تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867543275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاسبی در سایه رضایت کامل مشتری


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کاسبی در سایه رضایت کامل مشتری
کاسبی درست اگرچه از نظر ما مسلمانان به کسب حلال تعبیر می شود اما در میان پیروان سایر ادیان هم رسم و آداب مخصوص به خودش را دارد. ما مسلمانان هرچقدر به حلال بودن رزق معتقد هستیم در کنار خودمان پیروان مذهبی ادیان آسمانی را داریم که آنها هم به سهم خودشان اصول اخلاقی و اعتقادی خاصی برای کاسبی شان دارند.
مثلا ارامنه اعتقاد دارند که باید با مشتری رو راست باشند، جنس واقعی را با اسم واقعی بفروشند، کم فروشی نکنند و در آخر حساس هستند که مبادا مشتری از در مغازه شان ناراضی بیرون برود. همین ملاحظات شان باعث شده که اگر مشتری آنها مسلمانان هم باشد با آرامش خاطر و رضایت کامل خرید کند و قطعا دفعه بعد هم انتخابشان برای خرید مغازه آنها باشد.
اینجا 16 متری مجیدیه است، محله ای که به سکونت ارامنه شهرت دارد. امروز سه شنبه هفتم دی ماه درست یک روز بعد از روز میلاد حضرت مسیح قرار است از کاسبانی که اگرچه ارمنی هستند اما رزق پاک و رضایت مشتری را سرلوحه کارشان قرار داده اند تقدیر شود. مدیرت فرهنگی هنری منطقه هشت از تابستان امسال تا کنون با برنامه "کاسب حبیب الله" از کسبه ای که اهالی محل دوستشان داشته باشند و از کارشان راضی باشند تقدیر می کند.
قرار جمع شدن همه سرای مجیدیه است، جمعی از مسئولان و مدیران فرهنگی منطقه با خبرنگاران و عکاسان در یک محل جمع شده اند و با شوق منتظر هستند تا ببینند این بار از کدام یک از کاسب های محل تقدیر می شود. سمت چپ خیابان 16 متری را که به سمت بالا می رویم درست نبش چندمین کوچه مغازه خوراکی فروشی است که به گفته آقای میناسیان دبیرشورایاری سرای مجیدیه بیش از 50 سال قدمت دارد.

راضی بروید و خوشحال خرید کنید
پلاک 28 "پانیذ" مغازه آقای یونیک ابراهیمی است. پیرمرد خنده رو، خوش اخلاق با چشمانی روشن و قدی متوسطه که لبخندش جمع ما را به خودش جلب می کند. تعارف می کند وارد مغازه می شویم برایمان شکلات می آورد و به زبان فارسی که لهجه ارمنی دارد توضیح می دهد شکلات به مناسبت عید کریسمس است بخورید. بعد هم با صدای آرام و کلماتی که با دقت بیان می کند،می گوید:" از 50 سال پیش اونورتر در محله مجیدیه سکونت دارم. کاسب هستم". میپرسم آقای ابراهیمی فکر می کنید چرا کاسب نمونه انتخاب شده اید؟ جواب می دهد: "برایم مهم است که کسی که می آید مغازه مان حتی اگر خوشحال نیست خوشحال و راضی بیرون برود. از کلک زدن متنفرم می گویم اگر کسی با اطمینان خرید می کند نباید به او دروغ بگویم و جنس تقلبی به او بفروشم". آقای میانسیان در همین حین می گوید:" آقای ابراهیمی از قدیم در محل به داشتن پنیر اصل و واقعی لیقوان شهره داشته چون پنیرهایش را مستقیم از تبریز می آورد حتی از ارمنستان هم مشتری دارد".

از "لبه" خبری نیست
با جمع رسانه ای و مسئولان فرهنگی راهی مغازه دوم کاسب نمونه امروز می شویم. چند قدم پایین تر نانوایی است که این بار کاسب آن ارمنی نیست اما به انصاف داشتن و خوش اخلاق بودن شهره است. نانوایی که در قدیم به اسم "جعفر" معروف بوده و امروز همه آن را به اسم "تبریزیان" می شناسند. وارد مغازه که می شویم نانوای جوان و سرحال به پیشوازمان می آید. با لبخند به داخل مغازه راهنمایی مان می کند. وقتی می پرسم فکر می کنید چه چیزی باعث شده کاسب نمونه انتخاب شوید، لبخند می زند و در جوابم می گوید: "من در محل شهره ام به اینکه نان بی لبه دارم". چشمانم گرد می شود نان بی لبه؟! تعجبم را که می بیند با همان لبخند ادامه می دهد: "آن چیزی که باعث دورریز داشتن نان می شود خمیرهایی است که کنار بعد از پختن وجود دارد به آن لبه می گویند. مردم دوست ندارند نانی بخرند که لبه دارد چون دور ریز می شود و من این حساسیت آن ها را در پخت نان درنظر میگیرم".
حضور مردم در تجربه امروز ثابت کرد که چقدر برایشان مهم است که از کاسب های مهربان محله شان تقدیر شود و دقیقا به همین خاطر است که برنامه تقدیر از کسبه های منطقه هشت با عنوان "کاسب حبیب الله" تا پایان سال 95 ادامه دارد.




تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن