واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
هاشمی:متأسفانه فقط در یک مقطع هشت ساله یک دولت، شیره جان اقتصاد و فرهنگ ایران را آن هم در بهترین دوره قیمت نفت، گرفتند و هدر دادند/مردم ایران در انتخابات 92 تعامل با دنیا را انتخاب کردند
آیتالله هاشمی رفسنجانی، که به استان بوشهر سفر کردهاند، پیش از ظهر امروز، در سالن جلسات استانداری با اعضای گروهها، احزاب، جناحها و جمعی از فعالان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دیدار کرد.
روز نو : آیتالله هاشمی رفسنجانی، که به استان بوشهر سفر کردهاند، پیش از ظهر امروز، در سالن جلسات استانداری با اعضای گروهها، احزاب، جناحها و جمعی از فعالان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دیدار کرد.
در این دیدار که استاندار، معاونین استاندار، فرمانداران شهرهای استان و مدیران، مسؤولان و رؤسای نهادها، ارگانها، سازمانها و همچنین نمایندگان مردم شهرهای مختلف استان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این جمله که «از کودکی با بوشهر آشنا هستم»، گفت: آن موقع براساس میزان شناخت خویش، بوشهر را دروازه ایران میدانستیم.
به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی، با اشاره به همراهی طلبههای بوشهر در حوزه علمیه قم، گفت: مردم بوشهر همیشه متدین بودند و هستند و جوانان بوشهری با اینکه میتوانند از ماهوارهها استفاده کنند، اما همیشه مصون و به آرمانهای امام و شهدا وفادار بودند و هستند.
ایشان از شناخت خویش با رئیس علی دلواری در زمان مبارزه، به عنوان الگو یاد کرد و گفت: میدانستیم که به کمک مردم علیه استعمارگران برخاست و نام خود را در تاریخ جاودان کرد.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، در ادامه سخنان خویش به ویژگیهای انقلاب اسلامی به عنوان انقلاب مردمی اشاره کرد و گفت: طبیعی بود که استعمارگران به راحتی از ایران نمیگذرند و صراحتاً میگفتند و ما در دو سال اول پس از پیروزی، شاهد تجزیه طلبیها و شورشها بودیم.
جانشین امام راحل در فرماندهی کل قوا و فرمانده جنگ در هشت سال دفاع مقدس به تشریح توطئه مشترک شرق، غرب، ارتجاع منطقه، ارتش بعث و صدام علیه انقلاب جوان و بینظیر قرن پرداخت و ضمن تجزیه و تحلیل مقاطع گوناگون آن هشت سال و پیروزی سیاسی ایران در سازمان ملل، گفت: با منطق دیپلماسی و استدلال سیاسی، بندهایی از قطعنامه 598 را اصلاح کردیم و الان از عراق خسارتهای جنگ را طلب داریم که روزی خواهیم گرفت.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، به شرایط اقتصادی و سیاست داخلی و خارجی پس از جنگ اشاره کرد و گفت: پس از جنگ، مردم آستین همت را بالا زدند تا علاوه بر خرابیهای پنج استان، عقب ماندگیهای کشور را جبران کنند و همزمان با مردم، مسؤولان در سیاست خارجی هم شیوههای گفتاری و رفتاری مناسبی پیش گرفتند تا کشور را بسازیم.
ایشان با بیان این جمله که «مردم ایران به خاطر تدیّن و وفاداری، مستحق نصرت الهی در جنگ و سازندگی بودند و هستند»، گفت: امروز شرایط دشمنان ما در جنگ، یعنی حزب بعث، منافقین و حتی آمریکا که حامی ارتش عراق بود، چگونه است؟!!
آیتالله هاشمی رفسنجانی، در ادامه سخنان خویش، تحلیلی جامع از سیر تدریجی ایران و انقلاب اسلامی در دولتهای پس از جنگ ارائه کرد و گفت: متأسفانه فقط در یک مقطع هشت ساله یک دولت، شیره جان اقتصاد و فرهنگ ایران را آن هم در بهترین دوره قیمت نفت، گرفتند و هدر دادند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیاستدلالی در جذب نیروها را مشکل دیگر مقطع دولتهای نهم و دهم دانست و گفت: میخواستند آمار اشتغال را بالا ببرند، اما مثلاً در ذوب آهن اصفهان که گنجایش نیروی انسانی آن 6 هزار نفر بود، 18 هزار نفر را مشغول کردند که هیچ کاری پیش نمیرود و همین شرایط در جاهای دیگر از جمله نهاد ریاست جمهوری نیز برقرار است!!
ایشان سیاست خارجی دولت نهم و دهم را بهانهای برای زورگویان جهانی دانست و گفت: کار به جایی رسیده بود که برنامه داشتند تا مثل عراق، در ایران هم نفت در برابر غذا باشد که مردم ایران، با انتخاب دولت تدبیر و امید، به دنیا ثابت کردهاند که ایرانیان هم در برابر حملهها مقاوم هستند و هم میخواهند با دنیا کار کنند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، برجام را نتیجه واقعی انتخابات مردم ایران در سال 92 دانست و گفت: در شرایطی که کشتیهای ما را به بنادر دنیا راه نمیدادند و از ایران، نه چیزی میخریدند و نه میفروختند، الان برای ایجاد رابطه با ایران مسابقه گذاشتند و برای دنیا ثابت شده است که انتخاب مردم ایران در سال 92 ، اعتدال در سیاست داخلی و تعامل با جهان در سیاست خارجی بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، امنیت ایران در منطقه نا امن را مثال زدنی، ستودنی و افتخارآمیز خواند و گفت: همه این موفقیتها، مرهون مردمی بودن نظام و عزم جزم مردم برای حفظ از ایران و انقلاب است.
ایشان تنش زدایی دولت سازندگی را راهی برای اعتماد جهانی به ایران دانست و گفت: الان هم جهانیان به این نتیجه رسیدند که ایرانیان تنشزایی را نمیپسندند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی، گسترش حضور زنان در جامعه را نتیجه و برکت انقلاب اسلامی دانست و گفت: زنان و مردم ایران، از ویژگیهای منحصر به فرد این کشور در منابع و معادن، موقعیت جغرافیایی و مکتب اهل بیت(ع) استفاده میکنند و انقلاب اسلامی را به جایگاه اصلی خویش در دنیا میرسانند.
در آغاز این دیدار، آقای دکتر سالاری، با بیان این جمله که «مردم استان قدردان محبتهای شما هستند»، به ذکر پروژههای دوران سازندگی اشاره کرد و گفت: خلیجفارس و پراکندگی صنعت نفت و گاز دو امتیاز ویژه استان بوشهر است.
وی گفت: پرورش میگو یکی از طرحهای یادگار دوران سازندگی است که امروز ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش دارد.
دکتر سالاری، مساحت استان را 4/1 دهم درصد و جمعیت استان را 5/1 درصد کشور دانست و گفت: تلاش میکنیم که مردم با علاقهای که به کشور و استان دارند، در پیشرفت ایران بیش از پیش در میدان باشند.
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]