تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833692471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین راهکار برای برخورد با کودکان پرخاشگر


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بهترین راهکار برای برخورد با کودکان پرخاشگر
یک کار‌شناس مشاوره و راهنمایی گفت: کودکان به خصوص پسر‌ها از طریق تماشای تلویزیون و فیلم‌های خشن، رفتارهای پرخاشگرانه را می‌آموزند.

بهترین راهکار برای برخورد با کودکان پرخاشگر
محمدحسین قلی‌زاده کار‌شناس مشاور و راهنمایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با کودکان پرخاشگر اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین علل پرخاشگری در کودکان والدبن هستند، والدین کودکان پرخاشگر معمولا هنگام ابراز نکات تربیتی از خشونت استفاده می‌کنند. 


وی بیان کرد: وقتی رفتار همراه با خشونت از یک کودک سر می‌زند سایر اعضای خانواده به جای آرام کردن وی، کاری می‌کنند که باعث دامن زدن به رفتارهای پرخاشگرانه می‌شود. برای مثال، برادری موی سر خواهرش را می‌کِشد، خواهر نیز متقابلا همین کار را انجام داده و ناسزایی به او می‌گوید که در این زمان برادرش، وی را می‌زند و این ماجرا ادامه می‌یابد. 


این کار‌شناس مشاوره و راهنمایی تصریح کرد: تمام این‌ها نشان دهنده آن است که والدین می‌توانند در پاداش دادن و تنبیه کردن فرزندانشان رفتار با ثباتی داشته و با استفاده از راه‌های مؤثر بدون اینکه با تنبیه شدید همراه باشد، پرخاشگری کودک را کنترل نمایند. 


وی گفت: تماشای فیلم‌های همراه با خشونت از تلویزیون و فیلم‌های کارتونی یکی دیگر از دلایل پرخاشگری در کودکان مستعد این رفتار و خصوصا پسر‌ها است. 


قلی‌زاده در رابطه با انواع رفتارهای پرخاشگری در کودکان بیان کرد: ‌به طور کلی پرخاشگری در کودکان به دو دسته خصمانه و وسیله‌ای دسته بندی‌ می شود که پرخاش در برخی کودکان خصمانه بوده و به‌ منظور صدمه‌ و آزار رساندن‌ به‌ دیگران انجام می‌شود و هدف‌ کودک صرفاً آزار رساندن‌ است، مثلاً کودکی‌ کودک‌ دیگر را می‌‌زند. 


وی ادامه داد: در پرخاشگری‌های وسیله‌ای مهم‌ترین هدف کودک رسیدن به وسیله مورد نظر است‌ و ابداً قصد حمله‌ به‌ دیگران‌ یا اذیت‌ کردن‌ آن‌ها را ندارد، البته‌ در این‌ میان ممکن‌ است‌ لطمه‌ ای‌ نیز به‌ کسی‌ وارد شود، مثلاً کودکی‌ بزهکار کیف‌ خانمی‌ را می‌‌رباید تا به‌ این‌ وسیله‌ مورد تشویق‌ و تأیید گروه‌ همسالان‌ قرار گیرد. 


این کار‌شناس مشاوره و راهنمایی درباره راهکارهای درمانی اظهار داشت: برای‌ درمان‌ پرخاشگری‌ در کودکان‌ اولین‌ گام‌ این‌ است‌ که والدین با یک روان‌شناس یا مشاور‌ درباره نوع‌ پرخاشگری و علت‌ آن‌ مشورت و نسبت به رفع رفتار پرخاشگرانه در کودک به صورت موردی اقدام کنند. 


وی بیان کرد: در مورد کودک‌ پرخاشگری‌ که‌ الگو پذیری‌ عامل‌ این رفتار وی بوده، باید روی‌ الگوی‌ کودک‌ کار کرد و راه‌های‌ دیگری‌ جز پرخاشگری‌ را جایگزین آن الگو کرد. 


قلی‌زاده افزود: اگر پرخاشگری‌ در یک کودک به دلیل ناکامی‌ به‌ وجود آمده‌ باشد والدین باید در رسیدن به هدف کودک به وی کمک کننند. 


وی در رابطه با پرخاشگری‌های کودک با علل اضطراب بیان کرد: در این موارد والدین و مشاور کودک، باید از نگرانی‌ درونی‌ و اضطراب‌ کودک‌ مطلع‌ شوند و بهترین راه برای درمان این نوع از پرخاشگری، ورزش ‌کردن‌ و تخلیه‌ هیجانات کودک است. 


این کار‌شناس مشاوره و راهنمایی اظهار داشت: زمانی‌ که‌ کودک‌ قربانی‌ خشونت‌ در مدرسه‌ می شود بایستی‌ والدین با مسئولان‌ مدرسه‌ صحبت‌ کرده و با تعامل دو طرفه این مشکل را برطرف کنند.


قلی‌زاده افزود: به‌ طور کلی‌ خشونت‌ و پرخاشگری‌ بیشتر تحت تاثیر عوامل‌ بیرونی‌ بوده و والدین‌ در درجه‌ اول، بایستی‌ محرک‌های‌ محیطی‌ را که‌ باعث‌ تحریک‌ خشم‌ و ایجاد خشونت‌ در فرزندشان‌ می‌‌شود شناسایی‌ و سپس‌ برای‌ رفع‌ آن‌ به‌ کمک‌ روان شناسان‌ و متخصصان‌ اقدام‌ نمایند. 





۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۴:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن