واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران، گفت: در دولت یازدهم 2 هزار و 855 واحد تولیدی تعطیل شده با ٣٣ هزار و 500 نفر اشتغال به چرخه تولید بازگشتند.
«علی یزدانی» امروز دوشنبه در نشستی خبری گفت: تا پایان آذرماه امسال ٣٩ هزار و ٨٧ واحد صنعتی پروانه بهره برداری دریافت کرده و به بهره برداری رسیده اند.
حدود 46 درصد واحدهای صنعتی کشور در داخل شهرک ها و نواحی صنعتی مستقر هستند.
واحدهای صنعتی دارای پروانه بهره برداری در شهرک ها و نواحی صنعتی ٧٩٠ هزار و ٩٠٠ شغل ایجاد کرده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در کل سه هزار و ٣١٩ بنگاه اقتصادی تعطیل شده، مجددا راه اندازی شدند که از این تعداد 2 هزار و 855 واحد در دولت یازدهم و ٨٣٢ واحد در دولت دهم انجام شد.
یزدانی در ارتباط با اعطای تسهیلات به بنگاه های صنعتی گفت: در طرح رونق و ارتقای رقابت پذیری، تاکنون 59 هزار واحد و طرح ثبت نام شده که از این میزان 36 هزار و 600 طرح و واحد در کارگروه های استانی بررسی شده و ١٩ هزار و 74 طرح و واحد به شعبه ها ارجاع داده شده است.
وی گفت: در این زمینه تسهیلاتی به مبلغ ٧٢ هزار و ١٣٣ میلیارد ریال به ١٠ هزار و 142 طرح و واحد پرداخت شده است.
یزدانی افزود: علاوه بر این طرح، سیستم بانکی به صورت مستقل 60 هزار میلیارد ریال تسهیلات به هشت هزار و 952 طرح و واحد صنعتی پرداخت کرده است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره هزینه شدن منابع تسهیلات در بخش های خارج از واحد صنعتی، گفت: با طرح های نظارتی از هزینه شدن تسهیلات خارج از واحدهای صنعتی جلوگیری می کنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تفاوت این طرح با طرح بنگاه های زودبازده این است که در بنگاه های زودبازده تسهیلات اعطا می شد تا بنگاهی راه اندازی شود اما در طرح فعلی، تسهیلات به بنگاه های راه اندازی شده اعطا می شود. این امر از ورود منابع به بخش های دیگر جلوگیری می کند.
یزدانی درباره این که برخی بانک ها نرخ تسهیلات را تغییر می دهند، گفت: بانک ها مکلف هستند بر اساس نرخ شورای پول و اعتبار تسهیلات خود را اعطا کنند و حتی آنها مجاز نیستند تسهیلات جدید را به جای تسهیلات قبلی تسویه کنند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در پاسخ به پرسشی درباره واکنش وزیر صنعت، معدن و تجارت به بخشش جریمه شرکت کره ای توسط گمرک ، گفت: "وزیر صنعت در این زمینه نظر داده است و خودشان باید صحبت کنند."
یزدانی گفت: واردات تا آنجا که حمایت از تولید و تکمیل کننده زنجیره تولید باشد مناسب است.
وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه چه برنامه ای برای واحدهای تحت تملک بانک ها دارید؟ گفت: از کل یک هزار و 500 واحد صنعتی تحت تملک بانک ها، یک هزار و ١٠٠ واحد در شهرک ها و نواحی صنعتی قرار دارد.
یزدانی گفت: در این زمینه اطلاعات کاملی به وزیر صنعت،معدن و تجارت ارایه کرده ایم و بدنبال این هستیم که یا بانک واحد صنعتی تحت تملک را راه اندازی کند و یا واحد صنعتی توسط مالک قبلی مجددا راه اندازی شود.
۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]