تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مبادا اعمال نیک را به اتکاى دوستى آل محمد (ص) رها کنید، مبادا دوستى آل محمد (ص) ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860336026




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها راه نجات بابک زنجانی برگرداندن پول هاست


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: وزیر دادگستری گفت: تنها راه بابک زنجانی برای نجات از اعدام و یا تخفیف مجازات، برگرداندن پول های از دست رفته ملت است.



به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در حاشیه دیدار رئیس کمیته تحقیق و بازرسی جمهوری ارمنستان در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره پرونده بابک زنجانی افزود: هیچ اتفاقی در بازگشت اموال رخ نداده و جز اموال داخل کشور، اموال دیگری در خارج کشور معرفی نشده است و امیدواریم سر عقل بیاید.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا درست است که نصف بدهی ها بازگشت داده شده است؟ افزود: این طور نیست و در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی چنین گزارشی داده نشد.

خبرنگاری در ادامه با اظهارات وکیل بابک زنجانی مبنی بر اینکه حکم موکلش هنوز به او ابلاغ نشده است ، اشاره کرد و پرسید: آیا حکم اعدام بابک زنجانی پس از درخواست اعاده دادرسی متوقف خواهد شد؟

پورمحمدی گفت: وکیل به جای وقت تلف کردن و طرح مباحثی از جمله اعاده دادرسی تلاش کند تا پول های از دست رفته ملت بازگردانده شود.

وزیر دادگستری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا انتصاب اخیر سرپرست دفتر حقوق شهروندی این وزارتخانه در راستای رونمایی از منشور حقوق شهروندی بوده است؟ گفت: این موضوعات به هم ارتباطی ندارند و ما در این وزارتخانه اداره کل حقوق شهروندی را تأسیس کردیم و امور شهروندی در این وزارتخانه پیگیری می شود.

وی افزود: البته رئیس جمهور هم از ابتدا قول داده بودند که منشور حقوق شهروندی را رونمایی کنند و اگرچه این اقدام دیر بود اما مغتنم است.

پورمحمدی با اشاره به اینکه همه مردم نیاز به حقوق بشر دارند گفت: شهروندان ما باید با حقوق خود و کارمندان هم با حقوق شهروندان آشنا باشند.

وزیر دادگستری برخی تعبیرات مبنی بر اینکه رونمایی از منشور حقوق شهروندی توسط رئیس جمهور منافع سیاسی - تبلیغاتی داشته است ، کم لطفی و بی انصافی خواند و افزود: همه ما فراتر از مسائل سیاسی - تبلیغاتی باید به مسائل مردم و حقوق آنها توجه کنیم. همکاری مثبت جمهوری ارمنستان در بحث استرداد مجرمان وزیر دادگستری گفت: مسئولان جمهوری ارمنستان پیش از اینکه تفاهم نامه استرداد مجرمان میان دو کشور به تصویب نهایی برسد و اجرایی شود اقدامات مثبتی در استرداد مجرمان انجام داده اند.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی در دیدار رییس کمیته تحقیق و بازرسی جمهوری ارمنستان افزود: سال گذشته 13 زندانی و سال پیش از آن 19 زندانی ایرانی از ارمنستان به کشورمان انتقال یافتند و انتقال 10 زندانی دیگر نیز در حال انجام است که همکاری دستگاه قضائی و دادستانی ارمنستان جای قدردانی دارد.

وزیر دادگستری در بخش دیگری از سخنانش به روابط خوب میان ملتهای ایران و ارمنستان اشاره کرد و گفت: ما به ارمنی ها در کشورمان به عنوان هموطنان نجیب، با شخصیت و قانونگرا نگاه می کنیم و ارتباطات میان دو کشور هر روز بهتر از گذشته است .

پورمحمدی بر توسعه هر چه بیشتر روابط اقتصادی میان دو کشور تاکید کرد و گفت: خوشبختانه بحث لغو روادید هم اقدام خوبی بود که در دولت ارمنستان به تصویب رسید.

وزیر دادگستری در ادامه سخنانش به راهبرد جمهوری اسلامی ایران در برقراری آرامش و صلح در منطقه اشاره کرد و افزود: از همه ظرفیتمان برای استقرار صلح استفاده می کنیم و این سیاست را به طور جدی تعقیب خواهیم کرد.

پورمحمدی گفت: جمهوری اسلامی ایران کانون مبارزه با تروریست ها و اقدامات تروریستی و ضامن امنیت و ثبات منطقه ای است.

وی افزود: خوشبختانه همه کشورهایی که باعث ایجاد ناامنی در منطقه شده اند خودشان با بحران شدید امنیتی روبه رو هستند که نمونه آن در کشورهای آمریکایی، اروپایی و رژیم صهیونیستی دیده می شود.

وزیر دادگستری همچنین به اقدامات سازمان بازرسی کل کشور اشاره کرد و گفت: کارشناسان زبده و توانمندی در این سازمان وجود دارد و فکر می کنم ارتباطات میان سازمانهای بازرسی ایران و ارمنستان می تواند راهگشا باشد.

رییس کمیته تحقیق و بازرسی جمهوری ارمنستان هم در این دیدار گفت: ما واقعا صلح و آرامش را در جمهوری اسلامی ایران احساس می کنیم و خوشحالیم که حکومتهایی که آتش فتنه را برافروختند خودشان گرفتار شده اند.

آقوان هوسپیان افزود: خوشبختانه در زمینه مسائل حقوقی و قضائی نیز فهم مشترکی میان مسئولان دو کشور وجود دارد.

وی اقدامات سازمان بازرسی کل کشورمان را تعجب آور خواند و گفت: اقدامات بسیار جدی در این سازمان صورت می گیرد و دفاع ایران از موضوع حقوق بشر هم بسیار برای ما جالب است.




یکشنبه 5 دی 1395 ساعت 15:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن