت نفت هم هنوز دنبال وصول آن است.
وی گفت: البته این طلبها خودش یک متولی میخواهد. ما گفتیم اگر صبر کنیم حکم مصادره صادر شود زمان می برد که آیا می توان یک سرپرست از قوه قضاییه سرپرست شود یا اگر متهم راضی بود این اموال به وزارت نفت داده شود یا اگر به دردش می خورد برای طلب اش بخشی از این اموال را بردارد که این موضوع نیاز به اقدامی فراقوه ای داشت. این بحث در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مطرح شد. آقای زنگنه از پذیرفتن این موضوع ابا داشتند که حق هم با ایشان بود که من خود هزاران کار دارم و نمی توانم فلان کشور را اداره کنم که اگر هم قبول کنم می دانم در آینده بر سر همین موضوع هم حرف و حدیث پیش میآید که حقشان هم بود که با توجه به جلسه اول و با توجه به اکراه ایشان یک مکانیزمی پیشبینی شد که اگر متهم موافق بود که موافق هم بود از آقای زنگنه درخواست شد که این موضوع را قبول کند تا لطمه بیشتر پیش نیاید که وزارت نفت هم تا به امروز با زحمت زیاد و با نظارت دادستانی دارد این کار را میکند. مقرر شد که یک کارشناس از متهم ، یک کارشناس از وزارت نفت و یک کارشناس هم از دادستانی انتخاب شوند که اگر اختلافی هم بعدا در میان آنها پیش آمد در آن زمان مکانیزمی پیش بینی شود.
محسنیاژهای تصریح کرد: در آن جلسه اعضای اصلی ستاد امضاء کردند. امضای آقای جهانگیری و امضای من هم در ابتدا بود. تمام اعضا که آنجا حضور داشتند همه امضاء کردند تا کاری که بر عهده آقای زنگنه است و وظیفه ایشان هم نیست ایشان قبول کردند تا کار را انجام دهند. این ردیابی ها همچنان ادامه دارد و دستگاه ها فعال هستند. پول ها مشخص شده و همچنین مشخص شده که یک مقداری طلب است و همچنین یک مقداری هنوز مفقود است. این اموال کارشناسی شده که البته کارشناسی های قیمت ها بالا و پایین است. قبلا هم گفته ام کارشناسی ها بسیار متفاوت است. یک مشکل این کارشناسیها است و مشکل دیگر این است که برای مثال در آن زمین در غرب تهران یک زمانی یک جواز داشته و الان میگویند این جواز مشکل دار است.
در پرونده بابک زنجانی بیش از 200 نفر مورد تحقیق قرار گرفتند
محسنیاژهای در ادامه بیان کرد: موضوعی که مطرح است این است که چه کسانی در این امر دست دارند و چرا توانستهاند 10 یا 11 محموله نفت را بگیرند، بفروشند و پول شان را هم برنگردانند؛ البته شتصد و شصت و خردهای میلیون یورو را داده اند اما کل مبلغ را نداده اند. چه کسانی سبب شده اند این محموله ها فروخته شود، چه کسانی ایشان را معرفی کردهاند.
وی افزود: در این خصوص دستگاههای مختلف دولتی در همه مقاطع کوتاهیهایی را داشتهاند و ما به آنها میگوییم و باز تکرار میشود. چند بار مسائل بانکی را طرح کردیم که چرا بانک کاری میکند که چندین هزار معوقه داشته باشد؟ چند بار این مسائل گفته شده است؟ در رابطه با همین صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه که با آن مرتبط بود دو یا سه نفری که بازداشت شدهاند یک نفر بدون تضمین کافی یک هزار و 350 میلیارد تومان معوقه داشت. چه کسی در این باره مقصر است؟ که این مبلغ برای همین بانک بوده و پولی را هم گرفته در آن زمینه مشخص خرج نکرده و بانک هم دستش به جایی بند نیست. آن آقای معروف هزار و خرده ای میلیارد و شخص دیگر 600 میلیون؛ که اینها جدیدا رخ داده است.
معاون اول قوه قضاییه اضافه کرد: میگوییم شرکت نفت قدری به لحاظ تحریمها دستش تنگ بوده که البته هنوز هم تحریمها به قوت خود باقی است، ولی آیا فقط تحریمها است؟ چه کسانی مقصرند؟ بازپرس آمده از ابتدا شروع کرده مدیرعامل آن شرکت را بازداشت کرده که این فرد هفت ماه بازداشت بوده و باید در دادگاه هم محاکمه شود. چهار وزیر سابق مورد سئوال جدی بازپرس قرار گرفتند و در بعضی مقاطع احضار هم شده اند. بیش از 30 مدیر مورد تحقیق قرار گرفتند، دوازده نفر بازداشت شدند. تعدادی از آنها مورد اتهام بودند و بر اساس اتهام شان قرار لازمه صادر شد. در پرونده بابک زنجانی هم در مجموع بازپرسی ها تا هفته گذشته بیش از 200 نفر مورد تحقیق قرار گرفته اند. بعضی ها متهم بوده و بعضی ها رفع اتهام شده اند. پرونده بابک زنجانی فقط این سه متهم نیستند. هر کسی هم اتهامش ثابت شود قوه قضاییه دنبال میکند.
محسنیاژهای افزود: آنچه مشخص است این است که ما عنایت داریم که به کل این مبلغ برسیم که البته هنوز نرسیده ایم. در سال 94 وزیر اطلاعات نامه ای به رئیسجمهور نوشت که اگر این متهم را در اختیار ما قرار دهند به نتیجه می رسیم. با پی نوشت رئیس جمهور به قوه قضاییه می رود و رئیس قوه قضاییه پی نوشت میکند که بسیار خوب است و دادستان تهران ترتیبی بدهد که متهم در اختیار وزارت اطلاعات قرار بگیرد تا حلقه های مفقوده روشن شود و دادستان تهران به وزارت اطلاعات اعلام میکند که برای بازجویی افرادی را معرفی کند و حتی از کارشناسان بانک مرکزی خواسته شد که در کنار بازپرسی باشند و از متهم سئوالات تخصصی بپرسند. وزارت اطلاعات تا به امروز از این موضوع جدا نبوده است.
۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
تحقیق بیش از ۲۰۰ نفر در پرونده بابک زنجانی
تحقیق بیش از ۲۰۰ نفر در پرونده بابک زنجانی سخنگوی قوه قضائیه گفت که در پرونده بابک زنجانی از بیش از ۲۰۰ نفر به عنوان مطلع یا متهم تحقیق به عمل آمده است و این تحقیقات همچنان ادامه دارد به گزارش فرهنگ نیوز حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای در ادامه یکصدوششمین نشست خبریوکیل پرونده فساد مشهور بانکی: بابک زنجانی دلش به فرد یا افرادی خوش است که ما به آنها کاتالیزور میگوییم/ زنجان
وکیل پرونده فساد مشهور بانکی بابک زنجانی دلش به فرد یا افرادی خوش است که ما به آنها کاتالیزور میگوییم زنجانی یا نمیداند اعدام چیست یا اینکه واقعا مطمئن است یک نفر نجاتش میدهد وکیل پرونده مشهور فساد در دهه ٧٠ موسوم به فساد ١٢٣ میلیاردی معتقد است بابک زنجانی دلش به فرد یا افتركان:تراز مالی ستاد انتخاباتی روحانی شفاف است/ قوه قضائیه نفر اصلی پرونده زنجانی را کشف کند
تركان تراز مالی ستاد انتخاباتی روحانی شفاف است قوه قضائیه نفر اصلی پرونده زنجانی را کشف کند برخی اعضای شورای مرکزی ستاد انتخاباتی رئیس جمهوری در واکنش به ادعایی درباره کمک مجرم نفتی به انتخابات ریاست جمهوری تاکید کردند ترازنامه مالی این ستاد شفاف است اما از قوه قضائیه میخواهیممحسنی اژه ای: در پرونده بابک زنجانی یک ملک را 5 مرتبه کارشناسی کردند/ در خصوص تخلفات شهرداری 50 نفر احضار شده
محسنی اژه ای در پرونده بابک زنجانی یک ملک را 5 مرتبه کارشناسی کردند در خصوص تخلفات شهرداری 50 نفر احضار شدهاند معاون اول قوه قضاییه با اشاره به اهمیت حضور حماسی مردم در راهپیمایی 9 دی 1388 گفت حماسه 9 دی بصیرت و آگاهی ملت ایران در برابر نقشههای شوم دشمنان را به جهانیان نشانترازمالی ستاد روحانی شفاف است/ قوه قضائیه نفر اصلی پرونده زنجانی را کشف کند
ترازمالی ستاد روحانی شفاف است قوه قضائیه نفر اصلی پرونده زنجانی را کشف کند برخی اعضای شورای مرکزی ستاد انتخاباتی رئیس جمهوری در واکنش به ادعایی درباره کمک مجرم نفتی به انتخابات ریاست جمهوری تاکید کردند ترازنامه مالی این ستاد شفاف است اما از قوه قضائیه میخواهیم برای شفافیت و احقتراز مالی ستاد انتخاباتی روحانی شفاف است/قوه قضائیه نفر اصلی پرونده زنجانی را کشف کند
تراز مالی ستاد انتخاباتی روحانی شفاف است قوه قضائیه نفر اصلی پرونده زنجانی را کشف کند روز نو برخی اعضای شورای مرکزی ستاد انتخاباتی رئیس جمهوری در واکنش به ادعایی درباره کمک مجرم نفتی به انتخابات ریاست جمهوری تاکید کردند ترازنامه مالی این ستاد شفاف است اما از قوه قضائیه میاحضار 50 نفر در پرونده واگذاری املاک شهرداری و 22 نفر در پرونده حقوقهای نجومی/بدهکاران کلان، هیات مدیره بانک
احضار 50 نفر در پرونده واگذاری املاک شهرداری و 22 نفر در پرونده حقوقهای نجومی بدهکاران کلان هیات مدیره بانک سرمایه را تعیین میکردند دادستان تهران از احضار 50 نفر در پرونده واگذاری املاک شهرداری و 22 نفر در پرونده حقوق های نجومی خبر داد به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاراتفاق جدید در پرونده همکار بابک زنجانی
وکیل مدافع متهم ردیف سوم پرونده موسوم به فساد نفتی حمید فلاح هروی گفت پرونده موکلم به شعبه دادگاه بدوی شعبه15 دادگاه انقلاب برگشته و هنوز برای رفع نواقص و رسیدگی مجدد به شعبه همعرض ارجاع نشده است مهرشاد در گفتوگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت پرونده موکلش گفت حدود 15 روز استاقدامات وزارت اطلاعات در پرونده بابک زنجانی
اقدامات وزارت اطلاعات در پرونده بابک زنجانی وزارت اطلاعات در دو بُعد پیشگیری و عملیاتی اقدام به ردیابی مالی فعالیتهای زنجانی و بانکهای وی در خارج از کشور و شناسایی ۷۰۰ میلیون دلار از وجوه آنها کرده است ایسنا روابط عمومی وزارت اطلاعات بخشی از اقدامات انجام شده در این وزارتخانهبازداشت 11 نفر در پرونده قاچاق الکل - ایسنا
دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه از تشکیل پروندهای در رابطه با قاچاق 670 هزار لیتر الکل شرکت خمیر مایه رازی خوزستان خبر داد به گزارش ایسنا به نقل از دادستانی کل کشور مجتبی ملکی در رابطه با خبری مبنی بر بازداشت تعدادی از کارکنان گمرک کرمانشاه گفت پروندهای در راستای قاچاق 670-