تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831966369




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با کودکان خشن چگونه برخورد کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: با کودکان خشن چگونه برخورد کنیم؟
بیشتر کودکان خشونت و رفتارهای خشن را الگو می گیرند و این الگو معمولا والدین هستند.


عطیه رضایی روانشناس بالینی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: در دوران کودکی بروز خشونت در کودکان طبیعی است و دعوای بین خواهر و برادر ها و همسالان عموما غیر عادی شناخته نمی شود.


وی بیان کرد: دعواهای کودکانه  فرصتی است که کودکان با نظارت و کمک والدین نحوه مدیریت مشکلات را فراگیرند تا درآینده برای ورود به مهدکودک یا اجتماع های بزرگتر شود بدانند انجام رفتار صحیح را تمرین کنند و فرصتی است پدر ومادر ها مدیریت اختلافات را به فرزندان بیاموزند.


رضایی تصریح کرد: گاهی خشونت کودکان خیلی شدید می شود و میزان شدت مانند میزان خشم در بزرگسالان است یا شدت و دفعات تکرار آن در طول روز غیر عادی است که می تواند با  پرت کردن وسایل یا آسیب بدنی به افراد همراه شود.


این روانشناس بالینی اشاره کرد: ما باید دعوای طبیعی کودکان را از خشونت غیر طبیعی متمایز کنیم و زمانی که رفتار کودک جنبه آزار دهنده و خصوصا حالت فیزیکی پیدا می کند این به معنای پرخاشگری کودک است.


وی گفت: بیشتر کودکان خشونت و رفتارهای خشن را الگو می گیرند و این الگو معمولا والدین هستند. در خانواده های که تنش وجود دارد کودک این رفتارها را می آموزد و تکرار می کند، بیشترین دلیل خشونت کودکان زندگی در شرایط محیطی تنش زا است و درکنار آن استفاده از بازی های کامپیوتری و مشاهده برنامه های خشن می تواند در ایجاد رفتارهای غیر عادی کودک  موثر باشد.


رضایی عنوان کرد: مدیریت دعوای کودکانه مهم است و پدرومادر در دعواهای ملایم کودکانه باید علت اصلی بروز دعوا را پیدا کنند و با کودکان بنشینند صحبت کنند و مهارت همدلی کردن را به کودکان خود بیاموزند و به فرزند خود را توجیه کنند که خواهر یا برادر وی به دلیل رفتار او چه حسی پیدا می کند.


این روانشناس بالینی افزود: اما در دعواهای خشن کودکانه باید با کودک رفتار شدید تری صورت پذیرد، ابتدا باید ببینند رفتار خشن ریشه یابی شود و در این حالت تنبیه به معنای محرومیت کودک از یک چیز خوشایند کودک در صورت بروز رفتار خشن از وی موثر است.


وی تصریح کرد: ما برای شکل دادن یک رفتار معمولا سعی می کنم به فرزندان هدیه دهیم اما در رفتارهای پرخاشگرانه کودک را باید از یک چیز خوشایند وی محروم کرد. و باید به وی توضیح داده شود که به چه دلیل محروم شده است. 


رضایی بیان کرد: والدین در زمان بروز رفتار خشونت آمیز کودک هرگز شخصیت وی را نباید زیر سوال ببرند و با برچسب صفت های مانند خشن، عصبی و پرخاشگر تمام شخصیت کودک را زیر سوال ببرند، آنها باید فقط رفتار خشونت آمیز کودک را زیر سوال قرار دهند، در غیر اینصورت جایی برای اصلاح رفتار کودک باقی نمی ماند.


این روانشناس بالینی اظهار داشت: والدین باید پیامدهای رفتار خشونت آمیز کودک را به وی توضیح دهند و مثلا به او بگویند که  تو با رفتار خشن دوست هایت را از دست می دهی و ممکن است در آینده فرد تنهایی شوی و نتوانی با دیگران تعامل داشته باشی و نمی توانی دوست پیدا کنی. اینکه این رفتار چه مشکلاتی برای خودش به وجود می آورد.


وی یادآور شد: پدرومادر در صورت بروز در کنار کنترل رفتار خود، علت عصبانیت خود را بیان کنند و برای فرزند خود جا بیاندازند که عصبانیت در افراد امری طبیعی است و مهم این است که چگونه بتوانیم هیجان های خود را کنترل کنیم. زیرا نمی توان از بروز عصباینت در جامعه امروز پیشگیری کرد اما باید به فرزند خود آموزش دهند که در صورت بروز این حالت سعی بر حفظ آرامش داشته،  دلیل رفتار خود را بشناسند و کمی از محیطی که منجر به ایجاد عصبانیت شده فاصله بگیرند.





۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن