تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817328432




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونگی بازگشایی نمادهای بانکی با کمترین تبعات


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چگونگی بازگشایی نمادهای بانکی با کمترین تبعات
یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است برای پیشگیری از تبعات منفی در زمان باز شدن نمادهای بانکی باید تمهیداتی در نظر گرفته شود. چراکه دولت می تواند با بازپرداخت بدهی‌هایش به بانک‌ها از طریق انتشار اسناد خزانه و دعوت از سهامداران عمده برای حمایت‌های لازم، از مشکلات زیادی در آینده جلوگیری کند.
آفتاب‌‌نیوز : محمد حسن جنانی، درباره بسته بودن نمادهای بانکی، اظهار کرد: بانک‌ها به عنوان یکی از بازوهای کارآمد و موثر بازارِ پول، نقش مهمی را در این بازار ایفا می‌کنند. در طی ۱۰ سال اخیر مشکلاتی در بانک‌ها پیش آمد که از جمله آن ها می‌توان به فعالیت‌هایی اشاره کرد که چندان در راستای وظایف بانک‌ها نبود.


وی افزود: مدیریت‌های دولتی و شبه‌دولتی، اعطای اعتباراتی که با رعایت ضوابط و مقررات قانونی صورت نگرفت و تسهیلات تکلیفی که برعهده بانک‌ها گذاشته شد، از دیگر عوامل ایجاد مشکلات در بانک‌ها است. این کارها عواملی هستند که اگر قرار بود موضوعات اقتصادی در نظر گرفته شود، نباید انجام می‌شدند.


این کارشناس بازار سرمایه، ادامه داد: مجموعه این عوامل در بانک‌ها شرایطی را ایجاد کرد که آن ها در ۱۰ سال گذشته تصمیماتی اتخاذ کنند که امروز شاهد شرایط فعلی باشیم. به نوعی پنهان کردن بحران‌های درون بانکی بابت حفظ ظاهر، این موضوعات در سال‌های گذشته در خفا ماند، ولی امسال بانک مرکزی اقداماتی را شروع کرد تا جلوی ادامه‌ این روند را بگیرد.


جنانی با اشاره به الزام بانک‌ها به تهیه صورت‌های مالی‌شان با استاندارد IFRS، گفت: از طرفی ما الزامات جهانی از جمله رعایت IFRS را برای بانک‌ها داشتیم، ولی به نظر می‌رسد مشکلات بانک‌ها فراتر از این بحث‌ها است و در واقع بانک‌ها اسیر یک بیماری مزمن و مشکلات ساختاری هستند که ریشه آن را در سال‌های گذشته باید دید.


وی افزود: از دیگر مشکلات بانک‌ها طی ۱۰ سال گذشته می‌توان به مطالباتی اشاره کرد که از بخش‌های دولتی، شبه‌دولتی و غیردولتی دارند و در مقابل ظاهرا توانایی وصول مطالبات وجود ندارد، از طرفی پنهان کردن این موضوعات با معاملاتِ صوری و ساختگی، سبب می شود که صورت‌های مالی به طور ظاهری نشان ‌دهد بانک سودآور است و این موضوع باعث شده که مشکلات مطرح شده در صورت‌های مالی نشان داده نشود. بانک مرکزی طی شش ماه گذشته جلوی این روند را گرفت و این موضوع منجر به پدیده‌ای شد که طی ماه‌های گذشته درباره نماد بانک‌ها شاهد بودیم.


این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به این‌که در حال حاضر غیر از تعداد معدودی از بانک‌ها باقی نمادشان متوقف است، تصریح کرد: تعدادی از بانک‌ها هرچند که مجمع‌شان برگزار شده، ولی از آنجایی که یک حالت سردرگمی دارند همچنان نمادشان بسته است. تصمیم‌گیری درباره بازگشایی این نمادها می‌تواند تصمیمی فراتر از تصمیمات سازمان بورس باشد، چرا که تبعات گشایش نمادهای بانکی مشخص نیست و علاوه بر این معلوم نیست که آن نمادها با چه قیمتی باز خواهند شد. در نتیجه، این‌که بخواهیم همه این موضوعات را به بورس ربط دهیم به نظر من چندان درست نیست، چرا که موضوعات مختلفی از جمله دولت و بانک مرکزی در این قضیه دخیل هستند.


جنانی تاکید کرد: از دیدگاه من استاندارد سازی صورت های مالی بانک ها با IFRS و دیگر اقدامات انجام شده برای نظام بانکی ما، یک عمل جراحی بود که باید صورت می‌گرفت تا این بحران حل شود. هرچند این موضوع با تاخیر چند ساله صورت گرفت، ولی در هر حال باید از یک جایی شروع می‌شد تا جلوی هرچه سنگین‌تر شدن زیان‌ها گرفته شود.


وی اضافه کرد: در زمانِ باز شدنِ نمادهایِ بانکی، باید تمهیداتی در نظر گرفته شود که آثار خیلی سنگینی را روی بازار سرمایه و عامه سهامداران نداشته باشد.


این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: ممکن است بسته بودن نمادها به سهامداران آن ضرر برساند، اما این موضوع سودی هم برای خود بانک‌ها ندارد، از طرفی بازگشایی شتاب‌زده آنها می‌تواند تبعات سنگینی داشته باشد در نتیجه بهتر است با رعایت جوانب خاصی این موضوع صورت پذیرد.


جنانی تاکید کرد: من فکر می‌کنم اگر در بازگشایی این نمادها دو عامل مهم در نظر گرفته شود کمک زیادی انجام می‌پذیرد. اول این‌که باید به نوعی سهامداران عمده را دعوت کرد تا در این موضوع حمایت‌های لازم را به عمل بیاورند و دیگر این‌که قبل از بازگشایی نماد بانک‌ها باید خبرهای مثبتی از بازگشایی آن ها بیرون بیاید تا این موضوعات در مجموع بتواند جلوی بحران را بگیرد.


وی توضیح داد: از آنجا که بزرگ‌ترین بدهکار بانک‌ها خود دولت است دولت می‌تواند همان‌طور که بدهی‌هایش را به پیمانکاران می‌پردازد به نحوی بدهی‌هایش به بانک‌ها را هم بپردازد. البته این پرداخت بدهی می‌تواند به شکل نقد نباشد مثلا دولت می‌تواند این بدهی‌ها را به صورت مدت‌دار یا با انتشار اسناد خزانه بپردازد تا نظام بانکی خاطر جمع شود که این وجوه قابل توجه، برگشت پذیرهستند.


این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: خبر دیگری که می‌تواند برای بانک‌ها مثبت باشد و آن ها را از جو بحران خارج کند تا در زمان گشایش نماد آن‌ها شرایط بحرانی‌تر نشود، این است که خبرهایی از گشایش‌ها در رابطه با همکاری با موسسات مالی و بین‌المللی و بانک‌های بزرگ دنیا بیرون بیاید، این موضوع می‌تواند روی فعالیت‌های عملکردی بانک‌ها تاثیر مثبت بگذارد.


جنانی خاطرنشان کرد: اگر این دو موضوع صورت گیرد حتی می‌تواند منجر به این شود که برای سال بعد EPS بالاتری برای آن ها پیش‌بینی شود. در کنار این موضوع حمایت‌هایی که سهامداران عمده باید انجام دهند جلوی خیلی از تبعات و مشکلات که امکان دارد پیش آید را می‌گیرد.


منبع: ایسنا 




۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن