تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817006621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضدحال برای هلال احمر


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: داشتن نیروهای داوطلب فداکار، ارزشمندترین سرمایه جمعیت مردمی هلال‌احمر است. این گروه‌های داوطلب در هر جایی که نیازمندی به کمک نیاز داشته باشد، حضور پررنگ دارند و بی‌چشمداشت، یاور نیازمندان می‌شوند. بسیاری از این نیروهای داوطلب در حوزه امدادونجات، عاشقانه به کارشان ادامه می‌دهند و بدون هیچ توقع مالی در سخت‌ترین شرایط به آسیب‌دیدگان کمک می‌کنند.
 

اما نبود اعتبارات کافی موجب شده که این پتانسیل عظیم مردمی، با فقر امکانات و تجهیزات کافی روبه‌رو باشند. در حالی که جمعیت هلال‌احمر به‌عنوان معین دولت در امر امدادونجات به نیازمندان کمک می‌کند، اما طی چند سال اخیر، اعتبارات اختصاص پیدا کرده از سوی دولت به این جمعیت مردمی به هیچ‌وجه با آمار بالای حوادث در ایران، تناسب نداشته است.
 

به گفته روح‌الله فروزش، مدیرکل امور مجلس جمعیت هلال‌احمر،  کل بودجه هلال‌احمر در سال چیزی حدود هزار و 500 تا هزار و 600 میلیارد تومان است که فقط نزدیک به 30 تا 40 درصد آن تحقق پیدا می‌کند، آن هم در حالی که اگر یک سازمان دولتی با حداقل اعتبار بخواهد همان وظایف امداد جاده‌ای هلال‌احمر را انجام دهد، حداقل به پنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
 

حال در این اوضاع نابسامان بودجه‌ای، در اقدامی عجیب و غیرقانونی، یکی از عمده‌ترین درآمدهای اختصاصی هلال‌احمر، یعنی همان 42 درصد حاصل از حق‌الثبت اسناد رسمی هم از مجموعه درآمدهای هلال‌احمر حذف شد تا این نهاد مردمی در سال 96 بیش از گذشته با چالش تامین اعتبارات مواجه شود.
 

پیشتر مهدی علیپور، خزانه‌دارکل جمعیت هلال‌احمر هم تاکید کرده بود: جمعیت هلال‌احمر از منابعی که در اختیارش قرار می‌گیرد، علاوه‌ بر پرداخت حقوق و مزایای پرسنل شاغل و پرداخت حق ایاب‌ و ذهاب امدادگران، هزینه‌هایی را هم در زمینه تامین و تکمیل انبارهای امدادی و تامین هزینه‌های آموزش، پیشگیری، آمادگی و مقابله با حوادث تقبل می‌کند که هرکدام از این موارد در مواقع بحران نقش‌کلیدی بازی می‌کنند. با این تفاسیر نبود یا کم‌ و کاستی در بودجه جمعیت می‌تواند بر هرکدام از این ابعاد تاثیر مستقیم بگذارد و متاسفانه بازخورد این کاستی‌ها در خدمات جمعیت هلال‌احمر مشهود خواهد بود.
 

به گفته این مقام مسئول، از آنجا که مردم در شرایط بحرانی از خدمات این نهاد بهره می‌برند و چشم‌ امیدشان در حوادث به این سازمان و داوطلبان آن است، شاید به جرات بتوان گفت کمبود بودجه این نهاد، تاثیر مستقیم بر خدمات بحق مردم می‌گذارد.
 

دکتر امیر محسن ضیائی، رئیس جمعیت هلال‌احمر هم با تاکید بر ضرورت پایدار بودن منابع هلال‌احمر، عنوان کرده بود: بارها گفته‌ام که منابع جمعیت هلال‌احمر باید پایدار باشد.
 
نمی‌شود مدام برای تامین منابع در تلاطم باشیم، این نه به نفع مردم است و نه کشور.
به گفته دکتر ضیائی، با توجه به حادثه‌خیز بودن کشور، جمعیت هلال‌احمر باید آماده باشد تا در زمان لازم وارد میدان شود. تفاوت ما با سایر دستگاه‌ها نیز در آن است که تقریبا چیزی را از قبل نمی‌دانیم و بدون اطلاعات وارد صحنه عملیات می‌شویم. به همین دلیل باید با آمادگی چندبرابری وارد صحنه شویم.

منابع عمومی هلال‌احمر که در قانون مدیریت بحران آمده است، در سال ۹۴ حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در نظرگرفته بودند که ریالی از آن پرداخت نشد. در سال ۹۵ نیز دولت ۵۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد داد که ۱۰۰ میلیارد آن بنا به دلایلی در مجلس کم شد و در نهایت ۴۰۰ میلیارد تومان برای امسال در نظر گرفته شد که فعلا هم حدود ۱۰۰میلیارد آن پرداخت شده است. برای سال ۹۶ نیز ۵۰۰ میلیارد تومان توسط دولت پیشنهاد شده است که با توجه به سابقه سال‌های قبل، می‌توان پیش‌بینی کرد که در سال 96 هم بخش اعظمی از بودجه‌های هلال‌احمر، تخصیص پیدا نکند.
 

ضرورت حمایت گسترده از فعالیت‌های بشردوستانه جمعیت
 

داود محمدی، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی هم در گفت‌وگو با پیام هلال به مشکلات مالی جمعیت اشاره می‌کند و می‌گوید: جمعیت هلال‌احمر، نه تنها در مرزهای داخلی، بلکه در مرزهای خارجی هم خوش درخشیده و همواره یار و یاور نیازمندان بوده است، اما با توجه به فعالیت‌های گسترده این جمعیت، همواره در زمینه تخصیص بودجه به هلال‌احمر، نگاه حمایتی جدی دیده نشده است.
 

این نماینده مجلس اظهار امیدواری می‌کند که بتوان در سال 96، اعتبارات قابل‌توجهی برای هلال‌احمر تعیین کرد تا این جمعیت بتواند همچون گذشته در میادین داخلی و بین‌المللی به کمک‌رسانی شایسته ادامه دهد.
 

محمدی خاطرنشان می‌کند: فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر، بسیار حیاتی و اثربخش است. این جمعیت به تجهیز امکانات نیاز دارد تا بتواند همچون همیشه در لحظات بحرانی به کمک مردم بشتابد. در این راستا، باید حمایت‌های مالی جدی از هلال‌احمر به عمل آید تا میزان آمادگی این جمعیت، روز‌به‌روز افزایش یابد.
 

همچنین محمد وحدتی، دیگر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پیام هلال از ضرورت حمایت همه‌جانبه از هلال‌احمر تاکید می‌کند و می‌گوید: ما به‌خوبی شاهد هستیم که جمعیت هلال‌احمر در بحران‌ها و حوادث، چگونه به یاری نیازمندان می‌شتابد. به همین منظور باید با اجماع ملی و کمک همه نهادهای متولی، از جمعیت هلال‌احمر ایران، حمایت جدی به عمل آید تا این جمعیت بتواند مشکلات پیش آمده در مسیر فعالیت‌هایش را برطرف کند.

امید برای تحقق اعتباراتی شایسته
 

دکتر محمدحسین قربانی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم در گفت‌وگو با پیام هلال به نقش اثرگذار این جمعیت در افزایش تاب‌آوری جامعه اشاره می‌کند و می‌گوید: تمام تلاش ما این است که در برنامه ششم توسعه و در بحث بودجه 96، اعتبارات پایدار و قابل‌توجهی برای جمعیت هلال‌احمر در نظر گرفته شود تا این جمعیت بتواند به رسالت بشردوستانه‌اش به نحو احسن، جامه عمل بپوشاند.
 

به گفته قربانی، حمایت بیشتر از جمعیت هلال‌احمر و تامین اعتبار برای این جمعیت بشردوستانه، در نهایت به نفع مردم تمام می‌شود و موجب خواهد شد که پرچم صلح و بشردوستی هلال‌احمر همواره برافراشته بماند.
 

در شرایطی که بسیاری از نمایندگان مجلس به ضرورت حمایت بیشتر از هلال‌احمر تاکید دارند و خواسته بحق مردم هم این است که در شرایط بحران و اضطرار، حمایت بیشتری از نیازمندان به عمل آید، باید دید که در نهایت، اوضاع بودجه‌های هلال‌احمر در سال 96، تکان می‌خورد یا اینکه همچنان فعالیت‌های بشردوستانه هلال‌احمر در سال آینده هم با کمبود اعتبارات، گره خواهد خورد؟

۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن