تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):همان گونه كه قوام جسم، تنها به جانِ زنده است، قوام ديندارى هم تنها به نيّت پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817517646




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در ایران مردم چند ساعت تلویزیون تماشا می‎کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: در ایران مردم چند ساعت تلویزیون تماشا می‎کنند؟
یک مدرس دانشگاه با اشاره به گستردگی رسانه‌های موجود و لزوم توجه به اخلاق و سواد رسانه‌ای، گفت: هر وسیله‌ای که حاوی پیام باشد رسانه تلقی می‌شود. اگر رسانه را مانند محیط بدانیم رفتار و گفتارهای مختلفی در آن مشاهده می‌شوند. مجموعه تمام رسانه‌های موجود اندیشه‌هایی را به مخاطبان خود منتقل می‌کنند. اگر این انتقال در چهارچوب درست قرار بگیرد و از یک نظام ارزشی تبعیت کند طبیعتا با مفهومی به نام اخلاق رسانه‌ای مواجه خواهیم بود.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، دکتر امیر دبیری مهر - محقق، پژوهشگر و مدرس دانشگاه در حوزه رسانه - مهمان امروز برنامه «باصبح» بود و این جملات را در این برنامه صبحگاهی مطرح کرد.

مفهوم جدیدی به نام سواد رسانه‌ای
او عنوان کرد: سواد رسانه‌ای متعلق به ۳۰ سال اخیر است، یعنی زمانی که با تولیدات انبوه رسانه‌ای مواجه شدیم. زمانی که بمباردمان اطلاعات (بمباران اطلاعاتی) نداشتیم. امروز است که ما در هجمه‌ای از اطلاعات و رسانه‌ها قرار می‌گیریم، در این شرایط باید انتخاب داشته باشیم و برخی از آنها را برگزینیم که این انتخاب‌ها نیازمند سواد رسانه‌ای هستند در غیر این صورت دچار نوعی سردرگمی بین درست و دروغ، خوب و بد خواهیم شد و در نتیجه رسانه به یک ابزار مخل آسایش تبدیل می‌شود. طبق برخی آمارهای موجود تعدادی از شهروندان ما روزی هشت ساعت از تلفن همراه استفاده می‌کنند که این امر نشانگر فقدان سواد رسانه‌ای در آنهاست.

تماشای ۴ ساعته تلویزیون
دبیری مهر ادامه داد: آمار دیگری وجود دارد مبنی بر اینکه مردم کشور ما روزانه چهار ساعت تلویزیون تماشا می‌کنند، این مدت زمان زیادی است، اگر شما چنین مواجهه منفعلی با رسانه داشته باشید که نتوانید آن را هم قضاوت محتوا کنید دچار آفت‌هایی هستید که نمایانگر نبود سواد رسانه‌ای است. وقتی در محیط دانشگاهی از سواد رسانه‌ای صحبت می‌کنیم، این مفهوم معطوف به مخاطب می‌شود. رسانه هم باید سواد داشته باشد، رسانه یعنی تولیدکننده اطلاعات.

ایجاد تناسب در استفاده‌های رسانه‌ای
دبیری مهر خاطرنشان کرد: مخاطب همانند مشتری است که وارد فروشگاه بزرگی شده و برای فراهم کردن مایحتاج خود سبدی را برداشته و در راهروهای مختلف وسایل مورد نیاز خود را برمی‌دارد، خرید فقط یک نوع کالا به مثابه کسی است که نه تنها از یک نوع رسانه استفاده می‌کند بلکه از یک نوع تفکر بهره می‌برد، یکی از شرایط داشتن سواد رسانه‌ای استفاده از اطلاعات و دانش رسانه‌ای متناسب با نیازهای عینی زندگی است؛ البته بین رسانه‌ها نیز باید تناسب برقرار باشد. به بیان دیگر ما باید رادیو گوش کنیم، تلویزیون ببینیم، کتاب و روزنامه بخوانیم و ... چرا که هیچ یک جای دیگری را پر نمی‌کند؛ بنابراین متناسب با شناخت روانشناسی از خود و نیازها و شغلمان رسانه مدنظر را انتخاب کنیم.





۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن