واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تقدیر از برج قحطی در نهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد
در نهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد از هادی حکیمیان نویسنده رمان برج قحطی تقدیر شد.
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ نهمین جایزه ادبی جلال آلاحمد در تالار وحدت تهران برگزیدگان خود را معرفی کرد که در این مراسم رمان برج قحطی نوشته هادی حکیمیان نویسنده یزدی به عنوان اثر تقدیری بخش رمان معرفی و با اهدای لوح تقدیر و جایزه از وی قدردانی شد.
در بخش رمان 5 اثر نامزد دریافت جایزه بودند که به انتخاب هیأت داوران، رمان لم یزرع نوشته محمدرضا بایرامی به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد و لوح تقدیر، نشان جلال و جایزه ۳۰ سکهای این دوره را به خود اختصاص داد.
حسین فتاحی، قاسمعلی فراست و یزدان سلحشور داوری این بخش را بر عهده داشتند.
رمان برج قحطی دومین اثر بلند داستانی هادی حکیمیان، در 438 صفحه و هفت فصل با شمارگان هزار و 200 نسخه در قطع رقعی توسط انتشارات شهرستان ادب منتشر شده و امسال به چاپ دوم رسیده است.
برج قحطی به موضوع انقلاب اسلامی در یزد میپردازد و بخشهایی از تاریخ معاصر ایران و مبارزات مردم علیه حکام ظالم دوران قاجار و پهلوی را روایت میکند. این اثر نمونهای موفق از تلفیق ادبیات و زبان بومی با روایتهای تاریخی از رخداد انقلاب اسلامی در منطقه یزد بوده و آنچه نویسنده از تاریخ روایت میکند، تا پیش از این کمتر به گوش مردم رسیده است. روایت او از تاریخ، روایتی بومی و سرشار از ظرائف مردمشناسانه دیار کویر است.
حکیمیان در این رمان تلاش کرده برپایه فرهنگ بومی خود، از واژگان و عباراتی بهره ببرد که خاص مردمان این دیار بوده و در بطن زندگی آنها جاری است.
این اثر سال 93 در نخستین جشنواره سراسری داستان اشراق حائز رتبه اول رمان در بخش ویژه پنجاهمین سالگرد نهضت امام خمینی ره شده بود.
از این نویسنده یزدی که فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته تاریخ است علاوه بر برج قحطی، مجموعه داستان گل انارها را باد میبرد، توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده که در سال 86 برنده کتاب سال جشنواره شهید حبیب غنی پور شده است.
حکیمیان هماکنون رمان کُشته خانه با موضوع انقلاب اسلامی و رمانهای تنگه زاغ و خواب پلنگ با موضوع کودک و نوجوان را در دست چاپ دارد.
گفتنی است: چهار نفر از داستاننویسان کارگاه آموزش داستاننویسی داستان طلاب که در حوزه هنری یزد دایر است نیز آثار خود را برای شرکت در دوره آموزشی آلجلال به بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان ارسال کردند و موفق به شرکت در این دوره شدند.
نهمین جایزه جلال آلاحمد از 3 تا 5 دیماه در بخشهای داستان بلند و رمان، مجموعه داستان کوتاه، نقد ادبی و مستندنگاری در تهران برگزار شد.
۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]