تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بجا، نيكوكارى، نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوش بختى تبديل و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868139779




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رکوردشکنی ١٧ ماهه نفت | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: هفته پایانی سال میلادی با روندی صعودی برای قیمت نفت همراه بود. بازار نفت در انتظار اجرای توافق اوپک، قیمت‌های روبه‌رشدی را طی کرد؛ به‌طوری‌که شاخص نفت برنت دریاي شمال در پایان هفته مرز ٥٧ دلار را درنوردید که این میزان در ١٧ ماه اخیر بی‌سابقه است.

به گزارش تراز ، هفته پایانی سال میلادی با روندی صعودی برای قیمت نفت همراه بود. بازار نفت در انتظار اجرای توافق اوپک، قیمت‌های روبه‌رشدی را طی کرد؛ به‌طوری‌که شاخص نفت برنت دریاي شمال در پایان هفته مرز ٥٧ دلار را درنوردید که این میزان در ١٧ ماه اخیر بی‌سابقه است. 
اغلب پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد این افزایش قیمت از ابتدای ژانویه و عملی‌شدن توافق، شدت خواهد یافت و قیمت نفت در سال ٢٠١٧ از مرز ٦٠ دلار در هر بشکه فراتر خواهد رفت که این موضوع می‌تواند نویدی برای تعادل عرضه و تقاضا در بازار باشد.
 
٣ شاخص اصلی قیمت نفت
 
قیمت نفت «برنت دریای شمال» (Brent) در اواسط روز جمعه سی‌ام دسامبر ٥٧ دلار و سه سنت معامله شد که نسبت به هفته قبل، دو دلار و ٣٤ سنت افزایش یافته است. شاخص «نفت وست‌تگزاس اینترمدیت» (WTI) نیز در همین زمان ٥٣دلارو ٩٧ سنت معامله شد که این شاخص نیز نسبت به پایان هفته قبل، یک‌دلار‌و ٤٥ سنت رشد نشان می‌دهد. همچنین بنا به گزارش دبیرخانه اوپک، آخرین قیمت سبد نفتی این سازمان (OPEC Reference Basket Price) با ٥٢‌دلار‌و ٢٥ سنت مربوط به روز چهارشنبه بیست‌ویکم دسامبر است. سبد نفتی اوپک سال٢٠١٦ میلادی را با ٣١دلار‌و ٧٩ سنت آغاز کرد و بر این اساس، در پایان سال با ٢٢ دلار افزایش قیمت مواجه شده است.
 
سال ٢٠١٧؛ دوران گذار نفتی
 
یک مؤسسه پژوهشی در صنعت نفت اعلام کرد سال ٢٠١٧ میلادی، سال تحول در این صنعت خواهد بود. به گزارش شبکه خبری بلومبرگ به نقل از شانا، «انگس راجر»، رئیس بخش پژوهش بالادستی نفت و گاز در مؤسسه وود مکنزی، اعلام کرد: رشد قیمت نفت، با کاهش هزینه تولید انگیزه تولیدکنندگان نفت غیرمتعارف (شیل) در آمریکا را برای افزایش تولید بالا می‎برد؛ اما بازگشت این تولیدکنندگان به بازار، نیازمند زمان است و بنابراین، سال ٢٠١٧ میلادی سال گذار در صنعت نفت خواهد بود.
 
همچنین «الن والد»، کارشناس نشریه فوربز، در یادداشتی نوشت: قیمت نفت به احتمال زیاد در سال ٢٠١٧ میلادی سرانجام ثبات را تجربه خواهد کرد. سازمان اوپک پس از نشست موفقیت‎آمیز خود در ماه نوامبر امسال، دوباره عملکردی مثبت دارد و اعضای آن برای محدودکردن تولید و افزایش قیمت‎ها، تلاش می‎کنند.
 
این تحلیلگر بازار نفت معتقد است حتی اگر توافق اوپک به‌طور کامل اجرا نشود و دوام نیابد و حتی اگر همراه‌کردن کشورهای غیراوپک با توافق کاهش تولید با چالش‎هایی رو‎به‎رو شود، حرکت این سازمان اکنون در جهت محدودکردن هماهنگ تولید است.
 
لازم به ذکر است چندی قبل مقامات عربستان و روسیه نسبت به آینده بازار پس از اجرای توافق نفتی ابراز خوش‌بینی کرده بودند و سطوح قیمتی بالاتر از ٥٥ دلار را در سال ٢٠١٧ راضی‌کننده عنوان کردند.
 
افزایش تاریخی تولید نفت و میعانات گازی ایران
 
اداره اطلاعات انرژی دولت آمریکا (EIA)، در جدیدترین گزارش خود از بازار نفت اعلام کرد تولید نفت ایران در ٩ماهه نخست سال جاری میلادی به سه‌میلیون‌و ٩٢٠‌ هزار بشکه رسیده است که نسبت به سال قبل از آن افزایش ١٨,٨ درصدی نشان می‌دهد. همچنین براساس این گزارش تولید نفت خام و میعانات گازی ایران در ماه سپتامبر، چهار‌میلیون‌و ١٩٠‌هزار بشکه بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ٨٧٠‌ هزار بشکه رشد دارد و بیشترین رقم تولید ایران از دهه ٨٠ میلادی محسوب می‌شود.
 
پیش‌بینی رشد ٤٦ درصدی درآمد نفتی عربستان
 
یک مرکز تحقیقاتی پیش‌بینی کرد درآمدهای نفتی عربستان پس از حصول توافق اوپک برای کاهش عرضه نفت افزایش یابد. به گزارش خبرگزاری بلومبرگ به نقل از فارس، «مرکز تحقیقات خلیج‌فارس» پیش‌بینی کرده است با توجه به سیاست کاهش عرضه نفت و رشد قیمت، انتظار می‌رود درآمد نفتی عربستان در سال ٢٠١٧ با ٤٦ درصد افزایش مواجه شود، همچنین وزارت اقتصاد عربستان در بیانیه بودجه این کشور، درآمد نفتی سال ٢٠١٧ را ١٢٨‌میلیارد دلار پیش بینی کرده است که در مقایسه با ٨٧‌میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت در سال ٢٠١٦، حدود ٤٦ درصد رشد نشان می‌دهد.
 
قیمت گاز طبیعی
 
به گزارش اداره اطلاعات انرژی دولت آمریکا (EIA)، قیمت شاخص اسپات‌هنری هاب (Henry Hub) به‌عنوان شاخصی برای قیمت فروش لحظه‌ای گاز طبیعی در آمریکا در هفته منتهی به سی‌ام دسامبر، سه‌دلارو ٧٠ سنت به‌ازای هر ‌میلیون «بی‌تی‌یو» یا واحد گرمایی انگلیسی (MMBtu) مبادله شد که نسبت به هفته گذشته، ١٥ سنت رشد نشان می‌دهد. 
 
 
 
 
 



منبع: شرق

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 11 دى 1395 - 08:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن