تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860492835




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکل عجیب امنیتی «دیجی کالا» در جشنواره یلدا


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مشکل عجیب امنیتی «دیجی کالا» در جشنواره یلدا
کاربران فروشگاه بزرگ اینترنتی «دیجی کالا»، در کامنت های خود با تمسخر مشکل به وجود آمده، از تغییر کالاهای خریداری شده توسط دیگران (به خاطر ورود به صفحه کاربری شخصی دیگر) یا اعلام خریدهای خاص آنها به افراد فعال در اینستاگرام دیجی کالا خبر داده اند.
حراج و حراجی از جمله موضوعات مورد علاقه و با قدمت در خانواده های ایرانی و البته دیگر ملت های جهان است. با گسترش فضای مجازی و ظهور فروشگاههای اینترنتی در کشورمان، پای این مدل فروش های با تخفیف نیز به آنها باز شد.
 
اگرچه ماجرای جمعه سیاه و استفاده از آن مدل، با "بامیلو" در ایران آغاز شد، اما دیجی کالا نیز به عنوان مجموعه ای بزرگ و مشهور در میان کاربران ایرانی، ابتکار استفاده از شب یلدا را برای جشنواره حراجی خود برگزید.
 
دیجی کالا امسال رخداد 3 روزه ای را برای برگزاری حراج بزرگ خود از بامداد 29 آذر تا پایان اول دی ماه آغاز و اعلام کرد که امسال تلاش کرده تخفیف ‌های چشمگیرتری را برای خریداران اینترنتی فراهم کند و انتظار دارد حدود 5 میلیون نفر از این جشنواره فروش بازدید و حدود ٥٠٠ هزار کالا با قیمت‌ های مناسب به فروش برسد.
 
اما با شروع این حراجی بزرگ، یکی از کاربران با ارسال تصویری، خبر از بروز مشکلی بزرگ در سامانه کاربران دیجی کالا پس از شروع این جشنواره یلدا داد و اعلام کرد که پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، به جای ورود به صفحه شخصی خود، وارد صفحه فردی دیگر شده و می تواند تمام اطلاعات و خریدهای وی را مشاهده کرده و تغییر دهد.
 

مشکل عجیب امنیتی «دیجی کالا» در جشنواره یلدا
 


مشکل عجیب امنیتی «دیجی کالا» در جشنواره یلدا
 


مشکل عجیب امنیتی «دیجی کالا» در جشنواره یلدا
 
مشکل عجیب امنیتی «دیجی کالا» در جشنواره یلدا
 




به گفته وی، این موضوع را از طریق درج کامنت در صفحه رسمی دیجی کالا در اینستاگرام، به اطلاع آنها رسانده است. بررسی این موضوع از طریق همین صفحه اینستاگرام آغاز و مشخص شد علاوه بر این کاربر، تعداد دیگری از کاربران دیجی کالا نیز با چنین مشکلی مواجه شده اند.
  البته دیجی کالا در اطلاعیه اینستاگرامی خود، اعلام داشته که "به دلیل استقبال بی سابقه شما عزیزان، وب سایت و اپلیکیشن دچار افت سرعت شده و همکاران در تلاشند این مشکلات را برطرف کنند"
 
اما کاربران این فروشگاه بزرگ اینترنتی، در کامنت های خود با تمسخر مشکل به وجود آمده، از تغییر کالاهای خریداری شده توسط دیگران (به خاطر ورود به صفحه کاربری شخصی دیگر) یا اعلام خریدهای خاص آنها به افراد فعال در اینستاگرام دیجی کالا خبر داده اند.
 
البته برخی دیگر نیز با لحنی اعتراض آمیز، از وجود چنین مشکل بزرگ امنیتی در این فروشگاه گلایه کرده و خواستار رفع سریع این باگ شده اند.  
 
شاید در مقایسه با تعداد قابل توجه کاربران و یوزرهای فعال در سایت دیجی کالا، مشکل مذکور برای بخش کوچکی از این افراد ایجاد شده باشد اما همین موضوع نیز اتفاقی قابل تامل محسوب شده و نیازمند توضیحات تکمیلی و دلایل ایجاد آن توسط مسئولان فنی این فروشگاه بزرگ است.
 
گفتنی است، بامیلو دیگر فروشگاه اینترنتی که با همین مدل اقدام به برگزاری حراج‌های اینترنتی می‌کند، بنابرگزارش‌های مردمی، با مشکلات مشابهی از قبیل عدم پاسخگویی مناسب، عدم تحویل به موقع سفارشات و ... مواجه بوده است که با توجه به فراگیر شدن کسب و کارهای مبتنی بر اینترنت و خریدهای آنلاین، ساماندهی فروشگاه‌های اینترنتی و نظارت دقیق بر فعالیت‌ها و نحوه خدمات‌دهی آن‌ها، هم‌پایه طرح‌های ساماندهی شبکه‌های اجتماعی و پیش از آنکه منجر به بروز اتفاقات ناگوار شود، ضروری به نظر می‌رسد.

منبع : مشرق نيــوز



تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن