تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من براى (احياى) مكارم و نيكى‏هاى اخلاقى مبعوث شدم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832216910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تأکید رئیس سازمان تعزیرات بر امحا یا صادرات کالاهای قاچاق


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تأکید رئیس سازمان تعزیرات بر امحا یا صادرات کالاهای قاچاق
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: باید کالای قاچاق مجددا صادر و یا امحا شود، وگرنه نمی توان با قاچاق مبارزه کرد.


به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، علیرضا جمشیدی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در نشست تخصصی مدیران ستادی و استانی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، فساد را یکی از مشکلات کشور برشمرد و اظهار داشت: فساد اداری معضلی است که به وفور اثرات آن را در بنیان های فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی به صورت ملموس مشاهده می کنیم.


وی قاچاق را یکی از فسادهای فراگیر در کشور عنوان کرد و افزود: مفسدان زیاده‌خواه از یک سو و فساد برخی از بخش های اداری از سوی دیگر باعث می شوند که قاچاق صدمات جبران ناپذیری به بنیان های جامعه وارد کند.


*مبارزه با قاچاق، نیازمند اراده‌های پولادین و سیستم های هوشمند غیرقابل نفوذ


رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان این مطلب که مبارزه با قاچاق با اراده های پولادین، مردان آهنین نفوذناپذیر و سیستم‌های هوشمندی که دخالت انسانی کمتری در آن باشد؛ قابل حل است؛ اذعان داشت: جایی که فساد وجود دارد باید بررسی کنیم که نظام سلامت اداری در آن بخش وجود دارد یا خیر؟، آیا مفسدان توانسته‌اند سیستم سالم اداری ما عبور کنند یا خیر؟ و آیا سیستم‌های مورد استفاده دست مفسدان را بسته است یا خیر؟


وی به نقش والای مدیران به خصوص مدیران اجرایی در مبارزه با فساد تاکید کرد و گفت: مدیران اجرایی که این رسالت مهم را به عهده دارند؛ با قدرت، تعهد، سلامت و جدیت در کار، می توانند پایه های فساد را متزلزل کنند.


جمشیدی با اشاره به رشادت‌ها و از خودگذشتگی شهدا و خانواده معظم آنان، مبارزه با فساد را در تداوم راه آن عزیزان عنوان و آنرا یک وظیفه شرعی، انسانی، ملی و اخلاقی خواند و افزود: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سخنان خود بر مبارزه با فساد تاکید مکرر دارند که باید در این خصوص تمامی مساعی قوای سه گانه به آن اختصاص یابد.


وی افزود: قطعا یکی از آفت‌های جدی کشور فساد است و سازمان تعزیرات حکومتی در مبارزه با این معضل نقشی ارزنده و اثرگذار دارد.


*تأکید برلزوم افزایش سرعت در رسیدگی به تخلفات


رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با بیان این مطلب که سازمان تعزیرات حکومتی، مرجع رسیدگی به تخلفات است، گفت: سرعت در رسیدگی به پرونده‌ها از اهمیت بسزایی برخوردار است و برای همین سازمانی مجزا از بخش های قضایی ایجاد شده که در اختیار دولت و حاکمیت باشد و در زمان کمتر به تخلفات رسیدگی شود و پاسخگوی مردم باشد.


جمشیدی با بیان این مطلب که ویژگی نظام دادرسی در سازمان تعزیرات حکومتی و نظام قضایی به دلیل تفاوت‌های شکلی، ماهوی، سیاست ها و چارچوب‌ها باید مجزا باشد؛ افزود: در سازمان تعزیرات حکومتی باید با سرعت به تخلفات رسیدگی کرد و اگر تعلل کنیم ممکن است اموال آسیب ببیند و یا خسارت های دیگری به دولت و مردم وارد شود.


وی افزود: بخشی از اطاله در رسیدگی به پرونده ها برای استعلام احراز قاچاق و کارشناسی های لازم است به عنوان مثال انبارهایی که نیروی انتظامی اخیرا پلمب کرده باید به سرعت کارشناسی شود و تا زمانی که کارشناسی انجام نشده است، روسای شعب سازمان تعزیرات حکومتی به لحاظ قانونی امکان رسیدگی به پرونده ها را ندارند.


وی افزود: امروز سامانه مدیریت پرونده سازمان تعزیرات حکومتی راه اندازی شده است و این اتفاق مهمی است که می توان ضمن آگاهی از وضعیت پرونده ها بر روند صدور احکام نظارت کرد و اگر این سامانه به سازمان اموال تملیکی و سایر سازمان های مربوط از جمله گمرک متصل شود می توان پرونده ها را در یک سیستم یکپارچه تا زمان اجرای احکام مورد بررسی و نظارت قرار داد.


*سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی امانت دار مردم و دولت است


معاون وزیر دادگستری ضمن تشکر از رئیس و مدیران سازمان اموال تملیکی، این سازمان را امانتدار دولت، در بخش دولتی و امانتدار مردم در بخش خصوصی برشمرد و گفت: رعایت ضوابط فنی، ایمنی و حفاظتی ضروری است و در مواردی که این ضوابط وجود ندارد، قانون ظرفیت هایی ایجاد کرده که می توانیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم.


وی افزود: کالاهای سریع الفساد، سریع الاشتعال و احشام را که ضوابط نگهداری آن وجود ندارد را سریعتر تعیین تکلیف کنید تا شاهد انبارهای مملو از کالا و اطاله رسیدگی به پرونده ها نباشیم.


وی با اشاره به کمبود فضای انبارهای سازمان اموال تملیکی، تصریح کرد: در برخی موارد انبارها متناسب نیست اما سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی باید متناسب سازی را انجام دهد و حتی نسبت به گسترش و یا ایجاد انبار در استان ها اقدام کند.


*سرعت در اجرای حکم موجب بازدارندگی است


جمشیدی با بیان این مطلب که سرعت در اجرای حکم موجب بازدارندگی است و می تواند افراد را متنبه و تکلیف را مشخص کند، تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی برابر قانون موظف است در فرصت یک ماهه به پرونده ها رسیدگی کند و در این راستا 9 شعبه تجدید نظر برای کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده ها در استان ها مستقر شده اند که آمارها حاکی از ایجاد تحول در این زمینه است.


*آیا کالاهای قاچاق باید امحا شود یا خیر؟


معاون وزیر دادگستری با طرح این سوال که آیا کالاهای قاچاق باید امحا شود یا خیر، گفت: مساله ورود کالای قاچاق به بازار مصرفی ضربه های جدی به پیکره اقتصاد کشور وارد می کند و در صورتی که کالای قاچاق در بازار به فروش برسد اینکه فروشنده دولت باشد یا فرد متخلف، تغییری در آثار مخرب قاچاق ایجاد نمی کند.


وی افزود: باید کالای قاچاق مجددا صادر و یا امحا شود وگرنه نمی توان با قاچاق مبارزه کرد.


در پایان جمشیدی به سؤالات مدیران ستادی و استانی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی پاسخ گفت.


نشست تخصصی مدیران سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی امروز با حضور دلیری رئیس این سازمان و مسئولان سایر دستگاه های نظارتی برگزار شد.





۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن