تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشنود گر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816901139




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وجود سالانه 220 هزار سقط القایی در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: رئیس اداره باروری وزارت بهداشت به وجود سالانه 220 هزار سقط القایی در کشور اشاره کرد که باید آن را کاهش داد.

دکتر محمد اسلامی دوشنبه 6 دی‌ماه در همایش تبیین سیاست‎های کلی جمعیت مبتنی بر سلامت مادر و کودک برای ارتقای نرخ باروری کلی استان همدان، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست‌های ابلاغی جمعیت از سوی ایشان، اجرای این برنامه‎ها را با هدف داشتن نسلی جوان، پویا و بالنده برای آینده جامعه لازم دانست و جمعیت سالم را عامل پیشرفت و توانمندی کشور معرفی کرد.

وی با بیان اینکه اجرای برنامه‌های کنترل جمعیت در سال‌های پیش از انقلاب باعث کاهش نرخ باروری در آن سال‌ها شد، اعلام کرد: همزمان با انقلاب اسلامی و در سال‌های 60 تا 62 این شاخص افزایش قابل توجهی یافت اما از سال 62 تا 68 شاهد کاهش نرخ باروری بودیم.

اسلامی ادامه داد: با وجود اجرای برنامه تنظیم خانواده در سال 72، تمایل به فرزندآوری در خانواده‌ها پیش از آن به دلایل ارتقای سطح زندگی، بالا رفتن سطح تحصیلات و شرایط اجتماعی کمتر شد و متوسط فرزندان هر خانواده به 3.4 رسید.

وی با اشاره به اینکه نرخ باروری در استان همدان در سال 90 به 1.7 درصد رسید، اعلام کرد: این کاهش نرخ در شهر همدان بالاترین و در شهرستان اسدآباد کمترین میزان را داشت.

رئیس اداره جمعیت و باروری وزارت بهداشت با بیان اینکه با اقدامات انجام شده در حال حاضر شاهد ارتقای نرخ باروری کلی استان و رسیدن به شاخص 2 هستیم، این رقم را نسبت به میانگین کشوری که 1.9 است، بالاتر دانست که با مشارکت دستگاه‌های استان و اجرای سیاست‌های ابلاغی جمعیت به دست آمده است و ابراز امیدواری کرد این رقم به حداقل نرخ جایگزینی 2.1 برسد.

وی کمک به دستیابی به خواسته‌های باروری در گروه‎های مخاطب در آستانه ازدواج و کسانی‌که چند سال از ازدواج آنان می‌گذرد را وظیفه خواند و توجه به آن را از عوامل موفقیت در دستیابی به نرخ جایگزینی مناسب جمعیت برشمرد.

اسلامی با بیان اینکه کشور ایران همواره نرخ رشد جمعیت مثبت داشته و هیچ زمانی با کاهش جمعیت مواجه نبوده، ادامه داد: نگرانی مقام معظم رهبری و جمعیت‌شناسان درباره ادامه روند کاهش نرخ جایگزینی جمعیت است چرا که در این صورت شاهد به صفر رسیدن و حتی منفی شدن رشد جمعیت خواهیم بود که تهدیدی برای آینده کشور است.

معاون فنی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت از تأکید ویژه مقام معظم رهبری به سلامت و تأمین اجتماعی و بهره‌گیری جامعه از خدمات بهداشتی درمانی و مراقبت‌های پزشکی با هدف باروری سالم و فرزندآوری با حرکت صحیح، منطقی، خردمندانه و عالمانه خبر داد.

وی با تأکید بر نقش آموزش و فرهنگ‌سازی با استفاده از روش‌‎های مناسب مشاوره، افزود: اجرای برنامه‌ها باید به صورت خانواده‌محور باشد و ارائه آموزش‌های لازم در خانه‌های بهداشت، پایگاه‎های سلامت و مراکز جامع سلامت برای آگاهی‎بخشی انجام شود.

اسلامی به مشکلات ناشی از سقط‌های خودبه‌خودی و القایی اشاره کرد و مهمترین عامل در پیشگیری از سقط‌های القایی را اعتقادات مذهبی دانست و در این مورد، همکاری ائمه جماعات را خواستار شد و گفت: 220 هزار سقط القایی در سال در کشور وجود دارد که باید آن را کاهش داد.

وی از تدوین و ابلاغ برنامه مداخله برای کاهش سقط القایی با رویکرد سلامت خبر داد و ارائه مشاوره‌های صحیح را به منظور پیشگیری از این موضوع راهگشا خواند.

اسلامی از برگشت‌پذیر بودن اعمال جراحی انجام شده برای جلوگیری از بارداری در سال‌های گذشته و تحت پوشش بیمه بودن این خدمات خبر داد و اعلام کرد: این اعمال جراحی در مراکز دولتی به صورت رایگان انجام می‎شود.

وی استفاده از توان و ظرفیت بخش خصوصی را برای تحقق سیاست‌های جمعیتی و بالا رفتن نرخ باروری مهم دانست.




۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن