تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، شمشير بُرَّنده اى است بر ضد اهل باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817566832




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جای نشاط در مدارس خالی است / نظام آموزشی مشکل دارد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: خودزنی دانش آموزان دختر در مدارس کشور که این روزها نقل محافل خبری و فضای مجازی شده است حاکی از وجود نوعی بحران آسیب های اجتماعی در میان دانش آموزان است بحرانی که چنانچه مسئولان آموزش وپرورش کشور در رسیدگی به آن عزمی جدی از خود نشان ندهند بی تردید باید منتظر عواقب ناگوارتری در میان این قشر از جامعه بود.



دکتر سید حسن موسوی چلک رییس انجمن مددکاری ایران در گفت وگو با جام جم آنلاین پدیده خودزنی در میان دانش آموزان را از چند جهت مورد بررسی قرار داد و گفت:این پدیده معلول عوامل متعددی است ازجمله یکی از دلایل آن ابراز وجود و دیده شدن در جامعه و یا خانواده است. از سوی دیگر یادگیری اجتماعی و مشاهده آن در میان همکلاسی ها بدون توجه به عواقب آن در گسترش این پدیده موثر است. وی با اشاره به اینکه چنانچه شاخص های روانی واجتماعی در جامعه ای بالاباشد مسلما این نوع رفتارها کمتر بروز می کند ، افزود:باید روی این بخش یعنی سلامت اجتماعی جامعه سرمایه گذاری کرد موضوعی که تا به حال به آن توجهی نشده است این درحالی است که وزارت بهداشت بارها اعلام کرده که حدود 23 درصد مردم کشور حداقل از یک نوع اختلال روحی وروانی رنج می برند.

این جامعه شناس درادامه بررسی این پدیده و نقش آموزش وپرورش در بروز آن گفت: وقتی ما نتوانیم خواسته های خود را بیان کنیم و به عبارتی خود را معرفی کنیم نتیجه آن بروز چنین رفتارهایی است که می بینیم.شاید بسیاری این معضل را ناشی از سیستم نادرست نظام آموزشی کشور می دانند در حالیکه من معتقدم مدرسه همچنان یکی از محیط های اجتماعی مورد وثوق است و نباید برخی از این رفتارها را نتیجه سیاست های غلط مدرسه و آموزش وپرورش دانست.زیرا یک دانش آموز از بیرون و از میان خانواده وارد مدرسه می شود درنتیجه بسیاری از این عوامل بروز خشونت از خارج به درون مدرسه راه پیدا می کند. البته منکر این قضیه نیز نیستم که محیط سالم مدرسه می تواند بهترین بستر برای ارتقای شاخص های روانی و اجتماعی دانش آموز باشد.ولی همه مشکلات را نباید به مدرسه ربط داد. موسوی نبود نشاط اجتماعی را از دلایل دیگر دانست و افزود:در هر جامعه ای پویایی و سرزندگی بیشتر باشد مشکلات اجتماعی آن جامعه نیز کمتر است. همچنین مدارس نیز باید نشاط را به دانش آموزان تزریق کنند هرچقدر مدارس شادی گریز باشند گرایش دانش آموزان به خشونت وخود آزاری بیشتر می شود. به اعتقاد رییس انجمن مددکاری ایران ،همیشه برنامه های ما از آسیب های اجتماعی عقب تر است زیرا نظام رصد و آینده نگری مسائل اجتماعی را در جامعه مان جدی نگرفته ایم.این اتفاقات زنگ خطری برای جامعه است و چاره ای نداریم که با نگاه به آینده و رصد موضوعات مختلف درصدد رفع و راه چاره آن باشیم. وی تاکید کرد:آموزش های ما باید جلوتر از دانش آموزان باشد باید اطلاعات درست ،مفید ،کافی ودرحد درکشان با استفاده از روشهای مناسب وجذاب را به این افراد منتقل کنیم و بدون شک اگر این اطلاعات درست وبه موقع ارائه شود کمتر به دلیل جهل ونادانی وفقدان مدیریت دچار مشکل خواهیم شد. نشانه خشم وخشونت سوسن رضوی روانشناس بالینی نیز در گفت وگو با جام جم آنلاین در خصوص پدیده خودآزاری در میان دانش آموزان دختر گفت:چنین رفتاری مسلما نشانه خشونت و خشم است لذا باید ببینیم چه چیزی دانش آموزان ما را خشمگین کرده است آیا شکاف میان دانش آموز و خانواده و یا شکاف میان او ومدرسه و حتی جامعه سبب بروز این خشم شده است؟ وی افزود:این پدیده به تنهایی یک بیماری است ولی وقتی در میان جمعی شیوع پیدا می کند دیگر بیماری نیست بلکه حاوی پیامی است که در جایی حال در نظام آموزشی یا جامعه و یا خانواده مشکلی وجود دارد.در واقع یک علامت است .علامتی که باید آن را جدی گرفت. رضوی درهمین حال مشکل را تنها مربوط به نظام آموزش وپرورش ندانست و گفت:کل اجتماع ما در این میان مقصرند و در واقع دوره جوانی ونوجوانی را نادیده گرفته اند. وحاضر نیستند برای آن هزینه ای کنند. این روانشناس ارتباط خوب خانواده با فرزندانشان و باز کردن باب گفت وگو و ایجاد رابطه منطقی را در جلوگیری از بروز چنین پدیده هایی موثر دانست.




چهارشنبه 15 دی 1395 ساعت 11:24





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن