واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهدحسرت 6 ساله شنا در استخر حاجیآباد
با توقف پروژه در حال احداث استخر شنا در شهر حاجیآباد، حسرت شنا در این استخر 6 ساله شد و مسؤولان کمبود اعتبار را عامل توقف این پروژه میدانند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زیرکوه، شهرستان زیرکوه با جمعیتی حدود 50 هزار نفر به عنوان یکی از شهرستانهای گرم استان خراسان جنوبی محسوب میشود که به علت وزش طوفانهای موسمی و بادهای 120 روزه سیستان در برخی مواقع دمای آن به مرز 40 درجه میرسد. در این میان شنا از مفیدترین و مفرحترین ورزشهایی است که با آغاز فصل گرما انبوهی از علاقهمندان را به خود جذب میکند، استخرهای شنا ضمن اینکه مکانی برای تفریح و ورزش است، میتوانند منبعی برای درآمد و مکانی مناسب برای دوستداران ورزش باشد. اسفندماه 1389 بود که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان و تنی چند از مسؤولان شهرستان کلنگ آغاز عملیات احداث استخر شنا در شهر حاجیآباد به زمین خورد. پروژهای که به خاطر اهمیت آن، پای مدیرکل وقت آموزش و پرورش استان به شهرستان مرزی زیرکوه کشیده شد و قرار بود در آینده نه چندان دور علاوه بر پوشش طرح سباح در پایه سوم ابتدایی، به عنوان یکی از مکانهای ورزشی شهرستان در امر غنیسازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان این شهرستان مرزی فعالیت کند. جوانان و نوجوانانی که این روزها و شبهای گرم تابستان در جستجوی یک قطره آب به گوشه و کنار زیرکوه سر میزنند و در برخی موارد در استخرهای پرورش ماهی تنی به آب میزنند. وردی مدیرکل وقت آموزش و پرورش خراسان جنوبی در آئین کلنگزنی این پروژه ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک و در مدت کمتر از دو سال شاهد بهرهبرداری از این استخر باشیم.
اگرچه سرعت ساخت و ساز در روزها و ماههای ابتدایی بسیار قابل تحسین بود اما با گذشت زمان، دستاندازهای کمبود اعتبار روز به روز از روند این سرعت کاست و در نهایت این پروژه عظیم که از آغاز کلنگزنی تا الان سه مدیر آموزش و پرورش در شهرستان را تجربه کرده است، متوقف شد.
آرزوی بزرگ جوانان زیرکوه داشتن یک استخر شنای استاندارد است محمدحسینی یکی از جوانان ورزشکار علاقهمند به شنا، میگوید: شنا از جمله ورزشهایی است که در دستورات بزرگان دین نسبت به یادگیری آن تاکید شده است. وی ادامه میدهد: تعطیلی ساخت استخر زیرکوه سبب استهلاک امکانات خواهد شد و مکان ساخت آن را به زودی به مخروبهای تبدیل خواهدکرد. یکی دیگر از جوان فعال و علاقهمند به ورزش در زیرکوه به فرا رسیدن فصل تابستان اشاره کرد و گفت: چون در فصل تابستان به ورزشهای آبی نیاز زیادی احساس میشود، به همین خاطر تعداد زیادی از جوانان شهرستان برای رفع نیاز خود به شهرهای اطراف رفته و از امکانات آنجا استفاده میکنند. محمد کارمی خاطرنشان کرد: مسؤولان باید برای راهاندازی این استخر چارهاندیشی کنند تا علاوه بر استفاده دانشآموزان در درس تربیت بدنی، محل امنی برای شنای سایر جوانان و نوجوانان شهرستان باشد.
نبود اعتبار عامل توقف پروژه استخر زیرکوه مدیر آموزش و پرورش زیرکوه در این ارتباط اظهار داشت: استخر شنای آموزش و پرورش زیرکوه با زیربنای یکهزار و 387 متر مربع ساختمان اصلی و 120 متر ساختمان موتور خانه در دست احداث است و تاکنون برای احداث این پروژه 900 میلیون تومان هزینه شده است. علیرضا مهدی پور با بیان اینکه 400 میلیون تومان این اعتبارات از محل اعتبارات ملی و بقیه از محل اعتبارات ماده 180 استانی هزینه شده است، خاطرنشان کرد: برای تکمیل این پروژه حدود دو میلیارد تومان اعتبار نیاز است. وی از پیشرفت 45 درصدی ساختمان این استخر خبر داد و افزود: علاوه بر اجرای اسکلت، دیوار چینی و نصب کانالهای تهویه و گرمایشی، کاسه استخر اصلی و استخر آموزشی آماده شده و فقط نازککاریهای داخلی این ساختمان باقی مانده است. مدیر آموزش و پرورش زیرکوه با بیان اینکه تاسیسات استخر کمتر از 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، تصریح کرد: در حال حاضر این استخر آماده اجرای تاسیسات است اما برای اجرای تاسیسات این استخر حدود 800 میلیون تومان اعتبار نیاز است. مهدیپور اذعان داشت: از کانالهای مختلف پیگیر تامین هزینه برای راهاندازی این استخر بودهایم اما راهاندازی آن بستگی به اعتبارات ملی دارد و چون هزینه میلیاردی نیاز دارد، زمان آن مشخص نیست. به هر حال آنچه از شواهد امر و صحبتهای مسؤولان ذیربط برمیآید این است که آرزوی و حسرت شنا در تنها استخر زیرکوه حالا حالاها ادامه خواهد داشت و جوانان و نوجوانان این شهرستان گرم و مرزی باید به فکر ورزشی غیر از شنا باشند. ..................................... گزارش از : علی بیهقی .................................... انتهای پیام/69031/ح20
95/05/04 :: 09:55
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]