تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869361952




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت شفاف سازی هزینه کرد حق بیمه درمان کارگران


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد؛
ضرورت شفاف سازی هزینه کرد حق بیمه درمان کارگران

بیمارستان درمانگاه


شناسهٔ خبر: 3862232 - چهارشنبه ۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷
سلامت > درمان

.jwplayer{ display: inline-block; } نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: انتقال حق بیمه درمان کارگران به یک حساب مشخص منجر به شفاف سازی هزینه ها در این بخش می شود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، سید مرتضی خاتمی با تاکید بر شفاف سازی در نحوه هزینه‌کرد حق بیمه درمان کارگران و عملکرد تامین اجتماعی، گفت: برخی از نمایندگان در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به دنبال شفاف‌سازی در نحوه هزینه‌کرد حق بیمه درمان کارگران در سازمان تامین اجتماعی هستند البته در جلساتی هم صحبت‌هایی از سوی نمایندگان دراین خصوص مطرح شده و بخشی از نمایندگان مجلس به دنبال آن هستند که بررسی‌هایی در این زمینه انجام شود. وی با بیان اینکه شبهاتی در خصوص هزینه کرد منابع درمان کارگران در تامین اجتماعی وجود دارد، افزود: وجود شبهه به معنای این نیست که مسائل با واقعیت ها همخوانی ندارد یعنی در این خصوص شبهات به آن معنی نیست که منابع حق درمان درجای دیگری هزینه می شود اما این شبهه وجوددارد و درخواست تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی نیز به معنای شفافیت است. خاتمی با تاکید براینکه درخواست شفاف سازی در هزینه کرد منابع درمان کارگران به معنای حاشیه سازی و ایجاد یک مشکل برای دستگاه خاص نیست، تصریح کرد: مسئولان وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی بارها در جریان بررسی تجمیع بیمه‌ها تاکید کردند که وزارت بهداشت به دنبال دست‌اندازی به منابع کارگران است از این رو  به طور متقابل هم می‌توان چنین شبهه ای را در خصوص نحوه هزینه کرد منابع درمان کارگران مطرح کرد. وی با بیان اینکه وزارتخانه های بهداشت و تعاون در معرض نظارت نمایندگان مجلس هستند، گفت: مسئولان دو وزارتخانه باید در خصوص سئوالات نمایندگان شفافیت های لازم را انجام دهند، درخواست و طلب شفاف سازی برای هر نهاد و وزارتخانه‌ای به معنای حاشیه سازی و شلوغ کاری نیست بلکه نظارت جزو حقوق و تکلیف نمایندگان است؛ البته ورود دستگاه های نظارتی مانند دیوان محاسبات و سازمان بازرسی برای حل این مشکل ضرورتی ندارد. خاتمی با اشاره به اینکه تعدادی از نمایندگان خواهان شفافیت در هزینه کرد منابع درمان کارگران هستند، افزود: اینکه رییس جمهور این موضوع را با درخواست تاسیس حسابی مجزا و واریز حق بیمه درمان کارگران در این حساب تعیین تکلیف کردند اقدامی قابل قبول و در راستای شفافیت بیشتر است و با اجرای این موضوع بسیاری ازمشکلات حل خواهد شد. نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه درخواست تجمیع منابع درمانی نباید محل اختلاف باشد، تصریح کرد: گفته شده تکلیفی از دوش یک وزارتخانه برداشته و بر عهده دستگاه دیگری قرارگیرد بنابراین کسی خواهان این نیست که تامین اجتماعی به زیرمجموعه وزارت بهداشت منتقل شود؛ بلکه گفته می شود پول درمان مردم دریک جا جمع شده و این موضوع به هیچ عنوان جنجال ندارد؛ بنابراین نباید با طرح برخی مسائل ایجاد شبهه کرد؛ شبهه می تواند برای هر دستگاهی وجود داشته باشد و می توان درخواست شفاف سازی کرد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن