محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832369254
حسن بیادی:جبهه مردمی یاران انقلاب شکست میخورد/تشکیل ائتلاف آبادگران دیگر، خیال خام است/تئوری اصولگرایان این است که هدف وسیله را توجیه میکند
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
حسن بیادی:جبهه مردمی یاران انقلاب شکست میخورد/تشکیل ائتلاف آبادگران دیگر، خیال خام است/تئوری اصولگرایان این است که هدف وسیله را توجیه میکند
تحلیلهای متفاوت اصولگرایان درباره جناح هاشان این روزها زیاد شده است. عدهای از اصولگرایان بر این باورند که با کاهش مشارکت مردم، میتوانند رقابتهای انتخاباتی را به دور دوم بکشانند. گروهی دیگر از انها معتقدند، اصولگرایان، کاندیدای مقتدری ندارند و در این میان نیز هر روز جبهه جدیدی از دل اصولگرایان با ایده جدیدی ظهور میکند. در این وانفسای فعالیتهای جبهه اصولگرا هم، هر روز نام یک کاندیدا مطرح میشود. تا دیروز مصطفی میرسلیم، شنیده میشد و امروز هم نام محمد مهدی زاهدی شنیده میشود.
روز نو : تحلیلهای متفاوت اصولگرایان درباره جناح هاشان این روزها زیاد شده است. عدهای از اصولگرایان بر این باورند که با کاهش مشارکت مردم، میتوانند رقابتهای انتخاباتی را به دور دوم بکشانند. گروهی دیگر از انها معتقدند، اصولگرایان، کاندیدای مقتدری ندارند و در این میان نیز هر روز جبهه جدیدی از دل اصولگرایان با ایده جدیدی ظهور میکند. در این وانفسای فعالیتهای جبهه اصولگرا هم، هر روز نام یک کاندیدا مطرح میشود. تا دیروز مصطفی میرسلیم، شنیده میشد و امروز هم نام محمد مهدی زاهدی شنیده میشود. حسن بیادی، عضو سابق شورای شهر تهران و دبیرکل جمعیت آبادگران جوان از دور نظاره گر فعالیتهای آنهاست و میگوید:« با این روندی که پیش میرود اصولگرایان به وحدت نخواهند رسید و با یک کاندیدا در عرصه رقابتها حضور پیدا نمیکنند.»به گزارش روز نو؛ او به تحلیل عملکردهای اصولگرایان و برخی جبهههای به وجود آمده درون اصولگرایان از جمله جبهه « یاران انقلاب اسلامی» میپردازد که مشروح این گفت و گو در ادامه میآید:
فکر میکنید بین اصولگرایان، کدام طیف از آقای روحانی حمایت خواهند کرد؟
الان نمیشود قضاوت کرد که کدام بخش از ایشان حمایت خواهند کرد. اما احتمال این وجود دارد که بخشی ازمعتدلین مانند روحانیون و همچنین از بین اطرافیان آقای احمدی نژاد، عدهای به آقای روحانی رأی دهند و از او حمایت کنند. در واقع اختلاف نظرهایی که بین اطرافیان آقای احمدی نژاد و طیف اصولگرایان وجود دارد، این گمان را به وجود میآورد. اما هنوز برای نتیجه گیری در این رابطه زود است.
اصولگرایان معتدل که به آنها اشاره میکنید چه کسانی هستند؟ از چه طیفی از اصولگرایان هستند؟
من نمایندگی از جانب اصولگرایان ندارم و نظرات شخصیام را بیان میکنم. لذا شخص و گروه خاصی مد نظرم نیست. بلکه منظورم بیشتر این است که اکثر مردم به صورت فردی در صحنه انتخابات عمل میکنند و فاکتور بسیار مهم «اعتماد» که بیشتر در تصمیمات آنان تأثیرگذاراست . لازم است که باین نکته اشاره کنم که جبهههایی که درون اصولگرایان در این چند ساله بوجود آمده، حامیانی دارند که اغلب بخاطر دوگانگی درونی آنان که بدلائل گوناگون بوجود آمده، اغلب بصورت صوری و ظاهری حمایت میکنند و در باطن کار دیگر انجام میدهند. لذا میتوان پیش بینی کرد که اثرگذاری این احزاب ، گروهها و باندهای سیاسی در خوشبینانه ترین زمان ٢٠ و بصورت نرمال 15 و درکمترین حالت 10 درصد است. بنابراین با توجه به این که حزبهای فراگیر و اثرگذار وجود و حضور قانونی ندارند لذا میتوان چنین نتیجه گرفت که نوعاً مردم با روش و فرهنگ و برداشت خودشان تصمیم گرفته و رأی میدهند.
گفتید که برخی حامیان آقای احمدینژاد هم ممکن است به آقای روحانی رأی دهند. به نظر میرسد که اتفاقاً آنها با روحانی اختلاف نظر جدی دارند. حداقل صحبتهای اخیر آقای احمدینژاد اینطور بر میآید که اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد.
همانطور که گفتم گروهها نمیتوانند صد در صد نمایندگی مردم را داشته باشند. برای مثال اینکه حزب، یا جبهه و یا ائتلافی سیاسی شخصی را معرفی و از وی حمایت کند، این برای مردم نمیتواند حائز اهمیت باشد. همین طورکه گفتم ضریب اعتماد به اعمال و گفتار مسئولین از پارامترهای بسیار مهم برای مردم است و بعضی هم شاید گرفتار جوسازیها شوند و گروهی هم با لجبازی رأی میدهند متاسفانه اکثر جناحها به دنبال 2 قطبی کردن جامعه و انتخابات هستند که مخالف منویات و مشی رهبری است لذا با برنامه و همچنین با تصمیماتی نابخردانه از قبیل افشاگریها و اختلاف بین مجریان امور و بسترسازی برای ایجاد فتنهای با روشهای جدید و مخصوصاً از طریق فضاهای مجازی و افزایش بی اعتمادی در میان مردم نسبت به مسئولین و مشخصاً دولت و نظام اسلامی ، مشارکت حداکثری مردم را به حضور حداقلی تبدیل کنند.
چرا باید چنین کاری کنند؟
فقط برای اینکه بتوانند با کاهش مشارکت مردم در دور اول رأی بیاورند. در حالی که این رفتارهای باندی و جناحی مخالف مشی و بیانات مقام معظم رهبری است. چراکه نظر ایشان بر این است که در انتخاباتها حتماً باید مشارکت حداکثری از سوی مردم صورت گیرد.
یعنی برخلاف منویات رهبری عمل میکنند؟
متأسفانه باید بگویم که تئوری کمونیستی هدف، وسیله را توجیه میکند،به شکلی جدید از طرف اکثر گروهای سیاسی برای فقط برنده شدن در رقابتها اعمال میشود.
درجایی گفته بودید که هر کس، مقابل آقای روحانی بیاید، خودزنی کرده است. آیا هنوز هم بر همین باور هستید؟
این مطالب گفتههای من نیست و آنچه را که بصورت تحلیل در مصاحبههایم گفتهام این است که اصولگرایان باید بتوانند به یک گزینه برسند و یک نفر را مقابل آقای روحانی قرار دهند. علی رغم این که با آقای قالیباف در بعضی ازموارد بسیار کم، موضع و اختلاف نظر دارم، اما بر این باورم که ایشان صلاحیت و تواناییاش بیش از دیگران برای رقابت با جناب آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری آتی است.
پس در واقع میان گزینههایی که به عنوان کاندیدای اصولگرایان معرفی میشوند مثل آقای میرسلیم و آقای جلیلی و غیره، آقای قالیباف را بیش از همه رقیب جدی برای آقای روحانی می دانید؟
بله. نظر شخصی من این است که غیر از ایشان هر کسی که وارد این رقابت شود، به نوعی خودزنی کرده است.
آیا بحث املاکی که مرتبط با شهرداری اخیراً مطرح شده، موجب ریزش آرای آقای قالیباف خواهد شد؟
این طور نیست. ما فکر میکنیم که این موضوع فقط دامن آقای قالیباف را میگیرد. در حالی که دامنگیر آقای روحانی هم هست. نتیجه این است که کل جمع کنار گذاشته میشود با این استدلال که هم اینها دروغ میگویند هم آنها. این را میخواهم مطرح کنم که پیرو بحثهای موجود درباره املاک و حقوقهای نجومی که هر روز شاهد یک افشا و نابسامانی هستیم که متأسفانه مسئولین سه قوه به آن توجهای ندارند. به نظرم از خارج کشور برای فتنهای جدید پازلی طراحی کردهاند که اینها بخشهایی از آن پازل است. تحقیر کردن و کوچک کردن آقای روحانی یکی از تکههای این پازل است.
آیا اصولگرایان در دام این پروژه افتادهاند؟ چون بخشهایی از آنها به شدت نسبت به روحانی نقدهایی مطرح میکنند که بیشتر تخریب کننده است.
ببینید گروههای رقیب آقای روحانی به جای آن که نفرات خودشان را به صورت اثباتی به مردم معرفی کنند با تضعیف دولت مستقر میخواهند. این هم با نظرات رهبر انقلاب منافات دارد. ایشان هیچ گاه اجازه ندادند که هیچ دولتی تضعیف شود .
حزب مؤتلفه به تازگی آقای میرسلیم را به عنوان کاندیدای خودش معرفی کرده است. شما فکر میکنید اگر اصولگرایان بتوانند روی ایشان ائتلاف کنند و ایشان رقیب جدی برای آقای روحانی محسوب میشوند یا خیر؟
علی رغم اینکه آقای میرسلیم فردی متدین، مجرب و انسان لایقی است اما برای چنین کاری، مقبولیت لازم در میان مردم را ندارد و به اعتقاد من نمیتوانند نظر احزاب و رأی مردم را جذب کنند.
عدهای بر این باورند که شکست آقای روحانی به عنوان رییس جمهور مستقر، ناممکن است و معرفی کاندیدا از جانب اصولگرایان منجر به شکست در این رقابت شده و پرونده انتخاباتی اصولگرایان برای همیشه بسته خواهد شد. نظر شما چیست؟
این باورها بسیار ضعیف و تحلیل این نظرات غیر ضروری و یکی از پارامترهای خطرناکی است که جامعه را به سمت دو قطبی شدن هدایت میکند. مطلب مهم دیگر این است که دولت مستقر حتماً نباید 2 دوره باشد. 2 دورهای بودن لزوماً یک قاعده نیست که تمام روسای جمهور در دوم هم رأی بیاورند. اما اینکه به دنبال این باشیم که فردی که یک دوره لیاقت منصب رئیس جمهوری را با برنامههای اثرگذار و به نفع قاطبه مردم و کشور داشته، دور دوم هم انتخاب شود، کار خوبی است. باید توجه داشت که براساس اصول قانون اساسی هر کسی با هر سطح سوادی میتواند کاندیدا شود ولی طبق قانون فصل الخطاب شورای نگهبان است که چه کسانی را بعنوان کاندیدا تعیین و تأیید صلاحیت نماید. علاوه بر این، کفگیر اصولگرایان به ته دیگ نخورده است تا تا سؤال مد نظر شما محقق شود لذا با یک ائتلافی جدید و بادر نظر گرفتن دور دوم در حال رسیدن به توافق هستند تا کسی را مطرح کنند که بتواند، مقابل اقای روحانی، رقابت چشمگیر داشته باشد و آرای مردم را جذب کنند. بالاخره هر کسی که بیاید بخشی مهم از مشارکت عمومی مردم انجام میشود. بنابراین نمیتوان گفت که مشارکت عمومی وحداکثری مردم تنها دست اصلاح طلبان است.
جدیداً گروهی با حضورخود با عنوان یاران انقلاب اسلامی اعلام موجودیت کردهاند که به نظر میرسد شباهتهایی با آبادگران دارد. موافقید که به آبادگران شبیه هستند؟
به نظر من این که بتوان دوباره آن ائتلاف اثرگذار و مردمی آبادگران را تشکیل داد یک خیال خام بیش نیست. این روشی که دوستان در پیش گرفتهاند مثل دوره دوم آقای خاتمی است. در واقع آنها همان مدل را پیاده میکنند و عدم پیروزی محترمانهشان قابل پیش بینی است. به هر حال من شک ندارم که اینها با یک نفر نخواهند آمد و چند نفر را معرفی خواهند نمود.
بنابراین فکر میکنید که اصولگرایان دچار معضل چند کاندیدایی خواهند شد؟
بله با این اختلافاتی که وجود دارد ٩٠ درصد با چند کاندیدا خواهند آمد.
آیا مطلب دیگری وجود دارد که بخواهید به صحبتهایتان اضافه کنید؟
این مطلب را میخواهم مطرح کنم که پیرو بحثهای موجود درباره املاک واگذاری شده و حقوقهای نجومی و مقالات مجعول مسئولین ، اجرای کنسرت در شهرهای مذهبی و بهم زدن سخنرانیها و اینکه که هر روز شاهد یک افشاگری و نابسامانی دیگر هستیم و متأسفانه مسئولین سه قوه به آن توجهی ندارند این است کسانی خارج از کشور برای فتنهای جدید پازلی را طراحی کردهاند که این افشاگریها بخشهایی از آن پازل هستند. تحقیر کردن و کوچک کردن مسئولین مختلف در قوای سه گانه و مشخصاً آقای روحانی یکی از بخشهای این پازل است. گروههای رقیب آقای روحانی به جای آن که کاندیدای خودشان را به صورت اثباتی به مردم معرفی کنند با تضعیف دولت مستقر میخواهند به پیروزی برسند غافل از اینکه با این حرکت آراء رقیب را افزایش میدهند و دیگر این که تضعیف دولت و مسئولین با نظرات مقام معظم رهبری منافات دارد. ایشان هیچ گاه اجازه ندادند که هیچ دولتی تضعیف شود.
*اميد ايرانيان
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]
صفحات پیشنهادی
جبهه مردمی نیروهای انقلاب در مسیر وحدت جریان اصولگرایی تشکیل شده است
جبهه مردمی نیروهای انقلاب در مسیر وحدت جریان اصولگرایی تشکیل شده است عضو جبهه ایستادگی گفت تشکیل جبهه مردمی نیروهای انقلاب میتواند گامی مثبت در جهت رسیدن اصولگرایان به وحدت در زمینه مسائلی چون انتخابات باشد حسین کنعانیمقدم عضو جبهه ایستادگی در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکتشکیل «جبهه مردمی انقلاب اسلامی» علامت نوعی بلوغ سیاسی است
پناهیان در جلس حامیان جبهه مردمی انقلاب تشکیل جبهه مردمی انقلاب اسلامی علامت نوعی بلوغ سیاسی است شناسهٔ خبر 3864312 - شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۱ ۳۳ سیاست > احزاب و تشکلها jwplayer display inline-block; حجت الاسلام پناهیان گفت تشکیل جبهه مردمی انقلاب اسلامی علامت نوعی بلوواکنش عضو جامعه روحانیت به تشکیل جبهه مردمی انقلاب: گفتمان و روش آنها متفاوت است اما در نهایت راه اصولگرایی را
واکنش عضو جامعه روحانیت به تشکیل جبهه مردمی انقلاب گفتمان و روش آنها متفاوت است اما در نهایت راه اصولگرایی را می روند حجت السلام حسین ابراهیمی می گوید ممکن است این جبهه گفتمان و روشی مخصوص به خود را داشته باشند اما در اصول و حمایت و همراهی با اصولگرایان همراه خواهند بود اخیراهدف «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» مبارزه با فساد است/ این جبهه صرفاً سیاسی نیست
هدف جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی مبارزه با فساد است این جبهه صرفاً سیاسی نیست عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی هدفش را مبارزه فساد اداری فساد اقتصادی فساد اجتماعی و همچنین اجرا و تحقق آرمانها امام راحل و رهبر انقلاب اعلام کرده است البتجبهه مردمی انقلاب، جمعیتی از جنس مردم/مردم ازدسته بندی هاخسته اند
گوردزی در گفتگو با مهر جبهه مردمی انقلاب جمعیتی از جنس مردم مردم ازدسته بندی هاخسته اند شناسهٔ خبر 3863590 - شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۹ ۲۹ سیاست > مجلس jwplayer display inline-block; عضو فراکسیون ولایت مجلس درباره تشکیل جبهه نیروهای انقلاب گفت این جمعیت برخواسته از آحاد ملتحاجی بابایی: جبهه مردمی نیروهای انقلاب روال قانونی را طی خواهد کرد
حاجی بابایی جبهه مردمی نیروهای انقلاب روال قانونی را طی خواهد کردتاریخ انتشار يکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ ۱۱ یک عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت که این جبهه حتماً روال قانونی را طی خواهد کرد حمیدرضا حاجی بابایی در گفتوگو با ایسنا درباره لزوم کسب مجوز فعالیت جبههششمین گردهمایی جبهه یاران انقلاب اسلامی (عکس)
ششمین گردهمایی جبهه یاران انقلاب اسلامی عکس تاریخ انتشار ۱۸ ۳۵ - ۰۴ دی ۱۳۹۵ - 24 December 2016وزارت کشور: جبهه یکتا و یاران انقلاب را به رسمیت نمیشناسیم
وزارت کشور جبهه یکتا و یاران انقلاب را به رسمیت نمیشناسیمتاریخ انتشار يکشنبه ۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۳ ۲۱ ایلنا نوشت مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت جبهه یکتا و یاران انقلاب تاکنون درخواست مجوزی از وزارت کشور نکردهاند و از این رو ما آنها را به رسمیت نمیشناسیم محمد امعضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب: اصولگرایان و اصلاحطلبان به این جمع بپیوندند
عضو جبهه مردمی نیروهای انقلاب اصولگرایان و اصلاحطلبان به این جمع بپیوندند عضو هیئت موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی گفت هنوز هیچ گزینه خاصی از سوی این جبهه برای انتخابات ریاستجمهوری مطرح نیست علیرضا مرندی عضو هیئت موسس جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی عصر امروز یکشنبه 5دیدگاه حسین اللهکرم درباره همراهی با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی
دیدگاه حسین اللهکرم درباره همراهی با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامیتاریخ انتشار يکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹ ۳۶ عضو هیئت مؤسس جمعیت انصار حزبالله همراهی تشکل متبوعش با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را مشروط به هماهنگی این جبهه با اعضای «پایداری» دانست حسین-
گوناگون
پربازدیدترینها