واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه شهروندان اطلاعات کاملی در خصوص نصب دکل های مخابراتی ندارند، گفت: برای نصب این دکلها نیاز به اخذ مجوز است و همین امر باعث شده تا هموطنان با دریافت مبالغی تحت عنوان اجاره بهاء اجازه نصب این نوع دکلها و آنتنهای مخابراتی را در محل زندگی خود بدهند. به گزارش ایسنا، سرهنگ علی نیک نفس درباره نصب گیرنده و فرستندههای رادیویی موسوم به BTS تصریحکرد: برخی از اپراتورهای مخابراتی برای فرار از پروسه دریافت مجوز، نصب این دکلها را به بخش خصوصی واگذار کرده اند. لذا برخی از شرکتهای خصوصی نیز بدون توجه به سیر مراحل قانونی امر فقط با مراجعه به در منازل و صحبت با مالک یا مدیر ساختمان، این افراد را تشویق به اجازه نصب فرستندههای رادیویی میکنند.
وی افزود: امروزه شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت بیسیم در حال گسترش بوده و رشدی چشمگیر داشته و برای هرچه بهتر برقرار شدن ارتباط و افزایش سرعت ارائه خدمات انتظار میرود در گوشه و کنار شهر اقدام به نصب فرستنده و گیرندههای wifi کنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا با اشاره به آمار فرستندههای مخابراتی فاقد مجوز گفت: برابر آمار ارائه شده توسط رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست، چیزی در حدود80 درصد دکلهای مخابراتی نصب شده از طرف اپراتورهای تلفن همراه مجوزی اخذ نشده است.
نیک نفس با اشاره به اینکه شهروندان باید متوجه این امر باشند که علاوه بر تاثیرات مخرب بر سلامت شهروندان احتمال خرابکاری، شنود غیر مجاز و... نیز توسط برخی از این دکلهای به ظاهر مخابراتی میتواند صورت گیرد، گفت: از این رو هر گونه تخلف و جرمی که از طریق این دکلهای غیر مجاز صورت میگیرد علاوه بر مقصر بودن اپراتور مخابراتی، مالک یا مالکین ساختمان نیز مقصر هستند و باید در برابر قانون پاسخگو باشند.
وی به برخی از فعالیتهای مجرمانه از طریق این دکلها اشاره کرد و گفت: شنود بیسیمهای نظامی و امنیتی، ایجاد پارازیت برای دریافت شبکههای ماهوارهای، ایجاد اختلال در سامانههای دولتی و خصوصی مثل بانک ها و... از جمله مواردی است که هموطنان عزیز باید در نظر داشته باشند.
بر اساس اعلام پورتال پلیس فتا، نیکنفس به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان با افرادی که خود را کارمند مخابرات یا اپراتورهای مخابراتی معرفی میکنند در خصوص نصب دکلهای مخابراتی یا دیشهای اینترنت ماهوارهای همکاری نکنند مگر با ارائه مدارک شناسایی معتبر و پس از اخذ استعلام لازم از سازمان مربوطه و همچنین مراحل اخذ مجوز های لازم این کار انجام شده باشد.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا در پایان با اشاره به آدرس سایت پلیس فتا آن را دریچه ارتباطی با شهروندان خواند و افزود: پلیس فتا از هموطنان درخواست میکند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری، بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند. انتهای پیام
شنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۷:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]