تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيت مؤمن بهتر از عمل او، و نيت كافر بدتر از عمل اوست و هر كس مطابق نيت خود عمل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867817264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل شکست کلینتون از نگاه اوباما


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دلایل شکست کلینتون از نگاه اوباما
رئیس جمهوری آمریکا در اظهاراتی شکست هیلاری کلینتون نامزد دمکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را ناشی از استاندارد دوگانه رأی دهندگان آمریکایی برشمرد و افزود که نگران آینده حزبش در باز پس گیری قدرت از جمهوری خواهان نیست.
اوباما در گفت وگو با «دیوید اکسلرود» مشاور پیشین «اد میلیبند» رهبر سابق حزب کارگر که روز سه شنبه در رسانه های انگلیسی انتشار یافت، بیان داشته که علت اینکه حزب کارگر به عنوان اصلی ترین حزب مخالف دولت محافظه کار انگلیس در حال فروپاشی است، این است که از واقعیت ها دور و از جامعه فاصله گرفته است.

به گزارش نامه نیوز،  روزنامه دیلی تلگراف در گزارشی در همین رابطه نوشت: اوباما با این حال گفته است حزب دمکرات آمریکا قابل قیاس با حزب کارگر انگلیس نیست و حتی چهره ای مانند «برنی ساندرز» (نامزد پیشین حزب دمکرات که در جریان انتخابات درون حزبی از هیلاری کلینتون شکست خورد) که دیدگاهی چپ گرانه ای دارد، نسبت به جرمی کوربین میانه رو تر است.

وی در پاسخ به این سئوال «آیا نگران هستید که حزب دمکرات آمریکا مانند حزب کارگر انگلیس دچار فروپاشی شود» گفت: من نگران این مساله نیستم چون حزب دمکرات با واقعیت ها مواجه است.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین در این مصاحبه بیان داشت، چنانچه امکان حضور در انتخابات ریاست جمهوری را داشت قطعا شرکت کرده و پیروز می شد.

این در حالی است که بر اساس نظام سیاسی آمریکا، رئیس جمهور امکان شرکت در بیشتر از دو دوره متوالی را نخواهد داشت.
وی در همین حال از هیلاری کلینتون، نامزد پیشین حزب دمکرات حمایت کرد و افزود که او قاعده بازی را خوب اجرا کرد اما با استاندارد دوگانه رای دهندگان مواجه شد.

اوباما همچنین در این گفت وگو اظهار داشت که پس از خروج از کاخ سفید استراحت کرده و به همراه همسر و خانواده اش به یک سفر تفریحی خواهد رفت.

وی گفت: "برنامه من پس از 21 ژانویه که از کاخ سفید خارج می شوم این است که استراحت کنم؛ به همراه همسرم به یک سفر تفریحی بروم و بعد در مورد کتابی که می خوام بنویسم، فکر کنم."

جرمی کوربین و باراک اوباما در آوریل سال گذشته در جریان سفر اوباما به لندن با یکدیگر دیدار کردند. با این حال انتقادات جدی جرمی کوربین از معامله پیشنهادی آمریکا با اتحادیه اروپا و مخالفت وی با دخالت نظامی انگلیس در حمله به سوریه، او را به چهره ای غیر محبوب در کاخ سفید بدل کرده است.

رهبر حزب کارگر همچنین یکی از منتقدین جدی سیاست خارجی باراک اوباما است و حتی یکبار او را به عنوان رئیس پنتاگون مورد اشاره قرار داد.

با این حال یک سخنگوی حزب کارگر بیان داشت: جرمی کوربین از خاستگاه مردم انگلیس دفاع می کند و حزب دمکرات آمریکا برای اینکه بتواند در توده مردم نفوذ کند، بایستی به حرف آنها گوش دهد.

به گفته منابع انگلیسی، دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب امریکا در واکنش به اظهارات اوباما گفته است که حتی اگر او در انتخابات شرکت می کرد، همچنان پیروز انتخابات می شد.




منبع: ایرنا


۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۳:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن