واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
معاون حقوقي رئيسجمهوري:
برخی از انتشار منشور حقوق شهروندي بدحال شدند
معاون حقوقی رئیسجمهوری با تأکید بر اینکه امید ملی را نباید از بین برد گفت: «گاه صحبتهایی که در شبکههای رادیویی اسرائیل یا منافقان برای بدنامکردن مسئولان و ایجاد تفرقه مطرح میشود، به وسيله برخی رسانهها در داخل بازتاب پیدا میکند؛ سؤال این است که چرا باید اینگونه باشد؟».
روز نو : معاون حقوقی رئیسجمهوری با تأکید بر اینکه امید ملی را نباید از بین برد گفت: «گاه صحبتهایی که در شبکههای رادیویی اسرائیل یا منافقان برای بدنامکردن مسئولان و ایجاد تفرقه مطرح میشود، به وسيله برخی رسانهها در داخل بازتاب پیدا میکند؛ سؤال این است که چرا باید اینگونه باشد؟».
به گزارش روز نو؛ حجتالاسلام مجید انصاری، روز پنجشنبه در نخستین همایش حقوق شهروندی، افزود: «توفیقات نظام مقدس جمهوری اسلامی تنها توفیق شخص رئیسجمهوری و اعضای هیأت دولت نیست و اگر امروز گزارش میشود که دولت توانسته چند کار بزرگ اقتصادی را انجام دهد، گزارش افتخارات مدیران و کارکنان قوه مجریه، مقننه و قضائیه است». او با بیان اینکه در برجام مجلس و قوه قضائیه به دولت کمک کردند، عنوان کرد: «همه افرادی که ساختار نظام ولایت فقیه را قبول و به رهبر معظم انقلاب اسلامی علاقه دارند و عزت و نفوذ کلمه ایشان را میخواهند، باید بدانند ارائه تصویر ناتوان از دولت و تصویر مشوش و تخریبشده از مسئولان نظام و ارائه تصویر ناتوان از قوه قضائیه و دیگر نهادها جز تخریب بنیانهای اقتدار ملی ما چیز دیگری نیست. تخریب بنیادین سه قوه به معنای تخریب بنیادین ولایت فقیه است و این معنای انتقادنکردن نیست». مجید انصاری گفت: «امروز دولت یازدهم مظلومترین دولت به لحاظ تبلیغات سوء و انتقادات است و گاهی برخی نقدها، در حقیقت تخریب است. آیا این درست است که فردی در رسانه ملی مطرح میکند که رشد اقتصادی کشور بیجهت است یا در سایت مینویسند دولت خجالت بکشد، باید گفت دولت از چه باید خجالت بکشد؟»
او افزود: «قبل از اینکه برجام را تحلیل کنیم، باید بگویم آقای برادر عزیز که اعداد نفت را زیر سؤال بردید، قبول دارید که در پایان سال ٩١ با درآمدهای افسانهای و ٧٠٠ میلیارد دلار پول و قیمت نفت ١٢٠ تا١٤٠ دلار و صادرات گسترده نفت رشد اقصادی ما منفی ٦,٧ بود. آیا قبول دارید در پایان سال ٩٣ رشد اقتصادی ما به حدود مثبت چهار رسید و این قبل از برجام بود و این در حالی است که قیمت نفت از ١٢٠ دلار به ٤٠ دلار رسیده و میزان صادرات نفت نیز کاهش یافته بود و آیا این تدبیر و رشد نیست؟».
معاون حقوقی رئيسجمهوری، خطاب به یکی از منتقدان در رسانه ملی، عنوان کرد: «برادر اقتصاددان منتقد؛ انتقادتان روی چشم دولت، آیا قبول دارید در سال ٩١ تورم ٤٥ درصد بود و امروز این رقم به هشت درصد رسیده است. کاهش نرخ تورم از ٤٥ درصد به هشت درصد، آرزوی ملی ما بوده است، چرا قدر آن را نمیدانیم؛ باید بگوییم حکوت ولایت فقیه یعنی این و اقتصاد مقاومتی نیز این است». انصاری گفت: «سند اقتصاد مقاومتی قویترین و کارشناسانهترین و نسخه شفابخش انحصاری اقتصاد ملی ماست و این سند مانند برخی سندها که در کشوها باقی ماندند، نشد و ستاد اجرایی آن در دولت تشکیل شده و کار آن به صورت جدی دنبال میشود. اصحاب رسانه و تریبون، وظیفه ملی دارند زیرا دشمنان در عرصه تهاجم به امید مردم بیش از جنگ نظامی سرمایهگذاری میکنند و چرا باید ناخواسته آب به آسیاب آنها بریزیم، باید از نظام دفاع کنیم». او با اشاره به اینکه در ابتدای دولت یازدهم موجودی گندم در کشور بسیار کم بود، افزود: «دولت با دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تأمین امنیت غذایی به صحنه آمد و درحالحاضر ١٨ ماه ذخیره استراتژیک گندم در سیلوها موجود است و آیا این افتخار نیست. این افتخار را نظام جمهوری اسلامی ایران آفریده که دولت نیز عضوی از این نظام است، این افتخار را کشاورزان ما در جایجای کشور ازجمله در شهرستان جیرفت آفریدهاند. اقتصاد مقاومتی به معنای مقاومت یک اقتصاد و ملت در برابر تکانههای جهانی است و آیا ملتی که نان نداشته باشد، میتواند ایستادگی کند».
معاون رئيسجمهور با بیان اینکه دولت در سه سال اخیر با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته است گفت: «دولت با انبوه مشکلات و بدهیهای دولتهای گذشته روبهرو بوده است. مسئولان خوب میدانند که دولت با چه تنگناهای مالیاي روبهرو است و در این شرایط کمبود مالی بازپرداخت دیون دولت به بانکها آغاز شده تا بانکها بتوانند تسهیلات دهند. او افزود: «این دولت حاشیهسازیها را به رسمیت نمیشناسد و معتقدیم دعوای جناحی و رقابتهای مخرب جناحی جز زیان برای کشور چیزی به دنبال ندارد. اصولگرا و اصلاحطلب هر آنکه زیر پرچم ولایت و نظام است همه در یک کشتی نشستهایم و اگر یک قوه تخریب شود، نقصی به کشتی وارد میشود».
انصاری گفت: «افرادی که تبلیغات برای خرید هواپیما راه انداختند، میدانند که ما پولی ندادهایم و این از محل فاینانس خود آنها بوده است. برخیها میگویند که آنها در ماجرای هواپیماها دبه میکنند که باید بگوییم آنها هواپیما را میآورند و اگر دبه کنند بعد خودشان میبرند و ما که پولی ندادیم». او عنوان کرد: «ارزش پیام امنیتی این قراردادها بیش از خود آنهاست چراکه این قراردادها نشان میدهد که شرکتهای بويینگ و ایرباس امنیت بازار ایران را تا ١٥ سال آینده تضمینشده میدانند که حاضرند چنین قراردادی را امضا کنند. این در حالی است که باید ملاحظه کرد که آیا حاضرند با سایر کشورها ازجمله افغانستان و عربستان چنین قراردادی را امضا کنند؟».
سیاسیکردن منشور شهروندی جفا به کشور است
معاون حقوقی رئیسجمهوری گفت: «تردید در اصل مبنای سند حقوق شهروندی و سیاسی قلمدادکردن آن جفا به کشور است. منشور حقوق شهروندی که ریاستجمهوری چند روز قبل از آن رونمایی کرد، تجمیع معارفت قرآنی، فقه اسلامی، عصاره قانون اساسی و اقدامات ارزشمند و افتخارآمیزی است که نظام مقدس جمهوری اسلامی در ٣٧ سال گذشته به اجرای آن همت كرده است».
او به هدف انتشار منشور حقوق شهروندی اشاره و بیان کرد: «تعجب میکنم بعد از انتشار این سند، برخیها بهجای خوشحالشدن، بدحال شدند. این سند، نه سندی فانتزی برای ظاهرسازی در برابر قطعنامه حقوقبشری بیگانگان است و نه یک سند برای تبلیغات سیاسی و انتخاباتی بلکه این یک سند حقوقی و واقعی برای دولت است. دولت به مردم وعده داده و این یک عهد شرعی است که باید اجرائی شود». مجید انصاری، گفت: «امام به بهانه جنگ و توطئه میتوانستند حقوق شهروندی مردم را زیر پا بگذارند، اما این کار را نکردند، اما میبینیم آمریکا پس از حادثه ١١ سپتامبر تا امروز به بهانه مقابله با تروریسم مکالمات آمریکاییها و برخی غیرآمریکاییها را شنود میکند». معاون حقوقی رئيسجمهوری، عنوان کرد: «خانه خالی حقوق شهروندی را نیز باید ببینیم و میبینیم زیرا اگر جایی رشوه، پارتیبازی، عدمپاسخگویی درست به مردم و نبود آزادی بیان، گفتار و نوشتار باشد، همه به معنای پایمالشدن حقوق شهروندی است».
در سایه برجام حقوق ملت استیفا شد
او با اشاره به اینکه درست است که امروز آمریکا بدعهدی میکند، افزود: «ایران نیز با قدرت و تدبیر متناسب، با هر اقدام بدعهدی مقابلهبهمثل کرده و از حقوق مردم کوتاه نخواهد آمد. چه کسی میتواند این حقیقت را کتمان کند که در سایه برجام بسیاری از حقوق ملت ایران استیفا شده است».
مجید انصاری گفت: «افرادی که میگویند برجام یعنی هیچ، چرا به مردم دروغ میگویند؟ آیا تولید نفت ما از یک میلیون و ٩٠٠هزار بشکه در روز، امروز به چهار میلیون و چند صد هزار بشکه رسیده یا نه؟ آیا صادرات نفت از ٩٧٠هزار بشکه در روز، به ٥/٢میلیون بشکه رسیده یا نه و این سحر و جادو و غیبگویی نیست. پس از برجام آیا میزان استحصال نفت در حوزههای مشترک ما در عراق از ٨٠ هزار بشکه در روز به بیش از ظرفیت عراق رسیده یا نه». معاون رئيسجمهوری، عنوان کرد: «هزینههای تحمیلی برای دورزدن تحریمها ٣٠ تا ٤٠ درصد و گاهی تا صددرصد هزینه سرباری برای کشور ایجاد میکرد. اینکه به بهانه تحریم عدهای جیبها را پر کردند و دومیلیارد و ٤٠٠ میلیون پول نقد دریافت کردند که بروند به صورت چمدانی کالا بخرند و به طلبکاران بدهند و آن پول گم شد؛ آیا این مسائل حل شده یا نه؟». او با اشاره به اینکه امروز دارو و قطعات بهراحتی به کشور ما میآید، افزود: «هنوز مزاحمت و بدعهدی آمریکا موجب شده در تعاملات بزرگ بانکی با مشکل مواجه باشیم و رئیسجمهوری آمریکا صحبتهایی کرده که باید ببینیم چه میکنند».
منبع: ایرنا
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]